[xxxxx] søger pr. 1. april 2022, 1 pædagog 37 timer ugentlig i tidsbegrænset stilling på ca. 2 år.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Broager

Børnehuset Himmelblå er en integreret institution, der er normeret til 58 børnehavebørn, og 12 vuggestue børn. Vi har tilknyttet en specialgruppe med børn med særlige behov, der normalt er normeret til 6 børn, men er de kommende 2 år opnormeret til 8 børn. På baggrund af denne opnormering, søger vi en pædagog til vores almen afdeling, der skal have til opgave, at arbejde med, at børnene fra specialgruppen, inkluderes i det store fællesskab på bedste vis. Du vil derfor periodevis blive koblet til (de) forskellige stuer, afhængig af de aktuelle børns behov.
Da vi er en 0-6 års institution, og børnene inkluderes i hele huset, er det vigtig at understrege, at det er en ansættelse i huset og ikke specifikt på nogen gruppe/stue.
Børnehuset Himmelblå er karakteristisk ved, at vi hele tiden arbejder med at sætte fagligheden i spil, med fokus på en anerkendende tilgang og ansvarligheden for en god relation, samt aktiviteter sammen med børnene der styrker deres udvikling.
Vi arbejder dagligt målrettet på, at inkludere børnene fra specialgruppen i husets øvrige grupper. Derfor er det vigtigt, at du kan se dig selv som en aktiv del i det inkluderende pædagogiske arbejde. Det betyder, at du skal være faglig, tydelig og villig til hele tiden at arbejde med den pædagogiske praksis, så den til stadighed er afpasset børnenes behov og du skal kunne regulere din egen pædagogiske tilgang og aktiviteter derefter.
Vi synes det er en styrke, at vi er forskellige og kan bidrage med vore forskellige kompetencer til gavn for børnene. Vi arbejder ud fra vores profil "Udeliv", dette tænkes som livet uden for institutionen, ikke kun naturen, men også det at deltage i forskellige kulturelle begivenheder, være aktive i nærmiljøet, samt skabe forskellige læringsmiljøer på legepladsen m.m.
Vi ser os som et børnehus i god drift. Vi er erfarne og dygtige medarbejdere, en dejlig børnegruppe og har en positiv og understøttende forældrekreds. Vi har gode fysiske rammer både inde som ude. Vi har en skurvogn og en bus, som giver os nogle unikke muligheder for at komme ud i naturen, de ejes af "Børnehusets venner", der er en forening
bestående af forældre der har til formål at skaffe midler til den dag, hvor vi skal have udskiftet nuværende bus eller skurvogn.
Vi forventer at du:

  • Er uddannet pædagog, gerne med specialpædagogisk viden
  • Som pædagog udfører en pædagogs opgaver under ansvar overfor daglig pædagogisk leder/dagtilbudsleder og i henhold til dagtilbudsloven samt gældende mål, politikker og retningslinjer for daginstitutionen i Sønderborg kommune
  • Har fokus på inklusion
  • Er i stand til at reflektere over om egen praksis til stadighed matcher børnenes behov
  • Kan formidle din viden til kolleger, forældre og andre
  • Har en anerkendende tilgang til børn, forældre og kolleger
  • Deltager aktivt i hverdagen og tager initiativ til udvikling af pædagogikken og den daglige praksis
  • Er en faglig dygtig person der vil arbejde med udgangspunkt i vore værdier og være en konstruktiv medarbejder i fastholdelse og udvikling af vore pædagogiske tiltag
  • Viser interesse for egen udvikling
  • Er et menneske der er fleksibel, positiv og har et godt humør

Løn og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst og reglerne om ny løn.
Yderligere oplysninger fås hos Karina Franson Møller 27904613
Ansøgningsfrist 17/2-2022
Samtaler forventes afholdt den 23/2-2022

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=3253d07d)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Broager.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Broager
  • Torsdag den 17. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Broager

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Broager over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Broager over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1