Socialpædagog til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Socialpædagog til Hulegården

Er du uddannet socialpædagog med stærke relationskompetencer, og motiveres du af at sikre voksne mennesker med psykisk funktionsnedsættelse et godt liv? Har du eller vil du have erfaring fra specialområdet og med autismespektrum forstyrrelser? Har du god forståelse for dilemmaerne og koblingen mellem det socialpædagogiske arbejde og rettighedsperspektivet?

Så vil vi gerne have dig med på vores hold.

Hvem er vi?

Hulegården er et regionalt botilbud for 40 voksne mennesker med psykiske funktionsnedsættelser. Hulegården drives jf. Lov om social service §§ 107 og 108.

Vi tager afsæt i Den Sociale Virksomheds mål beskrevet i Rammer og Retning, og har fokus på medborgerskab, trivsel, sundhed, kommunikation, samlivsformer samt seksualitet og parforhold.

Vores vision:

  • Størst mulig indflydelse på eget liv

Vores mission:

  • Vi understøtter beboernes mestring af eget liv og dermed beboernes livsduelighed
  • Vi understøtter beboernes muligheder for udfoldelse
  • Vi støtter beboerne i at træffe hensigtsmæssige valg
  • Vi tror på, at beboerne kan.

Stillingen

Funktionsniveauet hos beboerne på Hulegården spænder bredt fra beboere med et moderat støttebehov, fx samtalebaseret støtte - til beboere med mere omfattende støttebehov, fx intensiv støtte til personlig hygiejne. Som pædagog på Hulegården er det vigtigt, at den relationelle tilknytning til beboerne er tryg og positivt erfaringsbaseret. Det kræver at du har fokus på low arousal og har en udpræget mentaliseringsevne.

På Hulegården er veluddannet personale organiseret i to grupper, som også kan arbejde på tværs af grupperne. Den samlede personalegruppe består af pædagoger, social- og sundhedsassistenter, pædagogiske assistenter, pædagogmedhjælpere, studerende, pedeller, administrativt personale og ledelse.

Da Hulegården er et døgntilbud, har du skiftende tjenestetider dag/aften og i udgangspunktet hver 3. weekend. Vi har fast natpersonale, og dine tjenester ligger derfor fortrinsvis i tidsrummet kl. 7 – 23.

Som pædagog på Hulegården indgår du i et tæt samarbejde med beboere, kollegaer, interne og eksterne samarbejdspartnere. Vi giver hinanden løbende sparring og vejledning omkring tværfaglige spørgsmål og arbejdsgange.

Du indgår i de daglige pædagogiske støtteopgaver, som planlægges og udføres efter aftalte indsatsområder, naturligvis med udgangspunkt i – og i samarbejde med - hver enkelt beboer.

Dokumentationsredskabet er Nexus, hvilket vil være en fordel at kende til.

Hvorfor skal du være pædagog hos os?

Du skal være pædagog hos os, hvis du ønsker en hverdag med en høj grad af indflydelse på tilrettelæggelsen af dit arbejde, og rig mulighed for at udfolde dine kompetencer og ideer. Du bliver en del af et dynamisk arbejdsfællesskab i en spændende og udfordrende arbejdsdag. Du får dygtige kollegaer, som ikke altid er enige, men som har fælles mål, der omsættes i et tæt samarbejde med beboerne forankret i det kollegiale samarbejde. Du får helt sikkert mulighed for at prøve dig selv af i mange situationer, og du trives ved, at ikke to dag er ens.

Vi er stolte af at være en dynamisk, innovativ og mangfoldig arbejdsplads med højt til loftet, hvor en engageret og faglig dygtig personalegruppe samt en nærværende og lydhør ledelse alle tager ansvar for beboernes trivsel, høj faglighed og et godt arbejdsmiljø.

Centrale fokuspunkter er medborgerskab, kommunikation, samlivsformer samt seksualitet og parforhold.

Vi tager afsæt i Lov om Social Service og FN´s konvention om rettigheder for personer med handicap.

Som ny kollega tilknyttes du i 6 mdr. en mentor, med henblik på at sikre en god opstart, grundig introduktion og løbende samtaler. Vi er ambitiøse da vi syntes, at et godt introforløb er vigtigt.

Din profil

Din tilgang til beboerne bæres af ligeværd, respekt og tillid. Det falder dig naturligt, at støtte beboerne i mestring af eget liv, og samtidig understøtte det hensigtsmæssige valg. Du har et roligt nervesystem, er nærværende og kreativt tænkende. Du er nysgerrig og afsøgende med udgangspunkt i det fælles faglige fundament.

Du er en dygtig kommunikator, har stor indlevelsesevne, er fleksibel og evner at arbejde selvstændigt samtidig med, at du ser dig selv som en del af en større organisation på ca. 65 kolleger.

Du bidrager til den sociale kapital, giver og modtager konstruktiv feedback og evner medledelse. Du prioriterer og ser faglig udvikling i de daglige kollegiale refleksioner og dialoger, gennem efter-/videreuddannelse, kurser, temadage samt supervision.

Du er god til at lytte og spørge nysgerrigt ind med fokus på et fælles tredje, og du er god til at sætte din egen faglighed i spil.

Er du mere nysgerrig?

Så kan du læse mere om os på www.Hulegården.dk, Facebook eller Instagram.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på tlf. 38 66 82 00. Spørg efter Line, vores TR, eller du kan skrive til [email protected].

Ansættelse sker på SL´s overenskomst.

Send ansøgning, CV og dokumentation for din uddannelse nu, da ansættelsessamtaler holdes efterhånden som ansøgninger kommer ind.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Brøndby
  • Torsdag den 09. juni 2022

Lignende jobs

  • Pædagog til Dagtilbud Lundebo

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Mosebo

    Fri kontakt
    Er du en pædagog, der kan holde hovedet koldt, når tingene er i forandring? Brænder du for at skabe trygge rammer for børn, selv når hverdagen hurtigt kan ændre sig, og vil du være en del af et team, der sammen gør en forskel – også når hverdagen er travl. Så er vi i Mosebo Børnehave klar til at høre fra dig!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog til børnehavegruppe

    Fri kontakt
    Solstrålen er en 0-6 års institution med ca. 30 vuggestuebørn og 77 børnehavebørn. Solstrålen er et stort hus med mange muligheder for leg og aktiviteter, og vi har en dejlig stor naturpræget legeplads. 2 dage om ugen kører 2 voksne og 7 børn ud i naturen med vores bus.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog, SSA, sygeplejerske, ergoterapeut eller an...

    Fri kontakt
    Kan du smitte dine omgivelser med godt humør, energi, faglighed og engagement. Har du en pyt knap og tager socialt ansvar, er det lige dig, vi godt vil have på vores hold i Pædagogisk Psykiatrisk Vejledningscenter (PPV).
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
4. oktober 2024 13
3. oktober 2024 13
2. oktober 2024 12
1. oktober 2024 13
30. september 2024 13
29. september 2024 13
28. september 2024 13
27. september 2024 13
26. september 2024 11
25. september 2024 12
24. september 2024 12
23. september 2024 12
22. september 2024 12
21. september 2024 12
20. september 2024 11
19. september 2024 11
18. september 2024 12
17. september 2024 10
16. september 2024 8
15. september 2024 12
14. september 2024 12
13. september 2024 13
12. september 2024 13
11. september 2024 12
10. september 2024 11
9. september 2024 11
8. september 2024 11
7. september 2024 11
6. september 2024 11
5. september 2024 11
4. september 2024 10