Ingeniør med interesse for rottebekæmpelse og vejbelysning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Furesø Kommune søger en ingeniør eller lignende med interesse og kompetencer inden for rottebekæmpelse og vejbelysning, både hvad angår lovgivning og myndighedsbehandling.

Jobbet

Rottebekæmpelse i Danmark er i rivende udvikling, hvor lovgivningen ofte ændres, i takt med at man går over til et øget fokus på forebyggelse i kombination med bekæmpelse fremfor udelukkende bekæmpelse. En del af jobbet er at holde sig løbende ajour for effektivt at tilpasse arbejdsindsatsen på området til gavn for byens borgere. Furesø kommune står også overfor en periode, hvor vi skal lave nyt udbud på driften af vejbelysning, samtidig med at vores belysningsanlæg er midt i en energirenovering til LED armaturer. Det er et stort ønske, at du i tæt samarbejde med en kollega varetager opgaver inden for drift af kommunens belysning samt myndighedsbehandlingen af kommunens rottesager.

Dine arbejdsopgaver vil være følgende:

  • Myndighedsbehandling af kommunens rottesager
  • Gennemførelse af driftsudbud på blandt andet Vejbelysning, bygværker og rottespærrer
  • Opdatering af kommunens ledninger i QGIS
  • Opdatering af Driftsgården kortmateriale i QGIS
  • Udarbejdelse af brugervenlig hjemmeside
  • Besvarelse af henvendelser fra borgere og grundejerforeninger
  • Betjening af det politiske system

Du bliver en del af Furesø Kommunes Driftsgård, som er en afdeling i Center for By og Miljø. På Driftsgården er vi ca. 65 medarbejdere og vi har flere underafdelinger, som blandt andet indbefatter gartner, mekaniker, vejfolk, rottebekæmper og genbrugspladsmedarbejdere. Fælles for medarbejderne på Driftsgården er, at alle har et højt fagligt niveau og alle bestræber sig på at hjælpe alle. Det, synes vi, giver et godt arbejdsmiljø.

På Driftsgården har vi højt til loftet og arbejder i et uformelt miljø med et godt arbejdsklima, hvor vi har fokus på høj kvalitet. Vi tilbyder afvekslende arbejdsopgaver og en stor samarbejdsflade til mange forskellige brugere, borgere, erhvervslivet, statslige myndigheder og kolleger i By og Miljø.

Der vil være mulighed for at planlægge arbejde hjemmefra i samarbejde med din leder.

Om dig

Du er uddannet ingeniør eller lignende. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til lovgivning inden for vej, rottebekæmpelse og vejbelysning. Du må gerne have nogle års erfaring i kommunalt regi, men det er ikke et krav. Da du vil få en stor kontaktflade med borgere, er det vigtigt, at du er god til at kommunikere og kan tilpasse dit budskab til modtageren. Vi forventer, at du er en kompetent bruger af IT værktøjer. Kørekort er en nødvendighed.

Du er god til at arbejde både selvstændigt og i et samarbejde med tværgående opgaver, der skal løses i og uden for afdelingen. Du har øje både for helheden og detaljerne, er opfindsom og god til at tage selvstændige initiativer. Stillingen indeholder en bred kontakt til borgere, foreninger, andre afdelinger og samarbejdspartnere. Det er derfor nødvendigt med gode samarbejdsevner, engagement, overblik i en travl hverdag og forståelse for arbejdet i en politisk styret organisation. Du formår at skabe en god balance mellem gennemslagskraft og lydhørhed.

Øvrige oplysninger

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til relevant overenskomst.

Hvis du vil høre mere om stillingen, kan du kontakte Driftsleder Gert Klausen på telefon 7216 4580 eller Vejingeniør Emil Nielsen Duran på telefon 7216 5179 . Du kan læse mere om Furesø Kommune og Center for By og Miljø på vores hjemmeside www.furesoe.dk.

Ansøgningsfrist: 7. oktober 2022

Der holdes ansættelsessamtaler løbende med henblik på tiltrædelse snarest.

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelses indhentes også børne- og straffeattest.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=dca5f9a1)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Værløse
  • Fredag den 07. oktober 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Værløse over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 6
4. juli 2024 6
3. juli 2024 6
2. juli 2024 6
1. juli 2024 5
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 5
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3