4kløverskolen søger en pædagog til vores SFO og skole i Frørup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frørup

En af vores pædagoger har fundet et nyt drømme job.
Vil du overtage hans drømmejob hos os?

Er du en fagligt velfunderet pædagog eller socialpædagog?
Er du overbevist om, at alle børn gør det så godt, de kan?
Kan du trives i en travl hverdag med mange forskellige opgaver?
Er du god til at inspirere andre?
Er du til glæde, grin og god til relationer?
Så er det måske dig, vi står og mangler.

Os
Vi er en lille afdelingsskole i Frørup med et levende læringsmiljø midt i et nærværende lokalsamfund. Vi er tæt forbundet til vores større afdeling i Ørbæk, hvor du samtidig får mulighed for samarbejde, sparring og fælles kompetenceudvikling.

Som vores nye pædagog skal du arbejde på skolen i Frørup, hvor der er 102 børn i alderen 6-12 år og 16 medarbejdere bestående af lærere, pædagoger, skolesekretær, teknisk serviceleder og afdelingsleder. Skolen i Frørup er en ny renoveret og velfungerende enhed beliggende i et dejligt, naturskønt område med rig mulighed for aktiviteter udenfor.

Aktuelt arbejder vi med:
  • Aldersintegreret undervisning.
  • Implementering af en ny kommunal inklusionsstrategi.
  • Intern kapacitetsopbygning med fokus på co-teaching og på at udvikle børnenes faglighed samtidig med, at det sociale fællesskab i undervisningen styrkes.
  • Kvalitetsløft i SFO’en.
  • Udvikling af vores fælles ressourceteam bestående af pædagoger og lærere m.fl.


Om jobbet:
Som pædagog i skolen samarbejder du især med vores klasseteams i indskolingen. Din vigtigste funktion som pædagog i skolen er i samarbejde med lærerteamet at understøtte et sundt og rummeligt læringsmiljø, hvor alle børn kan finde deltagelsesmuligheder i skolens hverdag.

Undervisningen i indskolingen organiseres som aldersintegreret undervisning, hvor børnene er inddelt i faste grupper, og du indgår i den sammenhæng som en ligeværdig partner i arbejdet med børnenes læring og trivsel.
Som pædagog i SFO’en tilrettelægger du - i samarbejde med dine SFO-kollegaer - forskellige lege- og læringsaktiviteter, der tager udgangspunkt i Nyborg Kommunes skole-dagtilbudspolitik om, hvordan vi i fællesskab kan danne livsduelige børn.

Læs mere om vores SFO’s mål og indholdsbeskrivelse her:
https://4kloeverskolen.aula.dk/maal-og-indholdsbeskrivelse-4kloeverskolens-sfo-i-froerup

Om dig:
  • Du er uddannet pædagog eller socialpædagog gerne med erfaring fra både SFO- og skoleområdet - herunder erfaring med aldersgruppen 6-12 årige.
  • Du er stærk til at danne relationer og er indstillet på at være med til at skabe en hverdag, hvor vi sjældent skælder ud.
  • Du er optaget af fællesskabende didaktikker og interesserer dig for low arousal pædagogik.
  • Du er et varmt og venligt væsen, der er indstillet på at blive en del af både det lille og det store skolefællesskab.
  • Du er nysgerrig og udviklingsorienteret og har mod på sammen med os at udvikle rammerne for børnenes hverdag, så vi hele tiden gør, det bedste vi kan.


Om institutionen
4kløverskolen er en af Nyborg Kommunes fire folkeskoler. 4kløverskolens børn og medarbejdere er fordelt i skole og SFO i Ørbæk og i Frørup. Der er p.t. 510 børn og 60 medarbejdere på 4kløverskolen.

Om stillingen:
Stillingen er en fast fuldtidsstilling, og vi forventer, at vores nye pædagog kan tiltræde stillingen hurtigst muligt. Gerne 1. december 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at der indhentes offentlig straffeattest og børneattest inden ansættelse.

Ansøgere er velkomne til at kontakte afdelingsleder Eva Nielsen på telefon 2460 1346 eller skoleleder Palle Gråe på telefon 2498 2916.

Pr. 1. august 2020 har Nyborg Kommune indført røgfri arbejdstid. Politikken gælder alle ansatte og fra denne dato, er det ikke muligt at ryge i arbejdstiden. Rygepolitikken skal sikre, at alle ansatte i Nyborg Kommune kan færdes i et røgfrit arbejdsmiljø.

Ansøgningsfristen er fredag 22. oktober 2021.
Ansøgere, som indkaldes til samtale, kan forvente at få besked mandag 25. oktober 2021.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag 28. oktober 2021 i tidsrummet kl. 16.00-19.00.

Du søger jobbet ved at trykke på knappen "Send ansøgning/Søg jobbet". Du udfylder den formular, der kommer frem. Her skal du også vedhæfte din ansøgning og CV.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=19ee4bfc)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frørup.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Frørup
  • Fredag den 22. oktober 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Nyborg

    En fast stilling på 34 -37 timer som pædagog/PAU.”På Grejsdalen 21 bor der 8 mennesker med nedsat fysisk og psykisk funktionsniveau. Som pædagog eller pædagogisk assistent får du en unik mulighed..
    • Pædagog
    • Nyborg
    Få mere info
  • Pædagog på Fyn

    Børnehuset Fjordvang søger en vuggestuepædagog på 37 timerVi har en masse dejlige vuggestuebørn der er klar til at tage imod dig i deres hverdag. Børnene ønsker en hjertevarm voksen der vil vær..
    • Pædagog
    • Fyn
    Få mere info
  • Pædagog på Fyn

    Dygtig socialpædagog til børn/ unge i dagbehandlingBørnenes Hus søger 2 dygtige socialpædagoger m/k 32 t/ uge til behandlingsarbejde i Kerteminde. Den ene er en fast stilling med start snarest .
    • Pædagog
    • Fyn
    Få mere info
  • Pædagog på Fyn

    Pædagog til Langeskov SkoleVi har fået mulighed for at ansætte en pædagog mere, og vi søger derfor en pædagog til at indgå i både skole og SFO.Langeskov Skole er delt på to matrikler med af..
    • Pædagog
    • Fyn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Frørup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Frørup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Frørup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1