En helt særlig Pædagog søges til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farum

Vi søger en pædagog til en fast stilling på ml. 32-35t om ugen, med start hurtigst muligt.

Humlehaven er Furesø kommunes dagtilbud til børn med behov for særlige indsatser og er organiseret under dagtilbudsloven. Vi modtager børn ml. 0– 6 år. Humlehavens målgruppe er børn der har behov for specialiseret pædagogisk indsats. Vi har børn med og uden diagnoser, herunder børn med autismespektrum forstyrrelser, ADHD, ODD, samt andre psykosociale og relationsmæssige udfordringer.

Diagnoser er for os ikke det vigtigste, vi har en grundlæggende indstilling om, at hvert barn er et unikt individ. Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang hvor det er relationen til barnet der er det bærende element. Vi har gennem det sidste år implementeret "Low Arousal" som en fundamental del af vores pædagogiske grundlag.

Vi lægger stor vægt på samarbejdet med forældrene. Forældrene til barnet er dem der kender barnet bedst og er derfor vores nærmeste samarbejdspartnere, når vi møder barnet. Handleplaner og pædagogiske indsatser bliver altid udarbejdet i et tæt samarbejde med forældrene.

Vi ønsker at give børnene oplevelser, som udvikler forståelse og indsigt i den verden de lever i. Vores aktiviteter indeholder leg inde som ude, samling, rytmik, spil og ture i nærmiljøet. Vi bruger i høj grad vores dejlige lokalmiljø, legepladser i nærområdet, skolelandbruget, biblioteket og andre kulturelle tilbud.
Humlehavens fysiske rammer er indrettet med funktionsopdelte miljøer. Vi har i alt 15 børn. Miljøet er lille, overskueligt og struktureret. Vi arbejder med dags og ugeskemaer i forhold til de børn der profiterer af det. Vi arbejder med genkendelighed, visualisering, konkreter og totalkommunikation.

Vi har via PPR tilknyttet talepædagog, fysioterapeut og psykolog, samt socialrådgiver, der aktivt deltager i arbejdet med og omkring børn og familier. Vi samarbejder tæt med Furesø kommunes Familiehus, hvor det er relevant.

Vi søger en ny kollega, der er indstillet på at arbejde omsorgsfuldt, målrettet og struktureret. Vi forventer at du kan formidle pædagogisk praksis både mundtligt som skriftligt.
Hos os møder du en personalegruppe der er fagligt velfunderet, ambitiøs og engageret i arbejdet.
Vi arbejder med individuelle handleplaner, vi arbejder målrettet i detaljen med at styrke barnets individuelle udvikling. Vi sætter stor pris på at være og virke imødekommende, inspirerende og at vores miljø er præget af positiv livsenergi og glæde.

Vi forventer at du er:

  • Frisk, psykisk robust, stabil og fleksibel, samtidig med at du tør spørge om hjælp og inspiration hos kollegaer
  • Formår at tilpasse faglige ambitioner til målgruppen og til Humlehavens rammer og vilkår
  • Har kendskab og vilje til at arbejde med sårbare børn og deres familier
  • Ved at faglighed, tålmodighed og vedholdenhed er vigtig i forhold til at skabe udvikling og forandring
  • Tydelig i din kommunikation og det pædagogiske arbejde med børnene
  • Kan give og modtage konstruktiv feedback
  • Og ikke mindst, er et positivt menneske, med mod på og lyst til de udfordringer hverdagen byder på.


Vi modtager også gerne ansøgninger fra nyuddannede, og pædagoger der ikke har lang erfaring. Vi arbejder kontinuerligt med sidemandsoplæring og videns deler med hinanden i hverdagen.
Løn og ansættelsesvilkår efter BUPL´s gældende overenskomster for pædagoger. Ud over overenskomst mæssig løn er der forhandlet ekstra tillæg tilknyttet arbejde i Humlehaven. Vær opmærksom på, at Furesø kommune indhenter offentlig straffeattest og børneattest inden endelig ansættelse og at der indhentes referencer fra tidligere ansættelser.
Humlehaven ligger i dejlige omgivelser på adressen Stavnsholtvej 49, 3520 Farum. Vi er nabo til Stavnsholt børnehus, en integreret 0-6 års institution som vi har et godt samarbejde med.

Vil du vide mere om stillingen, kan du ringe til Daginstitutionsleder Vigdis Svafnisdóttir på tlf. 72 16 50 40
Ansøgningsfrist: søndag d.6.6.2022 og forventer at afholde samtaler mandag. d.13.6.2022

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelses indhentes også børne- og straffeattest.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Et arbejde, der betaler sig - et særligt tillæg

I Furesø Kommune er attraktiv løn, interesse for hinandens faglighed og løbende personlig og faglig udvikling en vigtig del af vores virkelighed. Engagementet i den enkelte har stor betydning for børnenes trivsel, udvikling og læring. I Furesøs mange dagtilbud er forskellighed en styrke, og medarbejderne går gerne nye veje i arbejdet med at styrke udviklingen af den pædagogiske kvalitet med udgangspunkt i den styrkede pædagogiske læreplan.

Den indsats belønner vi med Furesøtillægget, der sikrer et kvalifikationstillæg på 10.000 kr. i nutidskroner årligt til alle fastansatte pædagoger.

Pædagogerne fortæller
I 4 videoer kan du blive klogere på, vi arbejder med at give Furesøs børn de bedst mulige vilkår og muligheder i livet. Se dem på furesoe.dk/blivpædagog



Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Farum
  • Mandag den 06. juni 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Den 15. april 2024 åbnede Aktivitets- og Samværstilbuddet Egedammen for første gang for voksne brugere med særlige behov. Nu er vi godt i gang og har brug for endnu en engageret medarbejder, der ha..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Er du god til at skabe nære relationer samt sætte dig i børnehøjde og sammen med børnene gå på opdagelse – så er det lige dig vi mangler.Vi søger en pædagog, som i samarbejde med sine kolleger .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Har du viden om eller interesse for neuropædagogik og vil du gerne være vejleder for pædagogstuderende? Så kig på Botilbud Vingen i Hillerød, hvor vi mangler dig.Om stedetVingen er et blivende bo..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Børnehuset Elva søger engageret, nærværende og fagligt funderet pædagog i børnehaven 37 timer i en fast stilling Så er du vild med at skabe det gode børneliv for børn i alderen 0 til 6 år?Bliver .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Farum

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Farum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Farum over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
2. juli 2024 6
1. juli 2024 6
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 3
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 5
14. juni 2024 6
13. juni 2024 4
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3