Pædagog eller pædagogmedhjælper

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nærum

Hej med dig, læs lige dette her 😊

Er du vores nye pædagog eller pædagogmedhjælper???

Vi er en skøn lille privat integreret institution, som ligger i Nærum. Vi befinder os i et herligt (af lidt ældre dato) hus – men som til gengæld har en masse charme. Vi bruger ikke så meget tid på det teknologiske, men vægter i stedet den daglige snak med børn og forældre højt. Vi er en blandet personalegruppe, både alder og køn, og synes at det giver en dejlig dynamik i vores hverdag. Du vil blive ansat mellem 30-35 timer, og primært høre til børnehavegruppen. Men da vi er et meget lille hus, vil du også have en masse med vores vuggestuebørn at gøre. Vores værdigrundlag er bygget op på materialet ”Fri for Mobberi”, som vi arbejder og tænker ind i næsten alle vores aktiviteter. Det er ikke noget du nødvendigvis skal have kendskab til, men det er noget du vil komme til at arbejde en del med. Vi har en fast struktur i hverdagen, men den ligger heller ikke mere fast, end at der også er plads til spontane tiltag. Vi elsker at bruge uderummet og er vilde med musik og andre kreative udfoldelser. Du skal have lyst til at arbejde med børnehavebørn, og være klar på at tage en masse ansvar og initiativ i hverdagen. Hvis du kan se dig selv hos os, så skynd dig at få sendt din ansøgning til [email protected] Du er også velkommen til at ringe på telefon 45 80 56 53, hvis du har flere spørgsmål eller, hvis du vil se stedet og hilse på os, før du ansøger. Det vil du kunne allerede nu 😊 Vi glæder os til at høre fra dig, mange hilsner fra Laila Hummelshøj (leder) og Nina Hestelund (souschef).

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nærum.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Nærum
  • Torsdag den 12. maj 2022

Lignende jobs

  • Børnehuset Siv søger pædagog med stor erfaring med...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at indgå i en lille, engageret personalegruppe, hvor du kan være med til at udvikle og. skabe glæde for sårbare børn? Er du nysgerrig og trives du i et miljø med børn, der har behov for. struktur, forudsigelighed og skærmning, 1:1 støtte og faste dagsrutiner? Så er det lige dig, vi har. brug for.
    • Pædagog
    • Farum
    Få mere info
  • Pædagog til Spiren/Lindevej

    Vi skal opnormere og derfor søger vi endnu en pædagog til vuggestuen. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt men vi venter gerne på den rette.Spiren/Lindevej er et integreret dagtilbud i den cen..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog til børnehaven 37 timer til Børnehuset Lab...

    Brænder du for at få gang i din karriere som nyuddannet pædagog eller trænger du til nye udfordringer og luftforanding, så har vi måske jobbet til dig.Vi søger nemlig en uddannet pædagog til børn..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Kongens Vænge Børnehus søger en pædagog

    Vil du være med til at skabe en arbejdsplads fyldt med glæde, udvikling og pædagogisk forankring i et nyetableret dagtilbud?I Kongens Vænge Børnehus søger vi en pædagog til vores børnehavegruppe .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Nærum

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Nærum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Nærum over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1