Vikarstilling: Barselsvikariat uddannet pædagog til Sdr. Nærå Børnehus børnehave

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Årslev

Hurtigst muligt og indtil august 2023 søger vi en mødestabil, nysgerrig, eventyrlysten og engageret pædagog, som har lyst til at være en del af vores børnehaveteam. Børnehaven er en del af Fribørnehuset ved Sdr. Nærå Friskole og Midtfyns Efterskole, og drives ud fra samme værdigrundlag. Vi er et lille trygt Børnehus med 9 vuggestuebørn og 30 børnehavebørn. Du får 9 skønne kolleger.

Hos os tror vi på, at relationer, samtale og nærvær og livsglæde tilsammen udgør fundamentet for god alsidig udvikling. Vores hverdag er præget af liv, humor, omsorg, glæde, engagement og oplevelser, hvor vi skaber et trygt og udviklende miljø for børnene.

Du må meget gerne have erfaring med at arbejde med børn i aldersgruppen 3 -6 år. Vi vægter det højt, hvis du har grundigt kendskab til sprogarbejde/sprogvurderinger, og tidligere har varetaget den opgave.

Du skal kunne se værdien i et tæt samarbejde med både vuggestuens personale, øvrige ansatte på matriklen og ikke mindst børnenes forældre.

Hos os har vi en humoristisk og uhøjtidelig tilgang til hverdagen, og du får stor mulighed for at præge dagligdagen. Du vil blive en vigtig del af vores team, og vi forventer at du byder ind med dine meninger og holdninger samt tager ansvar i dagligdagen. Du er god til at skabe struktur og overblik, men kan også være i kaos, og du nyder samværet med børn.

Stillingen er på 34 timer ugentligt og løn/ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst mellem BUPL og Friskolerne.

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt, og vi afholder løbende samtaler – dvs. at vi begynder at have samtaler, når vi modtager ansøgninger fra egnede kandidater. Dog er sidst mulige ansøgningsfrist, d. 1/10 2022 kl. 8.00. Har du ikke hørt fra os umiddelbart efter denne dato, er du ikke kommet i betragtning.

Send din ansøgning til Børnehusets leder Majbrit Hindsgavl Nielsen på [email protected] i en samlet PDF-fil.

Har du spørgsmål eller ønsker at komme på besøg så ring på tlf. 61 46 97 71

Mvh

Sdr. Nærå Børnehus

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Årslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Årslev
  • Lørdag den 01. oktober 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Årslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Årslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Årslev over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1