Pædagog til Børnehuset Troldblomst, vuggestue - 6070

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Christiansfeld

Arbejdssted: Børnehuset Troldblomst

Arbejdstid: 30 timer pr. uge

Ansættelsestidspunkt: 1. august 2020

Da vores vuggestue øges med børn, og ender på 24 pladser, kommer vi til at mangle en dygtig kollega.

Hvad kan vi tilbyde:

At du bliver en del af et vuggestueteam på 6 medarbejdere, hvoraf 4 er pædagoger og 2 er medhjælpere. Derudover har vi også børnehave med 48 børn og 6 medarbejdere, samt et gæstehus hvor 3 medarbejdere passer 10 af dagplejens børn. I det samlede hele, bliver du en del af en institution med 19 ansatte.

Børnehuset Troldblomst er bygget i 2014. Det er en institution der fremstår ny, lys og rar at være i, og rundt om institutionen har vi en dejlig legeplads. Vi ligger i Christiansfeld, 15 km uden for Kolding. Der er gå afstand til UNESCO`s verdensarv, samt natur med både skov, landbrug, åer og stisystemer.

Vi har forældrebetalt madordning i både børnehaven og vuggestuen, så vi har fast køkkenpersonale, som står for forplejningen til børnene.

Vi arbejder med at skabe kvalitet i hverdagens rutinesituationer, så børnene får støtte i deres udvikling, samt bliver tilpas udfordret, i alt hvad der sker i løbet af en vuggestuedag. Vi arbejder på tværs af stuerne, der hvor det giver mening for børnene, og det er typisk for at tilgodese de behov de ældste vuggestuebørn har.

Vi arbejder med den styrkede pædagogiske læreplan, som både indeholder et pædagogisk grundlag, men også en beskrivelse af de forskellige kvalitetstyper der ligger i processer, struktur og de resultater vi går efter, i alle de temaer læreplanen indeholder.

Vi er en institution der arbejder med processer, der støtter op om den bedste hverdag for børnene. Børnene er vores kerneopgave, og det er dem der er omdrejningspunktet for det vi sætter i gang. De skal have den bedste dagligdag her i vores vuggestue.

Vores forventninger til dig:

Du skal være uddannet pædagog. Du skal brænde for arbejdet med de 0-3 årige børn. Du skal have en glad, anerkendende, positiv og respektfuld indstilling til andre mennesker, og vægte det professionelle arbejde med børn og forældre. Du skal have en pædagogisk faglighed at byde ind med, både i planlægningen af hverdagens aktiviteter og indsatser, samt på møder, hvor vi forventer at du deltager og bidrager med input og refleksion. Du skal kunne kommunikere med alle typer mennesker og være tovholder for samarbejdet med forældrene til de børn, du bliver primær pædagog for. Dette indebærer både mundtlig og skriftlig kommunikation. Børnene skal opleve en hverdag fyldt med tryghed, omsorg, nærvær og aktiviteter der udfordrer udviklingen på en positiv måde, og det er dig som pædagog der er medansvarlig i dette.

Vi bruger kompetencehjulet som arbejdsredskab, når vi afdækker børnenes kompetencer, og vurderer hvor vi skal sætte ind med ekstra fokus. Vi arbejder derudover datainformeret og forskningsbaseret, og har de sidste år, været en del af Læringsledelse under Ålborg universitet. Vi søger en der ser muligheder frem for begrænsning, er omstillingsparat og ikke lader sig gå på af forandringer, både kortsigtede og langsigtede, samt en der er fleksibel og stabil i fremmøde. Mødetiderne ligger i den fulde åbningstid.

Løn: Efter gældende overenskomst og eventuelle kvalifikationer.

Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til: Tina Schack Jensen, leder i Børnehuset Troldblomst - mobil 40505682

Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Ansøg".

Ansøgningsfrist: 5. juni 2020 kl. 12.

Ansættelsessamtaler: Afholdes tirsdag i uge 25

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=13dacf20)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Christiansfeld.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Christiansfeld
  • Fredag den 05. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Christiansfeld

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Christiansfeld over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Christiansfeld over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1