Driftskoordinator og -analytiker søges til Danmarks største trafikselskab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Driftskoordinator og -analytiker

Vil du være med til at sikre en smidig afvikling af Movias busdrift under anlægget af 28 km Letbane langs Ring 3? Og vil du arbejde for at passagererne fortsat ser bussen, som et attraktivt transportmiddel, imens etableringsarbejdet står på?

Hovedstadens Letbane bliver anlagt frem til 2025. Undervejs påvirker arbejdet bustrafikken, og vi søger derfor en kollega, der kan varetage den daglige håndtering af ændringer i arbejdet og trafikken, som unægtelig vil påvirke Movias busser og dermed kunderne. Målet er at skabe mindst mulig gene for passagererne.

Derudover kommer du til at arbejde med at sikre en god busdrift for vores passagerer og ejere i hele Movialand. Derfor søger vi en kollega, der brænder for at arbejde datadrevet med at sikre at passagerne og vores ejere får den bedst mulige busdrift.

Du bliver en del af en gruppe på 6 medarbejdere, der har udvikling af busdriften som omdrejningspunkt. Vi analyserer data om fx bussernes pålidelighed, passagerernes tilfredshed m.v. for at udvælge og gennemføre konkrete indsatser for at skabe en bedre busdrift.

Du kan holde mange bolde i luften og kan arbejde både ad hoc og generisk med busdriften

Du bliver kundernes forlængede arm i forhold til at sikre, at vi hurtigt får handlet og lagt nye planer fra dag til dag, når tingene udvikler sig uventet. Du finder nye veje for busserne, eller sørger for at holde de aftalte veje åbne i dialog med entreprenører, operatører, kommuner og andre interessenter. Du tilbringer således både tid på gaden, hvor busdriften afvikles, og på kontoret, hvor du i tæt dialog med dine kollegaer får omdannet ny viden til trafikinformation og god busdrift til kunderne.

Derudover vil du være med til at lave analyser på baggrund af vores månedlige driftsrapport for hele busdriften. Du vil derfor være med til at sikre, at vi arbejder med de udfordringer, der er vigtigst for vores passagerer og ejere. Dette er både på den korte bane, men også generisk ift. løsningsmodeller der kan bruges fremadrettet på tværs af organisationen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

Letbanen

  • Planlægning og koordinering af ændringer i busdriften under anlægsarbejdet på Ring 3, med Hovedstadens Letbane, kommuner, rådgivere og entreprenører.
  • Dialog med byggeledere, entreprenører og operatører.
  • Koordinering af indsatsen for dine kollegaer, som opdaterer trafikinformationen og stoppesteder
  • Status- og planlægningsmøder med operatører, projektgrupper og andre interessenter.
  • Løbende afrapportering til diverse interessenter.

Driftsudvikling

  • Udarbejde månedlig driftsrapport
  • Analyser af busdriften
  • Drive projekter på tværs af organisationen for at forbedre busdriften
  • Sikre involvering af interessenter (både internt og eksternt)

Du kan med alle typer mennesker

Din kontaktflade bliver stor og svinger mellem driftslederne hos vores operatører, til projektlederen bag skrivebordet. Vi har derfor brug for, at du har erfaring med at befinde dig i spændingsfeltet mellem meget forskellige interessenter, og qua din erfaring og personlighed, bliver det bedste forslag gennemført, når alle er blevet involveret. Derudover skaber du gode relationer og sikrer det gode samarbejde.

Det er vigtigt for os, at kunderne ved, hvor de kan finde bussen i eftermiddag og i morgen, så du finder din motivation i at lande gode løsninger, som hurtigt kan omsættes til en forståelig virkelighed for kunderne. Resultatet af dine anstrengelser kommunikeres på mange niveauer. Det er derfor vigtigt at du er dygtig til at formidle både på skrift og i tale.

Har du kendskab til kollektiv trafik er det et plus. Alternativt klæder vi dig på til opgaven.

Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse 1.8.2021 eller hurtigst muligt derefter.

Movia tilbyder løn i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Driftschef Lars Thiesson på telefon: 36131598 eller på mail: [email protected]

Hvis spørgsmål specifikt omhandler Letbanen og i den forbindelse busdriften, kan spørgsmål også rettes direkte til chefkonsulent Per Bruun Madsen på telefon: 36131728 eller på mail: [email protected]

Om Movia

Movia transporterer årligt over 200 millioner passagerer på vores knap 450 buslinjer, ni lokalbanestrækninger, fem forskellige flextrafik ordninger og i vores plustur-ordning. Det gør os til Danmarks største mobilitetsselskab.

Vi er cirka 400 medarbejdere i Movia, og det er en af vores fornemmeste opgaver at tiltrække de rigtige

medarbejdere med de rigtige kompetencer. Det er nemlig vores medarbejdere, der gør den store forskel for manges hverdag nu og her – i fremtiden.

Læs mere på moviatrafik.dk

Søg denne stilling


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Valby
  • Fredag den 11. juni 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Valby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 9
14. september 2024 10
13. september 2024 9
12. september 2024 10
11. september 2024 9
10. september 2024 12
9. september 2024 13
8. september 2024 15
7. september 2024 15
6. september 2024 16
5. september 2024 15
4. september 2024 14
3. september 2024 14
2. september 2024 14
1. september 2024 16
31. august 2024 17
30. august 2024 17
29. august 2024 17
28. august 2024 17
27. august 2024 18
26. august 2024 19
25. august 2024 23
24. august 2024 23
23. august 2024 23
22. august 2024 21
21. august 2024 21
20. august 2024 23
19. august 2024 25
18. august 2024 24
17. august 2024 24
16. august 2024 23