Pædagog til Børnehuset Kirstinevang

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vi søger en pædagog til vuggestuen på 37 timer ugentlig med start 1. september eller snarest derefter.

Børnehuset Kirstinevang søger nu en ansvarsfuld og fagligt velfunderet pædagog, som skal indgå i et samarbejde omkring ca. 42 vuggestuebørn.

Vuggestuen er organiseret i 4 teams, men samarbejdet vil både være i eget team og på tværs af huset.

Vi har også Raketgruppen, hvor børnene, når de er 2½ år, flyttes fra vuggestuen og ned i en gruppe for sig selv, som fysisk er i børnehaveafdelingen.
Her målretter og tilgodeser vi deres behov, men stadig med struktur som i vuggestuen.

Børnehusets værdier bygger på, at alle medarbejdere er fælles om at løfte kerneopgaven. Samarbejde bliver et nøgleord, og den enkelte medarbejder er åben og imødekommende i sin personlighed.

Derudover er loyalitet en vigtig forudsætning, ligesom vores kollega er fleksibel i forhold til det at indgå i fællesskabet på vores arbejdsplads.

VI SØGER EN PÆDAGOG
  • Med en høj faglighed samt et ordentligt og respektfuld menneskesyn, da Kirstinevang skal opleves som et mangfoldigt og nærværende sted for medarbejdere, børn og forældre
  • Med erfaring, og som både i sjove, svære, lærende og udfordrende situationer kan sikre en omsorgsfuld og nærværende tilgang til vores børn
  • Der kan udvikle positive relationer i mødet med børnene
  • Som har en viden og en lyst til at skabe samt udvikle læringsmiljøer, som både bliver udviklende og samskabende for vores børn og børnegrupper
  • Som har en viden om og erfaring i forhold til det ”gode forældresamarbejde”
  • Der ser forældrene som vores tætte samarbejdspartnere, og at de opleves som en del af vores hus.


VI ØNSKER
  • At vores nye kollega har særlige kompetencer inden for den sproglige linje
  • At du har erfaringer med at kunne understøtte og udvikle tiltag i hverdagen, der er medvirkende til, at vuggestue sproget får de optimale udviklingsmæssige betingelser
  • At du har erfaring i arbejdet med tokulturelle familier.


VI KAN TILBYDE
  • Et børnehus, der bygger på en fælles kultur, hvor der er god stemning, en åben og ærlig kommunikation samt en nærværende og respektfuld tilgang til hinanden
  • En opmærksomhed i forhold til vores måde at udvikle og danne relationer. Det betyder, at vi er anerkendende i mødet med hinanden, vores børn og forældre
  • Et fagligt og velfunderet personale, som har fokus på samarbejdet, og som både tænker bredt og stort, når faglighed og praksis skal hænge sammen
  • Et hus, hvor medarbejderne har indflydelse og bliver inddraget i de beslutninger der træffes. Et nøgleord for os er, at medarbejderne oplever ejerskab både fagligt og i praksis
  • Et hus, som bygger på et godt og solidt forældresamarbejde. Vi har en positiv, imødekommende og tilfreds forældregruppe, som vi værner om.

Vi vil kendes på, at vi i samværet/samspillet med vores børn gør en forskel. Derudover har vi fokus på, at arbejde med familien som en helhed og har herigennem et tæt tværfagligt samarbejde.

DISTRIKT BALTORP
Distrikt Baltorp har 6 børnehuse, hvoraf Kirstinevang er det ene. De øvrige børnehuse hedder Kornblomsten, Stjernehuset, Bispevangen, Grantoften og Askelunden.

Hvert børnehus har ansat en eller to pædagogiske ledere til at varetage den daglige ledelse. Derudover er der ansat en Distriktsleder, som i samarbejde med de pædagogiske ledere varetager ledelsen i hele distriktet.

Distriktets pædagogiske praksis afspejler sig i Ballerup Kommunes Børne- og Unge strategi ”Fællesskab for alle – Alle i fællesskab”, som tager udgangspunkt i et fælles systemisk og anerkendende børne- og ungesyn, hvor deltagelse i inkluderende fællesskaber er for alle børn og unge samt i visionen ”Dagtilbud med mening”, hvor målsætningerne er at:
  • Alle børn trives og udvikler sig
  • Leg og læring går nye veje
  • Dagtilbuddet mestrer engagement, mod og handlekraft.


LØN OG ANSÆTTELSE
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Der indhentes reference og børneattest på personer, der ansættes i dagtilbud.

YDERLIGERE INFORMATION
Ønsker du mere information vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Jette Blixt på telefon 2199 1995.

ANSØGNINGSFRIST 30. JULI 2021.
Der vil blive afholdt samtaler i uge 33.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.

I Ballerup Kommune er vi fælles om fremtiden. Vi møder borgerne i øjenhøjde, og sammen finder vi de gode løsninger på tværs af institutioner, foreninger og erhvervsliv. Vi arbejder hele tiden på at være en attraktiv arbejdsplads, hvor alle medarbejdere trives, udvikler sig og leverer en professionel service til borgere og virksomheder.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Ballerup
  • Fredag den 30. juli 2021

Lignende jobs

  • Pædagog søges til vuggestue

    Fri kontakt
    Solstrålen er en 0-6 års institution med ca. 30 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn. Solstrålen er et stort hus med mange muligheder for leg og aktiviteter, og vi har en dejlig stor naturpræget legeplads. Vi har ladcykler så vi kan køre ud at opleve naturen med børnene.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Mosedeskolen søger pædagog

    Fri kontakt
    Vi er 12 pædagoger, der søger dig der brænder for vores mange dejlige børn. Er du et menneske med et stærkt børnesyn, og brænder du for at skabe et trygt og udviklende miljø for børn? Så er det dig, vi leder efter på Mosedeskolen SFO!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Er du en stærk pædagogisk brobygger – relations sk...

    Fri kontakt
    Formår du at skabe tryghed og fællesskaber både i skolen og i SFOen. Vil du være den røde tråd i barnets hverdag, hvor du bl.a. skal brobrygge fra skoletiden ind i SFO-tiden. Du vil have tæt samarbejde og kontakt til forældre og dine kollegaer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog søges til Krogårdskolens Indskoling/SFO

    Fri kontakt
    Du vil blive en del af en medarbejdergruppe, som er ambitiøse med deres kerneopgave. Som handler om at lykkedes med at få alle børn i trivsel, handler om at alle børn skal føle sig en del af et fællesskab. Vi skaber miljøer hvor børn trives og udvikles, hvor vi leger sammen rigtigt meget.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
15. september 2024 20
14. september 2024 20
13. september 2024 22
12. september 2024 16
11. september 2024 16
10. september 2024 18
9. september 2024 19
8. september 2024 19
7. september 2024 19
6. september 2024 20
5. september 2024 18
4. september 2024 17
3. september 2024 17
2. september 2024 19
1. september 2024 19
31. august 2024 19
30. august 2024 17
29. august 2024 14
28. august 2024 14
27. august 2024 14
26. august 2024 10
25. august 2024 10
24. august 2024 10
23. august 2024 11
22. august 2024 11
21. august 2024 12
20. august 2024 10
19. august 2024 12
18. august 2024 15
17. august 2024 15
16. august 2024 17