Driftskoordinator og -analytiker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Vil du være med til at skabe bedre busdrift for passagererne i Danmarks største mobilitetsselskab?

Vi søger en koordinator og analytiker, der kan indgå i vores arbejde med at sikre at bussen kommer til tiden, og at passagererne oplever, at bussen også kommer selvom der er vejarbejde.

Du bliver en del af en gruppe på 6 medarbejdere med forskellige baggrunde, der har udvikling af busdriften som omdrejningspunkt. Vi analyserer data om f.eks. bussernes pålidelighed, passagerernes tilfredshed m.v. for at udvælge og gennemføre konkrete indsatser for at skabe en bedre busdrift.

Du kan holde mange bolde i luften og kan arbejde både ad hoc og generisk med busdriften

Din første store udfordring bliver at sikre en smidig afvikling af Movias busdrift under anlægget af 28 km letbane langs Ring 3. Anlægsarbejdet påvirker naturligt busdriften, men du engagerer dig for at sikre, at passagererne fortsat ser bussen som et attraktivt transportmiddel. Det gør du i samarbejde og dialog med kommuner, entreprenører, byggeledere, busoperatører og Hovedstadens Letbane. Din naturlige autoritet og dit engagement gør, at passagerernes interesse bliver hørt og omsat i konkrete løsninger, der fungerer.

Du bliver kundernes forlængede arm i forhold til at sikre, at vi hurtigt får handlet og lagt nye planer fra dag til dag, også når tingene udvikler sig uventet. Du finder nye veje for busserne og sørger for at holde de aftalte veje åbne i dialog med entreprenører, operatører, kommuner og andre interessenter.

Samtidig bliver du en central spiller i arbejdet med at udnytte den månedlige driftsrapport for Movias busser. Du bliver omdrejningspunkt for analyse af data om busdriften, og i arbejdet med at identificere og gennemføre konkrete indsatser. Her trækker du på en intern ekspertgruppe sammensat af kompetencer fra andre afdelinger i Movia, som du kommer til at samarbejde med. Det er derfor vigtigt, at du både har indsigt i data og kan analysere disse, og at du kan facilitere samarbejde med andre stærke databrugere. Din styrke er at omsætte indsigt til konkrete indsatser.

Over tid forestiller vi os, at din rolle udvikler sig mere og mere i retning af analytiker. Du behøver ikke at være ekspert i kollektiv trafik, men vi forventer, at du gerne vil lære. Du kommer til både at tilbringe tid på gaden, hvor busdriften afvikles, og på kontoret, hvor du i tæt dialog med dine kollegaer får omdannet ny viden til trafikinformation og god busdrift til kunderne.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

Letbanen

  • Planlægning og koordinering af ændringer i busdriften under anlægsarbejdet på Ring 3, med Hovedstadens Letbane, kommuner, rådgivere og entreprenører.
  • Dialog med byggeledere, entreprenører og operatører.
  • Koordinering af indsatsen for dine kollegaer, som opdaterer trafikinformationen og stoppesteder
  • Status- og planlægningsmøder med operatører, projektgrupper og andre interessenter.
  • Løbende afrapportering til diverse interessenter.

Driftsudvikling

  • Udarbejde månedlig driftsrapport
  • Indgå i den interne ekspertgruppes arbejde
  • Gennemføre analyser af busdriften
  • Udvikle og drive projekter på tværs af organisationen for at forbedre busdriften
  • Sikre involvering af interessenter (både internt og eksternt)

Du kan med alle typer mennesker

Din kontaktflade bliver stor og svinger mellem driftslederne hos vores operatører over byggelederne på Ring 3 til projektlederen bag skrivebordet i kommunen. Vi har derfor brug for, at du har erfaring med at befinde dig i spændingsfeltet mellem meget forskellige interessenter, og qua din erfaring og personlighed, bliver det bedste forslag gennemført, når alle er blevet involveret. Derudover skaber du gode relationer og sikrer det gode samarbejde.

Din baggrund og kompetencer

  • Vi forestiller os, at du har erfaring fra en (større) driftsorganisation, enten i privat eller offentligt regi.
  • Du kan udvikle og drive større og mindre projekter og indsatser
  • Du har minimum 5 års erfaring
  • Din uddannelsesbaggrund kan være mangeartet, men vi ser gerne at du har viden om og erfaring med at gennemføre driftsudvikling. Dette kan både være som trafikplanlægger, driftsleder eller i en anden driftsrelateret rolle.
  • Du er stærk til dataanalyse, og arbejder lige godt i såvel Word som Excel, og er stærk i mundtlig og skriftlig kommunikation og formidling.

Ansøgning

Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse 01.11.2022 eller hurtigst muligt derefter.

Movia tilbyder løn i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til chefkonsulent Christian Michelsen, mobil 2487 0023, indtil 9. september. Fra 12. september kan spørgsmål rettes til chefkonsulent Mads Degel, telefon 3613 1577

Movia som arbejdsplads

Movia er Danmarks største trafikselskab. Vi transporterer årligt over 200 mio. kunder i bus, lokaltog, flextrafik og plustur. Vi samarbejder med DSB og Metroselskabet om at udvikle og brande den kollektive transport gennem DOT, og så er vi medejere af Rejsekort & Rejseplanen A/S, som har nogle af de mest benyttede brands i Danmark.

Vi er en spændende arbejdsplads med ca. 450 medarbejdere, som bor i moderne lokaler centralt placeret mellem Valby St. og Ny Ellebjerg St. samt med flere busstop lige til døren på Toftegårds Plads. Vi har en uformel omgangstone med høj faglighed, højt til loftet og kort til topledelsen. Du arbejder på tværs af hele virksomheden og får mange kolleger med vidt forskellige baggrunde. Fælles for os alle er, at vi samarbejder om at udvikle den kollektive transport og brænder for at gøre den endnu bedre.

Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi tror på frihed til at tilrettelægge egne arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv med en 37 timers arbejdsuge inkl. frokost samt flextid og mulighed for hjemmearbejde, når opgaverne tillader det. Og så er vi en røgfri arbejdsplads med mulighed for at bruge træningsrum og deltage i motionsaktiviteter, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden.

Søg denne stilling


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Valby
  • Torsdag den 15. september 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Valby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
6. juli 2024 15
5. juli 2024 15
4. juli 2024 15
3. juli 2024 12
2. juli 2024 12
1. juli 2024 12
30. juni 2024 12
29. juni 2024 12
28. juni 2024 12
27. juni 2024 14
26. juni 2024 15
25. juni 2024 15
24. juni 2024 14
23. juni 2024 14
22. juni 2024 14
21. juni 2024 14
20. juni 2024 14
19. juni 2024 13
18. juni 2024 13
17. juni 2024 13
16. juni 2024 15
15. juni 2024 15
14. juni 2024 15
13. juni 2024 15
12. juni 2024 16
11. juni 2024 15
10. juni 2024 17
9. juni 2024 17
8. juni 2024 17
7. juni 2024 17
6. juni 2024 18