Rekrutteringsfirma

Vibrations-specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tommerup

Har du solid baggrund inden for vibration og støj? Er du klar til at anvende din maskintekniske baggrund i en rolle som rådgiver og specialist hos rådgivende ingeniørvirksomhed? Kan du se dig selv være en del af rådgivende ingeniørteam med passions-drevet kultur? Så kan du være den nye Vibrations-specialist vi søger til 103 Rådgivende Ingeniørselskab.

103 Rådgivende Ingeniørselskab er en rådgivende ingeniørvirksomhed, som udfører højt kvalificeret ingeniørrådgivning, indenfor akustik og vibrationer, byggeri og energi baseret på faglig viden og indsigt. På akustik og vibrationsområdet bærer 103 Rådgivende Ingeniør-selskab certificeringer indenfor ”Miljømåling-ekstern støj” og ”Miljømåling-trafikstøj” samt arbejder med en bred palette af opgaver indenfor akustikens og vibrationens verden.

Virksomheden har succes og oplever en fortsat øget efterspørgsel på deres ydelser indenfor akustik- og vibrationsrådgivning, og derfor søges nu Vibrations-specialist. Vedkommende skal bidrage med højt kvalificeret rådgivning og opgaveløsning.

Jobbet:

I en afvekslende hverdag får du berøring med vibrationsområdet bredt, og bliver dermed en del af hele værdikæden i det arbejde og de ydelser, der leveres til kunderne. Du vil blive en del af et akustik- og vibrationsteam p.t. bestående af 7 personer.

Dine væsentligste opgaver:

Rådgivning af kunder f.eks. energi-, forsynings- samt producerende virksomheder, leve-randører og ingeniører.

Måling og beregninger af vibration fra f.eks. roterende maskiner hos bl.a producerende enheder, vindmøller, kraftværker etc

Udvikling/projektering af vibrations- og støjdæmpende løsningsforslag.

Analyse og måling af støj og vibrationer både i det interne og eksterne miljø.

Projektledelse af egne opgaver inkl. koordinering med interessenter som: virksomheder, myndigheder, entreprenører.

Du vil indgå i processer, hvor din viden og kompetencer skal og vil bidrage til at skabe værdi for kunderne. Yderligere vil du skulle veksle mellem at varetage egne måle- og beregnings-opgaver og/eller løse opgaver i fællesskab med kollegaer. Du vil indgå i tæt faglig sparring med kollegaer i et dedikeret vibrations- og akustikteam.

Vi forventer at du:

Er uddannet maskiningeniør eller kan tilsvarende have opnået høj maskinfaglig ballast på anden vis.

Har flere års erfaring som vibrations-specialist

Er ansvarsbevidst, fleksibel, handlekraftig og ser dig selv som udadvendt profil.

Brænder for det faglige og dét at bidrage i udviklingen af vibrations- og støjplatformen i virksomheden.

Du trives med at arbejde selvstændig og have stor indflydelse på egne opgaver samtidigt med, at du ser sparring og vidensdeling som en helt naturlig del af dit virke. Du begår dig i skrift og tale godt på dansk og engelsk samt har med fordel kendskab til ISO 10816 + 7919.

Du har bopæl i hensigtsmæssig køreafstand til virksomhedens domicil i Odense-området ganske tæt ved den fynske motorvej E20.

Vi tilbyder:

Engagerede og stærkt fagligt kompetente kolleger i et akustik- og vibrationsteam præget af pionerånd

En spændende og udviklende stilling med STOR indflydelse på og fleksibilitet/frihed i egen funktion og hverdag

En alsidig funktion med mulighed for at udvikle dig og dine kompetencer yderligere, samt blive en del af hele værdikæden i forhold til opgaveløsningen.

En uhøjtidelig og dialogbaseret kommunikation og omgangstone i en flad organisationsstruktur

Du bliver en del af et engageret team med absolut ”højt til loftet” og en del af et set-up, med en i dag veletableret akustik- og vibrationsplatform med levering af ydelser i hele Danmark,

103 Rådgivende Ingeniørselskab har i flere år vundet ”Gazelle-priser”. Virksomheden har domicil i Odense-området samt kontor i Storkøbenhavn.

Tiltrædelse: Snarest muligt

Om 103 Rådgivende Ingeniørselskab ApS:

103 Rådgivende Ingeniørselskab er etableret i 2012 og har i dag etableret sig som en attraktiv rådgivende samarbejdspartner der udfører højt kvalificeret ingeniørrådgivning, projektering, tilsyn og projektledelse inden for byggeri, akustik, vibrationsmåling og energi. 103 Rådgivende Ingeniørselskab leverer rådgivning baseret på en fast stab af kompetente medarbejdere og i tæt samarbejde med en række nært tilknyttede samarbejdspartnere med stor erfaring. 103 Rådgivende Ingeniørselskab´s ydelser bygger på en åben dialog med kunder og samarbejds-partnere der skaber værdi. Uanset størrelsen på opgaven, tilstræber 103 Rådgivende Ingeniørselskab at sikre høj kvalitet, praktiske løsninger, samt effektiv og omkostningsbevidst projektgennemførelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Tommerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Tommerup

Lignende jobs

  • Øvrige i Odense SV

    - reference til Head of Operations, Supply Chain Saferoad Traffic A/S Hvidkærvej 33, DK-5250 Odense SV Virksomheden Saferoad Traffic A/S er en anerkendt leverandør af trafiksik..
    • Øvrige
    • Odense SV
    Få mere info
  • Øvrige i Odense

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info
  • Øvrige på Fyn

    Kom og leg med osVi søger en 30 timers stilling i børneterapeut-gruppen, da vi har tilgang af nye opgaver - her i blandt hjemtagelse af specialrådgivningsopgaven samt Fremtidens Skole [xxxxx]
    • Øvrige
    • Fyn
    Få mere info
  • Øvrige i Svendborg

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 5700 Svendborg
    • Øvrige
    • Svendborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Tommerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Tommerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Tommerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0