Ingeborg STU søger erfaren teamleder med stort mod på at skabe nyt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Ingeborg STU søger den teamleder, der motiveres af at lede og indgå i et lille team af STU-undervisere og som har visioner for udviklingen af en STU med store ambitioner. Du skal have stor mental spændvidde og synes det er meningsfuldt at undervise, løse praktiske opgaver og omsætte visioner og værdier til handlinger.

Om os:
Vi er små, men forventningerne og ambitionerne er store.

Ingeborg STU er pt. en lille STU med otte elever og tre medarbejdere. Fysisk er STU’en placeret på en etage i et tidligere plejehjem, hvor der fortsat er fem beboere.
Ambitionerne for STU’en er store, og det er opbakningen også. Det politiske ønske er, at Ingeborg STU udvikles til det ene af Ringsted Kommunes to primære STU-tilbud med femogtyve elever hen imod sommeren 2024.

En væsentlig del af fundamentet er lagt. Ingeborg STU er en del af og bygger på værdierne fra Café Ingeborg, se Værd at vide længere nede. Pædagogisk arbejder vi med dannelse til arbejdsliv, uddannelse og voksenliv med afsæt i den enkelte elevs ønsker og behov. Der er et tæt samarbejde med Ungdommens Uddannelsesvejledning og den bevilgende myndighed i Ringsted Kommune. Vi har en høj kvalitet i uddannelsesplaner og dokumentation og vi er gået i gang med at anvende OCN og PAS. Dertil kommer, at der er et veludviklet netværk til etablering af lokale praktikpladser.

Vi står bl.a. overfor følgende opgaver: Vi er i gang med at udvikle de fysiske rammer, så vi kan rumme de mange nye elever med individuelle behov, vi er ved at etablere et STU-kollegium, vi udvikler fortsat anvendelse af OCN, vi er i en proces, hvor vi bliver skarpere på vore pædagogiske og didaktiske tilgange, og så er der alt det andet.

Din profil:
  • Du har relevant uddannelse og bred erfaring fra det specialiserede ungdomsuddannelsesområde, samt en sikker hånd i.f.t hvad der skal til for at udvikle og drive en STU af høj kvalitet.
  • Din uddannelse og erfaringer gør, at du naturligt indgår i arbejdet med planlægningen, tilrettelæggelsen og udførelsen af aktiviteter på STU’en, og det falder dig naturligt at tage del i undervisningen. Fagligt er du godt klædt på til bredden af unge på en lille STU, der skal vokse sig større.
  • Du synes, det er en drøm at få mulighed for at skabe og videreudvikle en STU næsten fra start. Du har ambitioner for dit arbejde og motiveres af at finde løsninger på de udfordringer - store som små - der kommer undervejs. Og du viger ikke tilbage for selv at rulle ærmerne op.
  • Du er bevidst om dine værdier og er refleksiv, både alene og sammen med medarbejderne og ledelseskolleger. Du spiller med åbne kort, beder om hjælp og træder selv til, når andre har brug for det.
  • Du har en samarbejdsprofil, så du med dit faglige og ledelsesmæssige afsæt opbygger gode relationer til samarbejdspartnerne: Ungdommens Uddannelsevejledning, de bevilgende myndigheder, praktikpladser, mv.
  • Du ved, du er en del af et politisk system, der i øvrigt er helt med på, at det tager tid at skabe en god STU og deltager aktivt i de processer, det inviterer til.
  • Du skal have kørekort


Vi tilbyder dig:
  • Store muligheder for at være entreprenant og spille den helt afgørende rolle i opbygningen af en STU med høj kvalitet.
  • Et ledelsesrum med vide rammer og høje forventninger om, at du udfylder rummet rigtigt i.f.t. en lille STU, der skal vokse sig stor.
  • Den daglige ledelse af tre kompetente medarbejdere og ansvaret for - sammen med dem - at drifte og videreudvikle STU’en, herunder ansætte flere medarbejdere i takt med voksende elevtal.
  • Stor organisatorisk opbakning - både internt i Café Ingeborg - og fra de øvrige områder i kommunen.
  • At indgå i en bred ledergruppe i Café Ingeborg – der også er under skabelse - som består af lederen af Café Ingeborg, en køkkenchef, en pædagogisk koordinator og den kommende teamleder for STU’en.


Værd at vide: Ingeborg STU er en del af Café Ingeborg, som er en kommunal beskæftigelses-social-hybrid baseret på servicelovens §103, og med praktikanter ansat i henhold til lov om aktiv beskæftigelsesindsats. Medarbejdergruppen spænder bredt og består af: Kokke, pædagoger, gartnere, akademikere, ufaglærte, m.m. Café Ingeborgs værdigrundlag er beskrevet her: https://ringsted.dk/vaerdibogen.

Café Ingeborg har siden opstarten i 2011 udviklet sig til nu at have femogfirs ansatte i mange forskellige funktioner. Udviklingen og væksten skyldes en indlejret motivation for at sætte fokus på det pædagogiske og det medmenneskelige sammen med et skarpt øje på formålet i kombination med en udtalt iværksætterånd. Og det er netop de egenskaber, vi søger hos den kommende teamleder for STU’en.

Første samtalerunde afholdes den 15. juni og anden samtalerunde den 28. juni. Mellem de to samtalerunder kan der blive anvendt test. Som led i ansættelsesprocessen tilbyder vi et uforpligtende besøg på STU’en i uge 22, besøget kan bookes på tlf. 5762 7777 mellem kl. 8.00 og 12.00.

Vi forventer at kunne besætte stillingen den 1. august 2022.


Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Ringsted
  • Mandag den 06. juni 2022

Lignende jobs

  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger en uddannet pædagog pr. 1/09-2024 Møllehuset er en integreret institution i Kirke Sonnerup, vi er normeret til 24 vuggestuebørn fordelt på to stuer, og 45 børnehavebørn fordelt på 3 .
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Om jobbet Stillingen er en deltidsstilling på 32 timer. Du følger dog skoleårets gang, og dermed har du en gennemsnitlig arbejdstid på 34 timer om ugen, så du kan optjene afspadsering til skolefe..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Vil du gøre en forskel for børn og unge med alvorlig synsnedsættelse, deres forældre og for fagprofessionelle der arbejder med målgruppen? Motiveres du af stærke faglige fællesskaber og et godt arb..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Munke Bjergby

    Der blev sidste år ansat en kok til at lave mad sammen med vores beboere. Dette har været en succes og derfor ønsker vi nu at styrke tiltaget yderligere, hvorfor vi søger en husassistent på 20 time..
    • Pædagog
    • Munke Bjergby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 2
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2