React udvikler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tranbjerg J

Kribler det i fingrene for at komme i gang med kodning, når ”ting skal gøres digitale”?

Hos Convision har vi en interessant mulighed til dig, som er Front End Udvikler og brænder for at være en del af en unik transformation i TDC NET, hvor NET IT sætter massivt ind i ”byggeriet” bag facaden og har fremtidens digitale landskab som pejlemærke.

For at få succes i rollen som Front End Udvikler hos TDC NET, er det altafgørende, at du har en god forretningsforståelse, bringer din viden om softwareudvikling i spil og har projekterfaring.

Arbejdsopgaver:

Som Front End Udvikler indgår du i et team af dygtige udviklere, testere, software designere samt samarbejdspartnere indenfor strategisk vigtige programmer, der leverer IT-løsninger på tværs af hele TDC Net og med inddragelse af internationale udviklere.

Du vil være i stand til kunne synliggøre sammenhængen mellem forretningens behov og IT-løsningsdesign samt prioritering heraf. Du bør kunne navigere i og lede udvikling internt i TDC Net IT med mange forskelligartede interessenter og med forskelligartede krav - og netop derfor er synlighed vigtig i måden, som du arbejder på. Du kan håndtere, formidle og prioritere kundens krav til vores offshore udviklere, således du sikrer at dine leverancer lever op til forretningens behov og overholder estimat, deadline osv.

Erfaring med React, Material UI og Styled components vil være en klar fordel. Herudover er kendskab til .Net en fordel.

Om dig:

Projektet som du vil blive Front End Udvikler på, er bygget op omkring en Field Service Management platform, og derfor er det en fordel, at du har kendskab til dette område. Du kommer desuden med en god udviklingsværktøjskasse, som gør dig i stand til at bidrage effektivt ind i udviklingsteamets opgaver. Du har indsigt i både vandfalds- og agile udviklingsprincipper, og anvender disse til at få planlagt løbende værdi i forretningen. Du har særdeles gode lytte- og kommunikationsevner og kan effektivt sætte dig ind i den gældende projekt- og forretningskontekst.

Om jobbet

TDC NET leverer avancerede løsninger til et krævende, omskifteligt og ekstremt konkurrencepræget marked. Det kræver, at vi altid er på forkant med den nyeste udvikling, hvilket stiller krav til vores medarbejdere og deres kompetencer. Vi er motiveret af nytænkning, skarpe idéer og arbejder altid mod at gøre det komplicerede enkelt. For at vi kan lykkes, bør der være kort fra idé til handling og fra design til udvikling, så vi kan skabe solide resultater i høj frekvens.

Du bliver en del af en afdeling, der bredt leverer IT løsninger til hele TDC Net. Vi har lige nu gang i flere store strategiske programmer, hvor vi leverer IT og forretningsprocesser i markedets absolut bedste softwareløsninger. Netop ét af disse strategiske programmer kommer du til at agere Front End Udvikler på.

Vi tilbyder:

Et entusiastisk og uformelt arbejdsmiljø. Vi lover dig ansvar, frihed og de bedste forudsætninger for udvikling blandt et dygtigt team af engagerede kolleger. Vi deler viden og fejrer hinandens succeser. Vi er på forkant med den nyeste teknologi, men vi ved, at det ikke er nok – vi kan først skabe nytænkende løsninger når engagement, kompetencer og teknologi smelter sammen – derfor mangler vi dig!

TDC bruger Convision A/S som Rekrutteringspartner. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lars Christiansen på telefon +45 40 88 57 43 eller e-mail: [email protected]

Velkommen til TDC NET IT

TDC NET IT udvikler og transformerer TDC NETs IT-løsninger, der er med til at forbinde Danmark. Med et bredt applikationslandskab samt mange værktøjer og processer, driver organisationen design, platformudvikling og project delivery. TDC NET IT er yderligere ansvarlig for et af de vigtigste transformationsprogrammer i TDC NET, der skal danne grundlag for fremtidige forretningsprocesser, og give TDC NETs wholesale partnere de bedste kundeoplevelser. Vi skaber en ny infrastruktur og driver den digitale transformation for en 140 år gammel telco virksomhed, og derved spiller vi en væsentlig rolle på rejsen om at transformere IT i TDC NET. Du vil opleve et godt samarbejde på tværs og du kan være sikker på at godt humør er i højsædet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Tranbjerg J.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Tranbjerg J

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Tranbjerg J

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Tranbjerg J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Tranbjerg J over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2