Teknisk Supporter til facility og utility

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Trives du med at have et ansvarsfuldt job? Kan du sikre professionelle og innovative løsninger inden for drift af forsyningsanlæg? Kunne du tænke dig at blive en del af et team med kompetente kolleger, hvor vi løfter i flok og sikrer lægemidler til patienter verden over? Så har du en unik mulighed for, at blive vores nye kollega i Novo Nordisk i Værløse. Ansøg i dag og start din livsforandrende karriere! Jobbet Som vores nye tekniske supporter til facility og utility vil du få ansvar for at sikre den daglige drift af Facility og forsyninger til GMP-produktionen, hvilket kræver et tæt samarbejde mellem dig og det øvrige team Facility and production support for site Værløse. Dine primære arbejdsopgaver vil være:
  • Planlægge vedligehold og koordinere vedligeholdsopgaver med eksterne samarbejdspartnere.
  • Ansvarlig for den fulde vedligeholdsproces og være med til at optimere vedligeholdsplan, så det sikres mest mulig oppetid på vores forsyningsanlæg der forsyner GMP-produktionen.
  • Supportere produktionen med din professionelle ekspertise indenfor vedligehold og forsyningssystemer.

  • I jobbet vil der være mange stakeholderes, produktionsmedarbejder, GMP-supporter og projekter, der vil komme til dig for at sparring på dit faglige område. Der vil være behov for deltagelse i projekteringsopgaver i samarbejde med både interne kollegaer og eksterne konsulenter inden for alle installationsfagene. Derudover deltagelse i teamets 24/7 tilkaldevagtordning, som overvåger teamets anlæg. Kvalifikationer For at være succesfuld i rollen forestiller vi os, at du har flest mulige af følgende kvalifikationer:
  • Du har en baggrund som maskinmester eller anden teknisk uddannelse.
  • Mindst har to års erfaring inden for drift og vedligehold af ventilations- og køleanlæg.
  • Kendskab til Building Management System (BMS), som bruges til at overvåge/drifte forsyningsanlæg til GMP-produktionen, samt SAP vil være en fordel.
  • Du skal være flydende i dansk og engelsk.

  • Som person er du ansvarsfuld og trives med proaktivt at strukturere din egen hverdag. Du er god til at kommunikere og en god formidler, og værdsætter den gode relation med dine kollegaer. Du skal være god til at følge dine opgaver helt til dørs, og du vil aldrig gå på kompromis med kvaliteten. Du har en systematisk tilgang og er grundig i dit arbejde. Du arbejder godt selvstændigt og formår at inddrage dine kollegaer, når det er nødvendigt. Du har gå-på-mod og ser udfordringer frem for begrænsninger. Om afdelingen BRD GEVA Technical Service er en teknisk afdeling med ca. 71 medarbejdere, som leverer forsyninger til en række afdelinger i området. Leverancerne omfatter bl.a. Ventilation (HVAC), varme, køl, Water For Injection (WFI), clean steam, nitrogen, trykluft samt overvågning af faciliteter og projekteksekvering. Afdelingen består af 6 teams samt en stab. Vi søger en medarbejder til Team facility and production support site Værløse, som består af 7 kvalificerede og engagerede medarbejdere, der sikrer drift og vedligehold samt løbende forbedringer af ventilationsanlæg, køleanlæg, arbejdsmilijø og Facility managenment. Om Novo Nordisk Hos Novo Nordisk benytter vi vores kompetencer, dedikation og ambitioner til at hjælpe patienter med diabetes. Samtidig tilbyder vi muligheden for at blive en del af en global arbejdsplads, hvor passion og engagement bliver mødt med mulighederne for personlig og professionel udvikling. Kontakt Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lars Holmgaard Christensen (Associate Manager) på 30796467 Ansøgningsfrist Tidsfrist for ansøgning er d. 22. december 2023 Ansøgninger vil blive vurderet løbende, derfor vil vi opfordre til, at du sender din ansøgning hurtigst muligt. Du behøver ikke vedhæfte en ansøgning, men vi ser gerne, at du skriver om din motivation og bidrag til jobbet i dit CV. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

    Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Værløse

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Værløse

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige i Værløse over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    2. juli 2024 6
    1. juli 2024 5
    30. juni 2024 4
    29. juni 2024 4
    28. juni 2024 5
    27. juni 2024 4
    26. juni 2024 4
    25. juni 2024 4
    24. juni 2024 4
    23. juni 2024 5
    22. juni 2024 5
    21. juni 2024 5
    20. juni 2024 5
    19. juni 2024 5
    18. juni 2024 5
    17. juni 2024 5
    16. juni 2024 5
    15. juni 2024 5
    14. juni 2024 5
    13. juni 2024 5
    12. juni 2024 5
    11. juni 2024 5
    10. juni 2024 5
    9. juni 2024 5
    8. juni 2024 5
    7. juni 2024 3
    6. juni 2024 3
    5. juni 2024 3
    4. juni 2024 3
    3. juni 2024 3
    2. juni 2024 3