Rekrutteringsfirma

HAR DU LYST TIL AT VÆRE EN DEL AF VORES NYE AFLØSERTEAM PÅ VORES NYESTE HOTEL - ZLEEP HOTEL VEJLE?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Hvis du er god til mennesker, møder dem med et smil og sætter en ære i at være en god vært/værtinde – og har lyst til at være en del af vores nye afløserteam, så hører vi rigtigt gerne fra dig.

Zleep Hotel Vejle er et helt fantastisk hotel og åbner primo november 2022. Hotellet får 124 værelser heriblandt de såkaldte Zleep Living-værelser, der er udstyret med køkkenfaciliteter og velegnede til længerevarende ophold. Herudover vil hotellet indeholde 15 eksklusive hotellejligheder/suiter under navnet KIRK STAY, der udover at være et mere luksuriøst supplement til hotellets øvrige værelser, også er tiltænkt som et long stay-koncept, hvor gæster får mulighed for at leje en møbleret bolig og samtidig gøre brug hotellets faciliteter, såsom rengøring, linned service og fitness. Den største suite måler 200m2.

Zleep Hotel Vejle & Kirk Stay er beliggende på Havneøen, som er et nyt og eksklusivt by- og boligområde tæt på centrum og beliggende ud til Vejle Fjord og Fjordenhus.

Som en del af vores afløser team er du tilknyttet vores reception og morgenservering, hvor du er medansvarlig for at sikre, at alle gæsterne får et dejligt ophold og nyder at bo hos os.

Foruden at blive en vigtig kollega på hotellet vil du også blive del af en hotelkæde, der vækster i både Danmark og Europa. Hvis du sætter pris på et godt arbejdsmiljø, hvor god humor og godt humør vægtes højt, så er du måske den, vi søger.

Som afløser har du fleksibiliteten og kan indrette dine vagter efter evt. uddannelse eller andre personlige hensyn. Arbejdstiden kan være på alle ugens dage. Skulle du ønske udelukkende weekendarbejde lader det sig også gøre.

Det gælder for alle stillinger, at du med et smil på læben kan yde vores gæster god service, være engageret i dit arbejde, og at du er selvstændig, imødekommende og fleksibel. Desuden har du en positiv udstråling, du er løsningsorienteret, og så er du lyttende og ærlig.

OPGAVER SOM AFLØSER:

  • Byde gæster velkommen og håndtere check ind/ud
  • Servicere gæster i receptionsbaren
  • Besvare telefonopkald og e-mails
  • Foretage reservationer
  • Sikre at omgivelserne altid er pæne og rene
  • Løse diverse ad hoc-opgaver

ZLEEP HOTELS TILBYDER:

  • En udfordrende fuldtidsstilling på vores nyeste hotel.
  • Ordnede forhold og engagerende kolleger.
  • En uformel tone i et effektivt og fokuseret miljø, hvor god humor og godt humør er noget, vi værdsætter i dagligdagen.
  • En attraktiv lønpakke inkl. pension og sundhedsforsikring
  • Du får mulighed for uddannelse og kompetencekurser via Zleep Academy – og derudover fine personalepriser på hoteller i hele verden.
  • En spændende stilling med store faglige og personlige udviklingsmuligheder i en hotelkæde i vækst – både nationalt som internationalt.


ANSØGNING
Har du lyst til at være en del af vores team, så ser vi meget frem til at modtage din ansøgning og CV inkl. et vellignende billede via nedenstående link.

Vi afholder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgningen.
Tiltrædelse snarest og efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingens indhold, er du velkommen til at kontakte Hotel Manager Vibeke Wonsbeck Filsø på telefon 2310 1757 eller på mail [email protected].

Vi ser meget frem til at høre fra dig.


ANSØG NU



Om Zleep Hotels
Zleep Hotels er en del af Deutsche Hospitalitys brandfamilie. Zleeps vision er altid at levere kvalitet, service og design til en god pris. I dag består hotelkæden af 14 hoteller i Danmark og et i Sverige. 10 nye hotelprojekter er allerede offentliggjort. Målet er at drive 40 hoteller i 2025.

Om Deutsche Hospitality
Vision, passion og kosmopolitisme. Deutsche Hospitality leverer den perfekte gæsteoplevelse. Tradition og blik for fremtiden samles i en uforlignelig portefølje af otte brands, der opererer mere end 160 hoteller globalt. “Fejrer luksuriøs enkelthed”: Steigenberger Icons er ekstraordinære luksushoteller, der kombinerer historisk unikhed med moderne koncepter. Steigenberger Porsche Design Hotels skaber innovative impulser i segmentet Luxury Lifestyle. Steigenberger Hotels & Resorts repræsenterer indbegrebet af eksklusiv gæstfrihed på tre kontinenter. Jaz in the City’s Lifestyle Hotels dikterer rytmen i den fornemme sektor. House of Beats forener en passion for hotelbranchen med fascinationen af livsstil, mode og musik. IntercityHotel er beliggende i centrum af enhver destination og tilbyder et ægte hjem for komfort og mobilitet i Midscale -segmentet. MAXX by Deutsche Hospitality er et karismatisk konverteringsbrand, som også er placeret i Midscale -segmentet. Zleep Hotels kombinerer design og funktionalitet i økonomisegmentet. Alle disse brands er forenet under H-Rewards, Deutsche Hospitalitys loyalitetsprogram, der giver fordele allerede ved første booking. Visionen er klar. I samarbejde med sin aktionær, Huazhu, har Deutsche Hospitality til formål at blive en af Europas førende hotelvirksomheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Vejle
  • Søndag den 20. november 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i Esbjerg

    Fri kontakt
    Køkkenkonsulent til Tvis Køkken i Esbjerg. Tvis Køkken i Esbjerg styrker salgsteamet og vi søger derfor en ny køkkenkonsulent. Har du passion for godt håndværk og en stolthed over at kunne levere spændende køkkenløsninger af høj kvalitet?
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Tønder

    Til vores afdeling i Tønder, søger vi en robust montør til at håndtere alle former for dækservice. Hos os kommer du til at håndtere alle dæktyper, lige fra små trillebør-dæk til store entreprenør-d..
    • Øvrige
    • Tønder
    Få mere info
  • Øvrige i Esbjerg

    Vil du være en del af [xxxxx]s udvikling? Ønsker du at skabe værdi for både kunder og kollegaer, ved at sikre en god og effektiv hverdag? Har du en teknisk baggrund eller erfaring med køleservice..
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Vejle

    Are you ready to lead the future of integration solutions at one of Europe's leading electronics manufacturers? On behalf of our customer GPV Group A/S we are looking for a Senior Integration .
    • Øvrige
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Vejle over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 68
4. juli 2024 63
3. juli 2024 63
2. juli 2024 61
1. juli 2024 64
30. juni 2024 63
29. juni 2024 66
28. juni 2024 66
27. juni 2024 69
26. juni 2024 70
25. juni 2024 68
24. juni 2024 71
23. juni 2024 74
22. juni 2024 74
21. juni 2024 73
20. juni 2024 74
19. juni 2024 76
18. juni 2024 76
17. juni 2024 80
16. juni 2024 83
15. juni 2024 83
14. juni 2024 84
13. juni 2024 81
12. juni 2024 80
11. juni 2024 77
10. juni 2024 78
9. juni 2024 77
8. juni 2024 77
7. juni 2024 75
6. juni 2024 75
5. juni 2024 75