Vikarstilling: Vikar til Nyborg Gymnasiums kostskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Nyborg

Kan du lide at arbejde med unge mennesker og har flair for det?

VI BRÆNDER FOR DE UNGE MENNESKE og ønsket om en god skole og kostskole.

Nyborg Gymnasiums kostskole søger en vikar på 32 timer om ugen med en pædagogisk eller socialfaglig baggrund til kostskolens pædagogiske team. Vikariatet ønskes besat hurtigst muligt og er planlagt frem til og med februar 2022 med mulighed for forlængelse.

På Nyborg gymnasiums kostskole søger vi 1 faglig stærk pædagogisk praktikker, som er drevet af at skabe de bedste rammer og vilkår for kostskolens virke, så kostskoleeleverne oplever en hverdag, hvor de kan udvikle sig fagligt, personligt og socialt. Hvor eleverne oplever tryghed, samvær, god skolegang og sammenhæng i alt, hvad vi siger og gør.

Arbejdet på kostskolen
Kostskolen er en vigtig del af Nyborg gymnasium og er et hjem væk hjemmefra for ca. 200 af gymnasiets 1350 elever. De unge mennesker der bor på kostskolen, repræsentere gymnasiets 7 forskellige uddannelser (IB, STX, HF, IB, HHX, EUX, EUD og 10. klasse). Kostskolens elever repræsenterer derudover alle verdenshjørner og kommer derfor med forskellige kulturelle baggrunde og ophav. Flertallet af kostskolens elever går på den internationale uddannelse IB (International Baccalaureate), så der stilles krav til medarbejdernes engelske kunnen i både skrift og tale. Med andre ord, du skal også kunne begå dig på engelsk og dermed kunne gøre brug af din faglighed på engelsk.

Der kan være mange forskellige grunde til at et ungt menneske søger om optagelse på vores kostskole, men for alle er det gældende, at for at kunne bo på kostskolen, skal man kunne tage vare på sig selv og have en klar forståelse af, hvad det vil sige at indgå i et fællesskab. Frihed under ansvar, respekt for hinanden og fokus på fællesskabet er bærende værdier på kostskolen. Det skinner igennem i forhold til vores værdier og regler samt vores måde at arbejde på.

Vi er et team på 10 personer som repræsenterer forskellige faglige baggrunde, som arbejder tæt sammen, men ofte hver for sig. da vi kun ses én gang om ugen til teammøde. Når vi er på arbejde, er vi mest alene eller 2 på arbejde sammen. Tillid, åbenhed og loyalitet er vigtigt i forhold til samarbejdet kollegaerne imellem samt i hele organisationen.

Vores forventninger til dig

  • At du har en pædagogisk eller socialfaglig baggrund og gerne erfaring med arbejde med unge mennesker.
  • At du kan stå på egne ben og kan håndtere at du på nogle af vagterne er alene på arbejde med ca. 200 unge mennesker.
  • At du har en solid pædagogisk / social faglighed, og kan reflektere over egen praksis samt lyst til at indgå i social sparring.
  • At du udviser professionalisme. Kan sondre imellem det at være privat, personlig og professional.
  • At du har indlevelse. Kan genkende eller forestille dig, hvordan andre har det i en given situation.
  • Du har forståelse for, at alt inden for din radar er dit ansvar.
  • Du har sans for prioritering i en givende situation og kan sætte grænser.
  • At du kan lide at jonglere med mange bolde på en gang, og ikke har et problem med at se dig selv som en ’professionel pædagogisk vicevært’, der skal kunne håndtere alt fra en svær samtale til mange gøremål af praktisk karakter.
  • Du skal være klar på at gå meget, når du er på arbejde, da vi prioriterer at være opsøgende og ude blandt de unge mennesker.
  • Du skal have forståelse for og være god til at eksekvere relationel koordinering. Vi er afhængige af hinanden både internt i teamet og tværfagligt. Fælles mål samt konstruktiv og nysgerrig kommunikation er nogle af forudsætningerne for et effektivt samarbejde.
  • Du skal kunne varetage systematisk sagsarbejde og administrative opgaver, både i forhold til elevsager, dagsrapporter mm.
  • Det er vigtigt, at du taler et sprog, som alle kan forstå, at du er en tydelig voksen over for de unge mennesker.
  • Du skal være omstillingsparat i forhold til de store linjer samt det daglige praktiske arbejde.
  • Du skal kunne arbejde selvstændigt, effektivt og havde gode samarbejdsevner
  • Du skal arbejde selvstændigt og kunne håndtere et arbejdsfelt med mange meninger.


Vi tilbyder at
du bliver en del af et kollegateam med højt humør og ønske om stor faglighed og professionalisme.

Vi kan også tilbyde en arbejdsplads i udvikling og hvor faglighed er i fokus og nye tiltag er i gang. Du har mulighed for at præge udviklingen.

Du kommer ind i et energisk arbejdsmiljø med faste rutiner men også stor varietet, hvor du vil blive en af de gennemgående tydelige voksne for alle vores 200 unge mennesker på kostskolen.

Dit arbejde vil være vagter, der er placeret både i dagtimerne samt eftermiddag og om aftenen, både i hverdage og weekender. Til gengæld vil du ofte havde flere fridage i løbet af en uge. Arbejdsplanen vil variere, så dine vagter vil ikke ligge på faste ugedage.

Da vi dækker hinanden ind i tilfælde af sygdom, er der en forventning om fleksibilitet i forhold til at kunne vikariere. Vikariering aflønnes separat.

Nærmere info
Du kan læse mere om skolen og kostskolen på vores hjemmeside www.nyborg-gym.dk. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kostskoleleder Betina H. Andersen (tlf. 30701807).

Ansøgning
Hvis du er interesseret i at arbejde på Nyborg Gymnasiums kostskole, så søg vikariatet ved at klikke på ”søg stillingen” nederst på siden og sørg for, at ansøgningen er os i hænde senest fredag d. 22. oktober 2021 kl. 10.00. Vi forventer at afholde samtaler i uge 43.

Aflønningen sker i henhold til organisationsaftale mellem Staten og relevant organisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nyborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Nyborg
  • Fredag den 22. oktober 2021

Lignende jobs

  • Pædagog på Fyn

    OBS! Denne stilling skal søges igennem rekrutteringspartner Selectors via dette link [xxxxx] har iværksat deres nye strategi frem til år 2028, og som et meget væsentligt bidrag for at .
    • Pædagog
    • Fyn
    Få mere info
  • Pædagog i Odense C

    Da flere af vores gode medarbejder skal videre andre steder i vores center, mangler vi 3 pædagoger til en fast stilling på 30-37 timer med ansættelse pr. 1 oktober eller efter aftale.Bihuset afla..
    • Pædagog
    • Odense C
    Få mere info
  • Pædagog i Nyborg

    En fast stilling på 34 -37 timer som pædagog/PAU.”På Grejsdalen 21 bor der 8 mennesker med nedsat fysisk og psykisk funktionsniveau. Som pædagog eller pædagogisk assistent får du en unik mulighed..
    • Pædagog
    • Nyborg
    Få mere info
  • Pædagog i Nyborg

    Vi søger socialpædagog / sundhedspædagog / pædagogisk assistent eller anden relevant uddannelse 32-35 timer fra august 2024Kan du før eller senere, tager vi hensyn til det.Vi søger en person .
    • Pædagog
    • Nyborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Nyborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Nyborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Nyborg over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
2. juli 2024 7
1. juli 2024 7
30. juni 2024 8
29. juni 2024 8
28. juni 2024 8
27. juni 2024 5
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 7
12. juni 2024 7
11. juni 2024 7
10. juni 2024 8
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6
4. juni 2024 6
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5