Chefkonsulent til Foreningen for Trafikselskaberne i Danmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Brænder du for at være med sætte den kollektive trafik på dagsordenen og være med til fremme en bæredygtig og sammenhængende mobilitet i Danmark?

Vores nuværende chefkonsulent har efter 8 år i stillingen søgt nye udfordringer.

Foreningen Trafikselskaberne i Danmark søger en ny chefkonsulent, der sammen med bestyrelsesformænd og direktører fra trafikselskaberne kan varetage trafikselskabernes fælles interesser.

Som chefkonsulent vil du komme til at samarbejde tæt med den politisk valgte bestyrelse for foreningen af trafikselskaberne i Danmark samt direktørerne for de seks trafikselskaber i Danmark. Du vil skulle være trafikselskabernes kontakt til de væsentligste beslutningstagere indenfor den kollektive trafik såsom Folketinget, Transportministeriet, Kommunernes Landsforening og Danske Regioner samt en række styrelser og erhvervsorganisationer.

Du får bl.a. til opgave, at:

  • Fastholde og videreudvikle et godt samarbejde med kolleger i Transportministeriet og Trafikstyrelsen
  • Sikre at der er god kontakt og information mellem trafikselskabernes bestyrelser og medlemmer af Folketingets Trafikudvalg
  • Holde fast i og udvikle det gode samarbejde med kolleger i KL og Danske Regioner, så der er en god løbende dialog på politisk og administrativt niveau med KL og Danske Regioner
  • Udvikle et godt samarbejde med operatørernes centrale organisationer. Trafikselskaberne udfører deres opgaver i tæt samarbejde med en lang række private busselskaber og vognmænd
  • Forberede møder i foreningens bestyrelse og direktørkreds og understøtte de tværgående netværk som foreningen har
  • Udarbejde analyser, beslutningsoplæg og lovforberedende arbejde på området selvstændigt og i samarbejde med andre
  • Følge med i nationale og internationale erfaringer med henblik på vidensdeling
  • Rådgive bestyrelse og trafikselskabernes direktører vedr. kommunikation mv.
  • Drifte og udvikle Trafikselskabernes hjemmeside og sikre at den er interessant at bruge som kilde til relevant information om landets trafikselskaber

Hvem forestiller vi os, du er?

Trafikselskabernes sekretariat består af en medarbejder. Vi forestiller os derfor, at du er god til at arbejde selvstændigt og god til at samarbejde og facilitere samarbejde.

Det er en meget stor fordel, hvis du har:

  • erfaring fra en interesseorganisation eller offentlig organisation med politisk ledelse
  • indsigt i samspillet mellem offentlige myndigheder, lovgivningsarbejde og offentlig økonomi, herunder ansøgninger til puljer etc.
  • motivation og flair for at arbejde i politisk ledede organisationer
  • gennemslagskraft og sikre, at Trafikselskabernes holdninger og interesser fremmes i den politiske og offentlige debat

Det er vigtigt, at du er en stærk kommunikator – både mundtlig og skriftligt. Og vi lægger også vægt på, at du er god til at skabe relationer, opsøge og vedligeholde og skabe resultater gennem netværk på vegne af interessenter.

Fakta om stillingen
Du vil blive en del af Direktionssekretariatet i Trafikselskabet Movia og i det daglige have faglig reference til Dorthe Nøhr Pedersen, Trafikselskabet Movias administrerende direktør. Du vil aktivt skulle opsøge og pleje samarbejdet med alle trafikselskaber i Danmark. Du skal derfor påregne nogle rejsedage, ligesom du også vil have opgaver for trafikselskaberne i regi af UITP, hvor møderne finder sted i Bruxelles.

Du vil have din daglige gang i Movia, der har til huse i moderne lokaler centralt placeret mellem Valby St. og Ny Ellebjerg St. samt med flere busstop lige til døren på Toftegårds Plads. Movia er en røgfri arbejdsplads med mulighed for at bruge træningsrum, sund kantine og deltage i motionsaktiviteter, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden.

Trafikselskaberne i Danmark tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Ansøgning

Der afholdes løbende screeningssamtaler. Ansættelsessamtaler forventes at blive afholdt den 14. oktober og 26. oktober 2022. Movia bistår TID i rekrutteringsprocessen. Der vil blive anvendt test i forbindelse med ansøgningsprocessen.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt adm. direktør i Movia Dorthe Nøhr Pedersen på telefon 2081 6137 eller direktør i Nordjyllands Trafikselskab Thomas Øster på telefon 2219 5073.

Der er nedsat et ansættelsesudvalg bestående af direktørerne fra Movia, BAT, NT og Midttrafik.

Trafikselskaberne i Danmark

Foreningen Trafikselskaberne i Danmark (TID) blev stiftet 1. august 2008. Medlemmerne er de seks danske trafikselskaber: BAT, FynBus, Midttrafik, Movia, NT og Sydtrafik.

Foreningen ledes af en politisk valgt bestyrelse bestående af formændene fra de fem trafikselskaber, teknikudvalgsformanden fra Bornholms Regions Kommune samt næstformanden for Movia. Foreningen er trafikselskabernes varetager fælles interesser. Dels fagligt i form af et samarbejde. Dels politisk som et talerør.

Du kan læse mere om foreningen her.

Trafikselskaberne – Trafikselskaberne i Danmark – Danish Public Transport Authorities (Du kan med fordel højre klik med mus og åbne i ny fane)

Søg denne stilling


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Valby
  • Fredag den 07. oktober 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Floor Manager - Flagship Store

    Fri kontakt
    Floor Manager - København. Profil Optik åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt ved Nørreport i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, sortiment og kundeoplevelse.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Valby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. oktober 2024 7
30. september 2024 10
29. september 2024 9
28. september 2024 9
27. september 2024 9
26. september 2024 11
25. september 2024 12
24. september 2024 12
23. september 2024 10
22. september 2024 10
21. september 2024 10
20. september 2024 10
19. september 2024 9
18. september 2024 9
17. september 2024 10
16. september 2024 10
15. september 2024 9
14. september 2024 10
13. september 2024 9
12. september 2024 10
11. september 2024 9
10. september 2024 12
9. september 2024 13
8. september 2024 15
7. september 2024 15
6. september 2024 16
5. september 2024 15
4. september 2024 14
3. september 2024 14
2. september 2024 14
1. september 2024 16