Pædagog til vuggestuen i Brenderup Børnehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brenderup Fyn

Pædagog på 30 timer til vuggestuen i Brenderup Børnehus.
Brenderup Børnehus er en integreret institution i positiv udvikling, som fornylig er opnormeret til 12 skønne vuggestuebørn og desuden har 60 glade børnehavebørn på nuværende tidspunkt.

Vi søger en kollega, der har øje for nærvær og relationer, og som ser børneperspektivet som en naturlig del af sin praksis, og kan se hvad der er på spil for det enkelte barn og børnegruppen. I huset vægter vi refleksion i praksis, så vi sammen bliver dygtigere til vores kerneopgave. Derfor skal du turde, at gå på opdagelse i egen og kollegers praksis, når det enkelte barn eller børnegruppen ”kalder på” det.

Vores hverdag er børnenes hverdag. For os betyder det, at vi følger børnenes spor og udfordrer dem ud fra deres ressourcer og kompetencer. Vi inviterer børnene ind i hverdagens gøremål og styrker dem i deres selvhjulpenhed.

Vi ønsker:
  • At du er uddannet pædagog; gerne med relevant efteruddannelse.
  • At du brænder for at arbejde med trivsel, udvikling og læring for børn i aldersgruppen 0-2 år.
  • At du besidder stærke fagpersonlige kompetencer i forhold til at yde en særlig støtte til sårbare børn og deres familier.
  • At du besidder tålmodighed, tid til ro og nærvær, og følger barnets spor og støtter det i udforskningen af verden.
  • At du grundlæggende tror på at børn og familier gør deres bedste, men kan have glæde af professionel vejledning og sparring.

Dine arbejdsopgaver bliver:
  • At støtte og sikre det enkelte barns trivsel og generelle udvikling.
  • At yde en specifik, kontinuerlig og målrettet pædagogisk indsats for særligt sårbare børn.
  • At bidrage til etablering af et godt og bæredygtigt forældresamarbejde.
  • At være sparringspartner i samarbejdet i hele institutionen, men i særdeleshed i vuggestueteamet som består af en pædagog, pædagogisk assistent og en pædagogmedhjælper, så vi sammen kan udvikle og kvalificere vores pædagogiske praksis.
  • At deltage i relevante møder og tværfagligt samarbejde.

Du bliver en del af
Landsbyfællesskabet Brenderup Børnehus og Anna Trolles Skole, hvor du vil have din daglige gang i vuggestuen i børnehuset. Brenderup Børnehus er kendetegnet ved glade børn og voksne, fællesskab og trygge sammenhænge mellem dagtilbud og skole. Vi er i en spændende udviklingsproces, hvor vi er ved at videreudvikle vores pædagogiske praksis, således at vores fokus er på børnenes leg og legerelationer. Vi forventer derfor, at du hver dag er aktivt deltagende i børnenes leg. Vi tager udgangspunkt i den nye styrkede pædagogiske læreplan og udvikler vores praksis herfra. Dette forpligter os til at have fokus på, at vi er rollemodeller, og at vores handlinger betyder noget for hvordan børnene agerer.

Vil du vide mere?
For mere info kan du kontakte leder Mia Lykkegaard Elsby på 9243 7856 i uge 27 og 28 eller souschef Anne Mette Møller-Iversen på 2162 4386 i uge 31. Herefter kan vi begge kontaktes. Du er velkommen til at aftale et besøg, inden du ansøger.
Der kan læse mere om Brenderup Børnehus og Landsbyfællesskabet på www.annatrollesskole.dk

Ansøgningsfrist
Onsdag den 11. august 2021. Samtaler afholdes tirsdag den 17. august 2021 om eftermiddagen.

Overvejer du at søge job i Middelfart Kommune? Så går du måske også i tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen på tlf. 2240 0049 eller [email protected] og hør hvad Middelfart kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på http://tilflytter.middelfart.dk/
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brenderup Fyn.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Brenderup Fyn
  • Onsdag den 11. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Brenderup Fyn

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Brenderup Fyn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Brenderup Fyn over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1