Trainee - specialist i filtreringsprocesser - Videbæk

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Videbæk

Ville det motivere dig at anvende dine tekniske og procesmæssige kompetencer på en af fødevareindustriens mest avancerede produktions-sites? Og kunne du på sigt have interesse i at blive vores næste specialist i filtreringsprocesser?

Bliv en del af PTD-afdelingen hos Danmark Protein (en del af Arla Food Ingredients), som har ambitioner om at blive verdens førende leverandør af laktose- og vallebaserede ingredienser til fødevareindustrien. Her samarbejder du med 23 dygtige fagspecialister, som sammen udgør bindeleddet mellem R&D og produktionen med målet om at implementere nye og optimere eksisterende produkter og processer.

Support til produktionen og optimering af processer


Vi ønsker at have flere medarbejdere med specifik kompetence i filtreringsprocesser, og du vil i trainee positionen komme i træning ved vores nuværende specialister, som supporterer vores filtreringsanlæg og varetager indkøring af nye produkter eller optimeringer.

Som kommende specialist i filtrering er du med til at sikre stabile processer og fraktioneringer, der giver den samme høje kvalitet hver gang vallen skal forarbejdes – og hvor den fulde produktionskapacitet kan udnyttes. Din vigtigste rolle bliver at bruge din viden og faglige nysgerrighed til at fejlrette og foreslå alternative processer som support til produktionen. Du vil deltage i optimering af produkter og processer i tæt samarbejde med produktionen, QEHS og R&D. Du vil analysere proces data, komme med forslag til optimeringer samt sikrer at besluttede ændringer styres kontrolleret og dokumenteret.

I en afvekslende hverdag, som byder på en god portion samarbejde på tværs afdelingerne, får du blandt andet ansvar for at:

• belyse procesdata, der kan understøtte forbedringsforslag

• fungere som go-to-person i forhold til trimning af recepter eller procesudstyr

• varetage indkøring af nye produkter og nyt udstyr

• bidrage med problem- og optimeringsløsninger til produktion

Specialist med et stærkt samarbejds-gen


Du er nyuddannet ingeniør indenfor mejeri, food science, produktion, biokemi, kemi eller lignende. Du kan også være teknikker og har et ønske om at arbejde som specialist med både teknik og proces. Med naturligt flair for IT-systemer og et stærkt overblik kan du overskue mange og komplekse processer uden at miste følingen med detaljerne. Og fordi du kommer til at arbejde meget tværorganisatorisk, er det vigtigt, at du taler og skriver engelsk samt et af de skandinaviske sprog.

Udover dine faglige kompetencer byder du ind med en analytisk og målrettet tilgang, og du kan godt lide at skulle sætte dig ind i en lang række funktioner og processer på tværs af organisationen – også når det stiller høje krav til dine samarbejdsevner. Du trives i et miljø, som er både socialt og professionelt, og du formår at motivere dine kolleger og derigennem skabe gode resultater.

Kontakt og ansøgning


Hvis du vil gribe denne spændende mulighed, så ansøg hurtigst muligt, da vi afholder samtaler på løbende basis. Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte Heidi Frahm Christoffersen på 72 17 77 82.

We have a purpose for Good


At Arla, we strive to unlock the highest potential in each other while working together to create a sustainable future of dairy. We call it Stronger People Stronger Planet and it is deeply anchored in our organisation and founded on our commitment to respecting human rights, increasing access to healthy dairy nutrition, inspiring good food habits, and improving the environment for future generations. In order to succeed we need to hire people with a sustainable mindset. Could this be you?


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Videbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Videbæk

Lignende jobs

  • Vedligeholdschef

    VedligeholdschefSammen med dit stærke team af erfarne vedligeholdsteknikere og i tæt samarbejde med produktionen sikrer du høj ydelse på den moderne maskinpark. Teknologien er i konstant udvikl..
    • Øvrige
    • Sunds
    Få mere info
  • Tilbudschef

    TilbudschefIndtast din mailadresse, og tryk Fortsæt.Din mailadresseIndtast en gyldig mailadresseJeg giver hermed mit samtykke til, at [xxxxx], hvor jeg søger ansættelse, og Garuda A..
    • Øvrige
    • Holstebro
    Få mere info
  • Kollega til Bygningsvedligehold

    Er du klar til en varieret arbejdsdag og trives du i et miljø, hvor kvalitet og det gode håndværk altid er i fokus? Så er det dig, MASCOT leder efter.Det, du skal laveVi tilbyder en alsidig..
    • Øvrige
    • Engesvang
    Få mere info
  • Tekniker til vedligehold og driftssupport, eftermi...

    Er du problemløser med flair for både mekanik og elektronik? Vil du være en del af et engageret team, hvor ingen dage er ens? Så er du måske den nye kollega, vi søger til vores serviceteam!Vi s..
    • Øvrige
    • Engesvang
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Videbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Videbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Videbæk over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 6