Pædagogisk personal til Vibereden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brande

Haletudser stillingsopslag

Vores nuværende pædagog går på efterløn og vores studerende skal retur på seminariet. Haletudserne søger derfor en ny pædagog, samt en ny medhjælper. Stillingerne er på op til 35 timer, vi finder ud af sammen, hvor mange. Stillingerne forventes besat senest 1 juni. Gruppen er en børnehave gruppe på op til 32 børn mellem 2,9 – 6 år og der er ansat 2 pædagoger og 2 medhjælpere på stuen.

Vibereden er et fantastisk sted med super gode rammer for både børn og voksne. Vi har et kæmpe stort udeareal, med legeplads, sø og skov. Viberedens motto er ”Natur i børnehøjde”. Vi arbejder med natur, både ude og inde. Vibereden er en integreret institution fra 0-6 år normeret til 34 vuggestuebørn og et gennemsnit på 80-85 børnehavebørn. Vi er pt. 24 ansatte i personalegruppen. Vi har madordning i hele institutionen.

Vi forventer, at du er vild med ude liv og at du kan se dig selv skabe betydningsfuld pædagogik i uderummet, hvor børnene kan få lov at udfolde sig, lege og få gode oplevelser. Du er nærværende og kan sætte dig i børnehøjde, guider og hjælper dem til trivsel og udvikling. Du må meget gerne have kreative/musiske talenter, som du kan bringe i spil sammen med børnene udenfor.
Vi søger en der har et stort overblik og et super godt humør. Du tager dagen med et smil og har et positivt livssyn. Vi forventer at du kan indgå i sammenhænge med husets øvrige personale, kan sparre, reflektere og vil være med til at udvikle dig sammen med os. Du ser forældresamarbejdet som en vigtig del i forhold til samarbejdet omkring børnene. Kort sagt søger vi to nye haletudsevoksne, der vil være med til at skabe nogle fantastiske år for vores skønne haletudsebørn. Er det dig vi mangler så send os en ansøgning. Vi glæder os til at møde dig.

Sidste ansøgningsfrist er d. 9 april. Vi holder samtaler d. 26 april. Har du ikke hørt fra os inden, er stillingerne besat til anden side.
Pga. Covid19 har vi desværre ikke mulighed for at holde åbent hus, men tilbyder de der kommer til samtale, at få en lille tur i institutionen.
Vil du høre mere om stillingerne er du velkommen til at kontakte leder Anne Dankleff på tlf. 99603550

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brande.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Brande
  • Lørdag den 10. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Brande

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Brande over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Brande over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2