Brænder du for specialpædagogiske udfordringer og for at give vores beboere den bedste livskvalitet?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Genopslag: Solbakken – Birkedalen, søger 2 socialpædagoger/pædagoger. Stillingerne er begge på 33 timer pr. uge og ønskes besat 1. september 2021 eller snarest derefter.

Solbakken er en arbejdsplads i udvikling og specialist inden for fysiske og psykiske funktionsnedsættelser, hvorfor et job hos os kan give dig en god specialfaglig viden og erfaring.

Solbakken har i mere end 80 år arbejdet med mennesker med varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Vores viden er specialiseret inden for koblingen mellem de fysiske og de kognitive problemstillinger, herunder de sociale konsekvenser, det har at vokse op med et handicap.

Solbakken, Birkedalen, er et botilbud, hvor der bor i alt 12 beboere i alderen 36-68 år. Beboerne har nedsat psykisk og fysisk funktionsevne, som følge af udviklingshæmning, spasticitet, senhjerneskade samt psykiatrisk overbygning

Er det mon dig, der vil være med i et velfungerende team af engagerede medarbejdere, der gør alt hvad de kan for at skabe gode rammer og oplevelser til gavn for 12 livsglade beboere?

Her er spændende, udfordrende og afvekslende arbejdsopgaver med plads til gode grin. Du vil få mulighed for at sætte dit faglige og personlige præg på det daglige pædagogiske arbejde. KRAP og Low Arousal er den kernefaglige tilgang til beboerne. Beboerne har brug for megen hjælp og støtte til f.eks. daglige gøremål, til at begå sig i sociale sammenhænge, til kommunikation og til personlig hygiejne. 11 af beboerne har dagtilbud og nyder at komme på arbejde på diverse aktivitetscentre.

Du indgår et team, som består af pædagoger, pædagogmedhjælpere, nattevagter samt faste vikarer. Du vil i samarbejde med kolleger, men også alene og selvstændigt, skulle arbejde med at støtte, vejlede og hjælpe beboerne med pædagogiske, praktiske og plejemæssige opgaver. Du bliver primær kontaktperson for 1-2 beboere, og det bliver din opgave at sikre, at de får det bedste helhedstilbud.

Birkedalens vigtigste opgave er at være et godt hjem for beboerne, hvor de mødes med en anerkendende og ressourcefokuseret tilgang. I den pædagogiske tilgang er der fokus på at give beboerne de bedste muligheder for at udfolde deres potentiale og mestre eget liv med respekt for deres forskellige forudsætninger og ressourcer.

Det er vigtigt, i arbejdet med vores beboere, at du kan arbejde efter etablerede arbejdsgange, men at du samtidig har interesse og fokus på brugerinddragelse og udvikling af færdigheder hos mennesker. Vores kommende kollega har desuden en faglig velfunderet tilgang til dokumentation og målarbejde, både skriftligt og i praksis, da det er en af hjørnestenene i jobbet. Vi bruger IT-systemet CSC Social til vores skriftlige arbejde, og det vil være en fordel, hvis du har kendskab hertil. Du skal være stabil, gerne med en god humor og du skal have lyst til at arbejde i et godt miljø med mangeartede opgaver, hvor faglighed prioriteres højt.

Vi tilbyder:

  • Et alsidigt job med beboere, der har behov for støtte, hjælp og vejledning til den bedste livskvalitet
  • Deltagelse i medarbejdermøder, temadage og faglige kurser
  • Engagerede og dygtige kolleger samt et godt arbejdsmiljø
  • Gode fysiske rammer og hjælpemidler

Vi forventer, at du:

  • Du brænder for specialpædagogik og det at arbejde med mennesker
  • Du er tydelig i skrift og tale
  • Du er stabil, handlekraftig og har et godt overblik
  • Du er engageret, ansvarsfuld og initiativrig
  • Du har kørekort

Løn og ansættelsesvilkår: Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingerne er på gennemsnitlig 33 timer pr. uge, og arbejdstiden vil være fordelt mellem dag- og aftenarbejde samt hver 2. weekend. I forbindelse med ansættelse indhentes der straffeattest på ansøgeren.

Yderligere oplysninger: Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til souschef Lone Svenningsen på telefon 30244818.

Ansøgningen: Send os din ansøgning med bilag (CV, uddannelsesbeviser og dokumentation for relevant erfaring) på mail [email protected], MRK: Pædagog Birkedalen i emnefeltet. Den kan også sendes med almindelig brevpost til: Solbakken – Birkedalen, Hejredalsvej 144, 8220 Brabrand, MRK: Pædagog Birkedalen. Ansøgningen skal være Solbakken i hænde senest den 19.08.21, kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 34.

Mere om os: Solbakken er en selvejende institution, under Jysk Børneforsorg/Fredehjem, som har flere botilbud, aktivitetstilbud og Rådgivningscenter for fysisk handicappede i Aarhus. Solbakken har driftsoverenskomst med Aarhus Kommune. Se mere om Solbakken på vores hjemmeside: www.solbakkensnet.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Brabrand
  • Torsdag den 19. august 2021

Lignende jobs

  • Pædagog (vikar) i Viby J

    Kan du forme fremtiden for OK's digitale tilstedeværelse og skabe unikke kundeoplevelser. Er du klar til at lede et stærkt team med fokus på digital innovation og vækst? OK søger en passioneret og .
    • Pædagog
    • Viby J
    Få mere info
  • Pædagog i Århus N

    Hvem er viVi er et skærmet sengeafsnit for voksne med psykoselidelser, og er fornyelig flyttet i nye lokaler, hvor vi fra 1 september bliver reduceret til et afsnit med 13 stuer. Det giver anlednin..
    • Pædagog
    • Århus N
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Århus

    Pædagog søges til barselsvikariat i Løgtengårdens dejlige vuggestue Det selvejende dagtilbud Løgtengården søger uddannet pædagog i 35 timers stilling – til vores dejlige vuggestue, med tiltrædelse .
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Om jobbet:Lystrup Skole søger en specialpædagog til specialklasse i indskolingen – du skal have mod på at følge eleverne til de går i udskoling.Din profil:Du skal være med til at sikre den .
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
2. juli 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1