Socialkonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vanløse

SUF Skallen søger en socialkonsulent, der vil være med til at skabe udvikling for unge

Brænder du for et socialfagligt job, hvor du arbejder med unge med komplekse psykosociale problemstillinger, og hvor du er med til at udvikle et spændende dagtilbud?

Vi søger dig, som kommer med solid erfaring og har en uddannelse som fx socialpædagog, socialrådgiver eller en anden socialfaglig baggrund med en grunduddannelse på bachelor niveau.

Et fuldtidsjob med fleksibilitet

SUF Skallen er et botilbud, som henvender sig til unge mellem 16 og 25 år med særlige komplekse psykosociale problemstillinger. Det er unge, som ønsker at bo selv, men som samtidig har behov for omfattende støtte for at få hverdagslivet til at fungere. De unge, der bor i en af vores lejligheder, får alle tilknyttet en eller to faste socialkonsulenter, som de kan modtage støtte fra døgnet rundt. Herudover har vi et dagtilbud hvor de unge, som ikke er i gang med beskæftigelse eller uddannelse, kommer hver dag fra kl. 9-13.

Som socialkonsulent er det din opgave – i samspil med den unge – at få hverdagslivet til at fungere. Du er med til at koordinere den tværfaglige indsats, der foregår i tæt samspil med den unges netværk, sagsbehandler, behandlere, jobcenter m.m. Din arbejdstid tilpasser du i samspil med dine kolleger, de unges liv og aktiviteter i huset.

Du kommer til SUF Skallen på et tidspunkt, hvor vi er i fuld gang med at udvikle vores dagtilbud. Som nyansat socialkonsulent forventer vi derfor, at du fra første færd bliver en del af denne udviklingsproces, og at du kommer med kompetencer eller forudsætninger, der bidrager til udviklingen inden for fokusområder som fx kost, sundhed, kreativitet og fysisk træning.

Her bor vi

SUF Skallen holder til i en ældre, charmerende villa i Vanløse, der fungerer som vores daglige, faste base. Hver uge arrangerer vi fællesspisning for de unge, hvor de har mulighed for hyggeligt og socialt samvær med de andre unge og socialkonsulenterne. Herudover tilbydes de unge massage, ligesom vi løbende inviterer til fællesaktiviteter.

Jobbet som socialkonsulent

Som socialkonsulent hos SUF Skallen falder det dig naturligt at engagere dig fagligt og personligt i arbejdet med afdelingens omsorgssvigtede psykisk sårbare unge, hvor af du selv kommer til at være ansvarlig for 4-5 af de unge.

Vi forventer, at du har kendskab til personlighedsforstyrrelser og erfaring i arbejdet med unge, der har et misbrug.

Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med 9 kolleger og tager del i de øvrige arbejdsopgaver, som findes i huset. Stillingen indebærer skæve arbejdstider, der er tilpasset de unges liv. Du bliver en del af en organisation, hvor vi ikke arbejder 8-16, men er til rådighed 24/7. Mange oplever arbejdet som en livsform, hvor de kan agere, når de skal – og hvor der samtidig er fleksibilitet, frihed og indflydelse på egen arbejdsdag. I praksis betyder det, at du har en døgnåben telefon og selv planlægger din tid. Det er derfor helt afgørende, at du også privat har opbakning og forståelse for et arbejde, hvor du står til rådighed og har telefonen tændt.

Du får i vid udstrækning selv ansvaret for at planlægge din arbejdsdag, men der vil samtidig være obligatoriske mødeaktiviteter og opgaver i huset, som f.eks. ugentligt personalemøde, hvor du skal deltage.

Stillingen er en fuldtidsstilling, som stiller krav om, at du både kan arbejde selvstændigt og bidrage aktivt og forpligtende til teamsamarbejdet. Stillingen indebærer også, at du arbejder struktureret, koordinerende og målrettet i det dokumentationsarbejde, som vi vægter højt. Du kommer også til at arbejde med statusrapporter, og sammen med de unge er du med til at sætte delmål for indsatsen. Du bruger dine faglige metoder til at synliggøre den unges udvikling og resultater.

Jobbet kræver desuden, at du har kørekort og egen bil.

SUF Skallen tilbyder dig:

Et stærkt team og fagligt miljø, hvor der er fokus på inddragelse og bæredygtige løsninger

Indflydelse og tilrettelæggelse af egen arbejdsdag

Løbende supervision, efteruddannelse og temadage

Sundhedsforsikring, gode ansættelses- og pensionsvilkår efter overenskomst med SL og DS

Ansøg hurtigst muligt og ring hvis du har spørgsmål

Hvis du vil vide mere om SUF Skallen, kan du finde os på www.suf.dk eller kontakte leder Henriette Høst – Madsen på t. 30 84 46 25 fra mandag den 3. januar 2022

Stillingen søges via nedenstående link senest torsdag d 20. januar kl. 12.00

Samtaler forventes afholdt mandag den 24. januar.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Vanløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Vanløse

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Vanløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Vanløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Vanløse over tid

Dato Alle jobs som øvrige
6. september 2024 3
5. september 2024 2
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 10
26. august 2024 10
25. august 2024 10
24. august 2024 10
23. august 2024 10
22. august 2024 10
21. august 2024 10
20. august 2024 10
19. august 2024 10
18. august 2024 10
17. august 2024 10
16. august 2024 10
15. august 2024 9
14. august 2024 8
13. august 2024 7
12. august 2024 8
11. august 2024 8
10. august 2024 8
9. august 2024 8
8. august 2024 7
7. august 2024 7