Pædagog med høj faglighed og hjertet på rette sted søges til Nørbygård

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hanstholm

Nørbygård Forsorgshjem søger uddannet pædagog, 37 timer ugt med virkning fra den 1 oktober 2021.

Nørbygård Forsorgshjem er et tilbud til mennesker med særlige sociale problemer, herunder misbrug af rusmidler, psykiske problemer og manglende trivsel. Målgruppen kendetegnes ligeledes med hjemløshed eller funktionel hjemløshed, Jf Servicelovens §110.
Under ophold på Nørbygård Forsorgshjem arbejdes der med en helhedsorienteret social afklaring samt helbredsmæssigt stabilisering. Der arbejdes med en individuel opholdsplan som udarbejdes imellem borgeren, kontaktpersonen på Nørbygård og hjemkommunen. På Nørbygård trænes almindelig daglig livsførsel under rus frie rammer. Der arbejdes med motivation til at lave forandringer, som kan forbedre beboernes levevilkår og livskvalitet.

Nørbygård Forsorgshjem har 16 døgnpladser fordelt på 2 bo- afdelinger. Udover forsorgshjemspladser tilbyder Nørbygård også 8 døgnalkoholbehandlings pladser, jf sundhedslovens §141. I løbet af et år modtager ca 120 borgere ydelser fra Nørbygård, hvilket betyder at du som ny medarbejder skal være omstillingsparat og indstillet på en til tider travl og uforudsigelig arbejdsdag.

Som noget helt unikt tilbyder Nørbygård også et rus frit netværk, under og efter ophold på Nørbygård. En foreningen som drives af rus frie beboere som tidligere har haft ophold på Nørbygård. Den ledige stilling indeholder opgaver ifm mødeaktivitet i Nørbygård foreningen, hvor der forventes du tilknyttes 2 ud af 5 grupper.

Nørbygårds væsentligste ressource er et engageret og kompetent tværfagligt medarbejder team, hvor humor og interesse i hinanden fremmer opgaveløsningen.
Vi kan tilbyde et udviklende arbejdsmiljø, hvor der arbejdes i teams. Vi prioriterer at dygtiggøre os såvel på individuelt niveau som i fællesskab på tværs af funktion og faglighed. Vi har øje for at alene kan man noget men sammen kan vi mere. Som medarbejder på Nørbygård forventer vi, at du deltager i supervision og er optaget af at fremme egen udvikling samt kontinuerligt bidrager til at udvikle Nørbygårds tilbud.
Som medarbejder på Nørbygård får du mulighed for at tilgå vores sundhedsforsikring.

Vi søger en ny kollega med følgende personlige og faglige kompetencer:

Du er uddannet pædagog og er fagligt velfunderet i forhold til Nørbygårds målgruppe.

Du kan se dig selv arbejde på en døgninstitution med skiftende arbejdstider, herunder arbejde hv. 2/- 3 weekend.

Du vil beskrive dig selv som robust og rummelig samt indstillet på at arbejde med afsæt i en anerkendende og ressourcefokuseret tilgang.

Du er fleksibel og kan omsætte opnåede kompetencer i praksis. Du har erfaring med at arbejde med kontaktpersonsfunktionen Du har erfaring med at udarbejde opholdsplaner/- dokumentation generelt.

Du har gode kommunikations- og formidlingsevner. Erfaring i at samarbejde med eksterne samarbejdspartnere herunder afholdelse af statusmøder o.lign.

Du er indstillet på at tilegne dig ny viden og færdigheder i relation til medicinhåndtering og øvrige sundhedsfaglige opgaver.

Du er af natur et glad menneske og en god kollega, som gerne ser muligheder frem for begrænsninger. Du sætter pris på og bidrager til et godt arbejdsmiljø samt mester du at samarbejde på tværs af fagfaglighed.

Du har kørekort og kan se dig selv som chauffør og i rollen som netværksmedarbejder på 2 lokalgrupper i Nørbygårdforeningen.

Du kan se dig selv arbejde med Nørbygårds mål og værdigrundlag.

Nørbygård er en selvejende institution tilknyttet KFUM´s Sociale Arbejde i Danmark. Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Souschef Christina Nielsen eller Centerleder Lene Drejer, tlf: 73702576- eller på hjemmesiden www.noerbygaardcentret.dk

Ansøgere må påregne at blive anmodet om, at der skal indhentes straffeattest. Ansøgningsfrist torsdag d. 19. august 2021. Ansøgning skal sendes til [email protected].
Samtaler vil blive afholdt mandag d. 23. august.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hanstholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Hanstholm
  • Torsdag den 19. august 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Aalborg

    Pædagog søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Pædagog
    • Aalborg
    Få mere info
  • Pædagog i Nørresundby

    Vi søger lige nu en fagligt dygtig pædagog, der brænder for det pædagogiske arbejde med børn og unge med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser.Om jobbetSom medarbejder ved Specialbørnehje..
    • Pædagog
    • Nørresundby
    Få mere info
  • Pædagog i Frederikshavn

    Sydskolen, Sæby Skole, søger en engageret pædagog, der ser et potentiale i legende læring på 0.årgang, og som kan igangsætte spændende aktiviteter i vores SFO.Lidt om jobbet: Vi søger en pæ..
    • Pædagog
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Pædagog i Støvring

    Vil du gøre en stor forskel for børn og unge med særlige behov sammen med engagerede kollegaer?Specialbørnehjemmet Kvisten søger en engageret og omsorgsfuld pædagog til at arbejde med børn og u..
    • Pædagog
    • Støvring
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Hanstholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Hanstholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Hanstholm over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1