Erfarne socialpædagoger til afdeling for svært psykisk sårbare unge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredensborg

Vi har brug for flere gode kolleger til, i fællesskab at hjælpe nogle af de mest sårbare unge med sindslidelser. Du er den helt rette, hvis du har et solidt fagligt fundament og en stor nysgerrighed.
Vi har stor efterspørgsel fra kommunerne i hele landet, på ledige pladser til svært psykisk sårbare unge. Derfor søger vi flere dygtige socialpædagoger, som kan møde de unge med nærvær og omsorg.

”Det en prioritet, at vi møder de unge med en åben og nysgerrig tilgang, så de oplever at blive set og forstået. Det er et helt afgørende første skridt for, at vi kan hjælpe dem videre i tilværelsen”, siger afdelingsleder Pia Grosse

Målgruppen på Nødebogård Bagsværd er normaltbegavede børn og unge i alderen 12-18 år, med komplekse psykiatriske og sociale udfordringer. Derfor arbejder vi ud fra et multiteoretisk grundlag og trækker på det bedste fra systemiske, narrative, mentaliserende og kognitive tilgange. Altså har vi brug for dig, der har et solidt fagligt fundament kombineret med en stor nysgerrighed.

Nødebogårds afdeling i Bagsværd er delvist lukket og har derfor et lukket område på afdelingen hvor den enkelte unge i kortere perioder kan tilbageholdes, hvis den unge er til fare for sig selv eller andre.

Du bliver en del af stærkt kollegialt fællesskab med fokus på den enkelte unge Du vil blive en del af en stadig voksende personalegruppe, der er fælles om behandlingen af op til 14 unge. Selve behandlingen tilrettelægger vi for hver enkelt ung i fællesskab og sammen med afdelingens psykolog og socialrådgiver. Du bliver en del af en hverdag med et stærkt kollegialt fællesskab, hvor vi er fleksible i tilgangen til den unge, hvis noget ikke virker.

De unge modtager undervisning i afdelingens skolelokale, hvor de bliver undervist af lærere fra Nødebogårds interne skole – og som vi støtter op om som team.

Samarbejde og faglig udvikling er nøgleord i jobbet ”Vores forventninger til dig handler om høj faglighed, og at du er loyal over for den valgte behandling. Men du må meget gerne udfordre os, hvis du oplever, at noget kan gøres på en bedre måde. Vi er en arbejdsplads med fokus på faglighed, udvikling og samarbejde og glæder os til dit bidrag,” siger Pia Grosse.

Som socialpædagog skal du udover at være fagligt stærk have mod på at lære fra dig, men du skal også have lyst til at lære af andre. Vi har løbende supervision og opkvalificering af kompetencer, så vi holder os i god mental og faglig form.

Vi forventer, at du:

  • er uddannet socialpædagog med erfaring fra døgninstitutioner for børn og unge, gerne med psykiatrisk erfaring
  • har lyst til at deltage i opbygningen af afdelingens samlede faglighed og måder at arbejde på
  • er dygtig til at samarbejde igennem dokumentation og med klar kommunikation
  • har kørekort og vil køre i arbejdstiden

Du kan se to videoer med et par af vores medarbejdere, som sætter flere ord på, hvordan det er at arbejde som socialpædagog på Nødebogård Bagsværd - https://www.densocialevirksomhed.dk/nodebogaard/Til%20fagprofessionelle/mod-en-medarbejder/Sider/default.aspx

Mere om Nødebogård Nødebogård er en behandlingsinstitution, der er en del af Region Hovedstadens Sociale Virksomhed. Institutionen dækker tre matrikler i Nødebo, Bagsværd og Hillerød.

I Nødebo har vi to døgnafdelinger med henholdsvis 9 og 10 pladser, og her er også en intern behandlingsskole med STU. I skolen har vi også dagelever.

I Bagsværd har vi opstartet en delvist lukket afdeling til 14 unge, hvor der kan laves pædagogiske observationer og behandlingsforløb, og hvor de unge i kortere perioder kan tilbageholdes, hvis de er til fare for sig selv eller andre. Skolen underviser også i Bagsværd

I Hillerød har vi tilknyttet et bofællesskab for 6 voksne og derudover er der 1. værelses lejligheder, hvor borgerne også er en del af fællesskabet.

På Nødebogård er også tilknyttet psykologer, socialrådgivere, administrative medarbejdere, kokke, husassistenter og pedeller.

Yderligere information Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Pia Grosse på hverdage mellem 9-16 på telefon 2625 6697.

Løn- og ansættelsesvilkår Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomstvilkår. Stillingen er på 37 timer med ansættelsesstart den 01.11.21 eller snarest muligt.

Vi arbejder i blandede vagter, det vil sige som udgangspunkt dag- og aftenvagter samt weekendarbejde hver anden weekend. Nattevagter kan forekomme ved sygdom og ferie, men dækkes som udgangspunkt af et fast team af nattevagter.

Du kan forvente et årligt tillæg på 24.000 kr. i grundniveau på grund af den særlige pædagogiske intensitet, der er nødvendig på en delvis lukket afdeling.

Ansøgningsfrist Der er ansøgningsfrist onsdag den 20.10.21 og der vil blive holdt ansættelsessamtaler tirsdag den 26.10.21

Ansøgningen med oplysninger om uddannelse, tidligere beskæftigelse samt kopi af relevante uddannelsesbeviser sendes via link.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredensborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Fredensborg
  • Onsdag den 20. oktober 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Den 15. april 2024 åbnede Aktivitets- og Samværstilbuddet Egedammen for første gang for voksne brugere med særlige behov. Nu er vi godt i gang og har brug for endnu en engageret medarbejder, der ha..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Er du god til at skabe nære relationer samt sætte dig i børnehøjde og sammen med børnene gå på opdagelse – så er det lige dig vi mangler.Vi søger en pædagog, som i samarbejde med sine kolleger .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Har du viden om eller interesse for neuropædagogik og vil du gerne være vejleder for pædagogstuderende? Så kig på Botilbud Vingen i Hillerød, hvor vi mangler dig.Om stedetVingen er et blivende bo..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Børnehuset Elva søger engageret, nærværende og fagligt funderet pædagog i børnehaven 37 timer i en fast stilling Så er du vild med at skabe det gode børneliv for børn i alderen 0 til 6 år?Bliver .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Fredensborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Fredensborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Fredensborg over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 2
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1