Pædagogisk assistent med værkstedsopgaver søges til Herstedvester fængsel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Stillingen er todelt og fordelt med 3/5 tid på et værksted og 2/5 af tiden på afdelingen for grønlandske indsatte.

Værkstedet – i daglig tale ”P2 værkstedet”, er daglig arbejdsplads for ca. 14 indsatte. Værkstedet rummer et fuldt udstyret tømrerværksted samt et metalværksted.

Den grønlandske afdeling huser primært grønlandsk dømte anbragte, som afsoner deres straf i Danmark. Særligt for denne målgruppe har vi forskellige tiltag, bl.a. i form af grønlandske madaftener, kondi og øvrige arrangementer.

Din arbejdsuge er fleksibel. Du vil typisk have 3 dage om ugen på værkstedet i tidsrummet fra kl. 07.30 – 15.00 og 2 dage med fleksible mødetider, bl.a. en aften om ugen.

Om dig:

Først og fremmest skal du helt grundlæggende finde det fagligt interessant at beskæftige dig med personer, som er dømt for meget grove forbrydelser. Der er tale om afsonere med meget forskellige udfordringer, kompetencer og behov.

Trods ovenstående er vores hverdag, for langt størstedelen, meget rolig og venlig. Vi stiller ikke krav om, at du har en bestemt faglig grunduddannelse, men du skal dog besidde kompetencer a la nedenstående:

  • Være udadvendt, positiv og tålmodig, og evne at sprede glæde og engagement omring dig
  • Have flair for at arrangere og stå for ting
  • Have flair for småhåndværk
  • Have grundlæggende færdigheder i madlavning
  • Kunne arbejde struktureret

Det er ikke et krav, men en fordel, hvis du kender til grønlandske forhold på forhånd.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Stillingen er med tiltrædelse 1. oktober 2021 eller snarest muligt derefter. Stillingen er en fast fuldtidsstillingen med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Lærernes Centralorganisation (LC) og Centralorganisationen af 2010 (CO10), samt Organisationsaftale mellem Skatteministeriet og CO10 for pædagoger m.fl. i kriminalforsorgen.

Som civil medarbejder skal du deltage i et internt obligatorisk 3 dages internat kursus for civile medarbejdere (ICN).

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen

Arbejdsstedet er Herstedvester fængsel, Holsbjergvej 20, Albertslund

Herstedvester fængsel er et lukket fængsel med 165 pladser. I fængslet sidder indsatte, som har begået grovere kriminalitet så som drab, grov vold, voldtægt eller anden sædelighedskriminalitet. En del af de indsatte er idømt forvaring.

Herstedvester fængsel har godt 200 glade, dygtig og engagerede medarbejdere. Medarbejdergruppen indeholder en meget stor og bred mangfoldighed af faggrupper. Det tværfaglige samarbejde omkring de indsatte fylder meget. For at være hos os skal du finde det interessant - i samarbejde med kollegaer - at gå på jagt efter de individuelle løsninger for den enkelte, der på en og samme tid imødekommer særlige behov og lever op til gældende regler. 0

Læs mere om Herstedvester fængsel her

Herstedvester fængsel er en del af kriminalforsorgen Sjælland, der omfatter 5 institutioner bestående af lukkede fængsler, et åbent fængsel, samt 2 institutioner, der består af flere arresthuse, 2 KiF afdelinger, Ungekriminalforsorgen, Intensiv Overvågning (fodlænke) og 1 pension, samt Områdekontoret i Ringsted.

kriminalforsorgen Sjælland har ca. 765 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere. For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til www.kriminalforsorgen.dk

Hvis du allerede er ansat som tjenestemand i kriminalforsorgen skal du inden ansøgningsfristens udløb den 13. september 2021 kl. 12.00 uploade din ansøgning, samt anmode din nærmeste leder om en bedømmelse. Denne bedømmelse uploades senest ved indsendelsesfristens udløb den 17. september 2021 kl. 12.00.

For eksterne ansøgere er ansøgningsfristen er den 17. september 2021 kl. 12.00.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede, uanset personlig baggrund, til at søge.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte enhedschef Anders Thal Rønneberg, tlf. 72556571

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Mai-Britt Rasmussen, tlf. 7255 4595 eller HR-konsulent Michelle Mønster Petersen, tlf. 7255 5599.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Albertslund
  • Fredag den 17. september 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Mosebo er en lille børnehave med tre stuer, som er aldersblandede. Vi er et sted mellem 18 og 23 børn på stuerne hen over året. Det skaber et hyggeligt miljø hvor der er god stemning, og man er tæt på alle børn og forældre. Der er mulighed for god pædagoisk udvikling med god normering.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Du skal sammen med to stuekolleger skabe trygge og udviklende rammer for børn, og være med til at organisere det pædagogiske arbejde med børnene, samt kunne tilbyde spændende og udviklende læringsmiljøer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 3
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 1