Kan du stå på hovedet og synge en sang?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Troldehøjen består af 5 børnehavegrupper og 5 vuggestuegrupper fordelt i to huse. Alle stuer har direkte adgang til legepladser, hvor børnehaver og vuggestuer er adskilt.

Din pædagogiske profil og interesseområder er ikke afgørende for os. det vigtigste er, at du har ambitioner for dit virke og bruger dine kompetencer i børnehøjde.

Vi søger en kollega, der er initiativrig, fagligt dygtig, har overblik og en struktureret tilgang til arbejdet og tager udgangspunkt i det enkelte barns forudsætninget i den professionelle relation.

Der er god mulighed for at præge det pædagogiske arbejde samt at sætte sit præg på arbejdsfællesskabet i huset.

Vi har et dynamisk og målrettet arbejdsmiljø, med en personalegruppe der kan rumme forskelligheder, og som støtter op omkring hinanden, hvor vi løfter i flok. Vi har fokus p at udvikle det gode samarbejde baseret på de forskellige ressourcer vi hver især repræsenterer i personalegruppen. Vores mål er en høj professionalisme, hvor der er en altovervejende respekt omkring hinandens arbejde udfra afstemte forventninger, og hvor der er en lyst og en vilje til at trække på hinandens kompetencer og ressourcer. Det kollegiale samarbejde og fællesskab er afgørende for, at vi kan skabe god trivsel, udvikling og læring for alle børn i Troldehøjen. Vi søger derfor en kllega der kan og vil bidrage til et tæt samarbejde til gavn for kerneopgaven gennem dialog, åbenhed, handlekraft, fælles beslutninger og feedback. Hvor du kan se og arbejde med at relationsarbejdet er det vigtigste fundament for kerneopgaven.

Vi skal fra januar 2022 arbejde med implementeringen af værktøjerne fra 'Fri for mobberi', som grundlæggende handler om og læner sig godt op ad, både den nye styrkede læreplan samt læreplanstemaerne generelt, med forkus på bl.a at skabe varig inkluderende kultur for børn og voksne imellem. At udvikle gode børnefællesskaberf med tolerence og respekt for hinanden. Der vil naturligt være mulighed for at tage kurser i 'Fri for mobberi'. Der ud over skal vi i løbet af foråret starte op på et pædagogisk udviklingsforløb, guidet af to dygtige konsulenter, i udviklingen af pædagogiske læringsmiljøer, så vel de fysiske inde og ude, som i de daglige rutiner, hvor fokus er barneperspektivet. Her vil der ligeledes være god mulighed for at præge og sætte retning.

Stillingen er pt i vuggestueafdelingen.

Forældresamarbejde:

Vi tror på, at den positive udvikling, kun kan lykkedes i et tæt samarbejde med forældrene, og altid med udgangspunkt i det enkelte barn og den enkelte familie, ud fra en respekt og forståelse for deres livsbetingelser, kompetencer og ressourcer.

Vi ønsker en kollega:

* Er fortrolig med din faglighed, er nytænkende og initiativrig med lyst til at udvikle dig sammen med dine kollegaer

* Er initiativrig, - kan og tør gå forrest.

* Er nærværende og positiv, med en altid anerkendende tilgang til børnene, og har en positiv indstilling til dagligdagen og de udfordringer vi møder.

* Som er optaget af at se pædagogisk praksis i barneperspektiv og finde muligheder for børns udvikling i en rar atsmosfære.

* Er fagligt bevidst og har et højt refleksionsniveau.

* Har et godt overblik og tør tage fat.

* Tør gå på opdagelse i egen og kollegaers praksis når det enkelte barn eller børnegruppen kalder på det.

* Er engageret i forældresamarbejdet. Vægter åbenhed, ærlighed og dialog som et vigtigt arbejdsredskab i det daglige møde med forældre, kollegaer og samarbejdspartnere iøvrigt, - og kan praktisere det.

Der indhentes straffe og børneattest

Ansættelse sker efter gældende overenskomst

Det er en del af Greve kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling.

Ansættelsessamtaler vil ske løbende.

Du er velkommen til at kontakte pædagogisk leder Pia Fokdal [email protected] for yderligere oplysninger om stillingen og/eller en rundvisning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Greve

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Arbejdsmiljøchef - NCC Infrastructure DK, Søborg

    Fri kontakt
    Vil du lede arbejdsmiljøindsatsen i en virksomhed, hvor sikkerhed står øverst på dagsordenen? Er arbejdsmiljø en del af dit DNA? Brænder du for at motivere og lede mennesker? Kan du skabe forandring igennem din ledelse?
    • Øvrige
    • Søborg
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Greve over tid

Dato Alle jobs som øvrige
6. september 2024 23
5. september 2024 25
4. september 2024 25
3. september 2024 24
2. september 2024 24
1. september 2024 28
31. august 2024 29
30. august 2024 28
29. august 2024 30
28. august 2024 31
27. august 2024 29
26. august 2024 27
25. august 2024 28
24. august 2024 29
23. august 2024 29
22. august 2024 30
21. august 2024 25
20. august 2024 25
19. august 2024 25
18. august 2024 27
17. august 2024 26
16. august 2024 25
15. august 2024 26
14. august 2024 27
13. august 2024 26
12. august 2024 27
11. august 2024 26
10. august 2024 25
9. august 2024 24
8. august 2024 26
7. august 2024 25