Assisterende afsnitsleder til åbent ungdomspsykiatrisk afsnit i Glostrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Har du lyst til at udleve dine ledelsesmæssige ambitioner og fungere som assisterende afsnitsleder på et afsnit, hvor faglighed og kvalitet prioriteres i alt, hvad vi gør.

Velkommen indenfor hos afsnit B209 (B203 og B206)
Vi er to åbne ungdomsafsnit, der har plads til i alt 19 døgnindlagte patienter i alderen 14-17 år. Vi modtager unge med forskellige udfordringer og diagnoser. Størsteparten af de unge er psykotiske, har svære personlighedsforstyrrelser eller har gennemgribende udviklingsforstyrrelser. De indlægges med henblik på tværfaglig udredning og behandling, og langvarige behandlingsforløb kan forekomme.

Hvilke arbejdsopgaver vil du få?
Du kommer til at have ansvaret for ledelse, drift, og udvikling af sygeplejen i samarbejde med oversygeplejersken.

Det er en spændende stilling, hvor du i tæt parløb med oversygeplejersken får mulighed for at udvikle dine egne lederkompetencer.

I vil sammen have ansvaret for afsnitteneskvalitet og sammenhængende patientforløb, trivsel, udvikling af forbedringskultur, effektive arbejdsgange, udvikling af kompetente medarbejdere samt at sikre at medarbejderressourcer sammensættes på bedste vis i en kompleks hverdag.

I samarbejde med oversygeplejersken vil de ledelsesmæssige opgaver bl.a. være:

  • Daglig koordinering af diverse opgaver og planlægning af gode patientforløb og øvrige drift og ledelsesmæssige opgaver.
  • Aktivt deltage i inddragelsen af forældre og patienter i indlæggelsesforløbet.
  • Stedfortræder ved fravær for oversygeplejersken.
  • Tjenestetidsplanlægning.

Du skal være med til at sikre, at alle har et godt arbejdsmiljø, der bygger på anerkendelse, åbenhed og gensidig respekt.

De kliniske opgaver vil bl.a. være:

  • Systematisk arbejde med undersøgelse, behandlings- og patientplaner.
  • Arbejde med miljøterapeutiske principper og kontaktpersonsordning, hvor væsentlige funktioner er relations-behandling og psykoedukation.
  • Arbejde med en recovery-orienteret kultur, empowerment-tænkning samt fokus på styrkelse af familie inddragelse.


Vores forventninger
Vi søger dig, der tager ansvar og er god til at prioritere dine opgaver i en travl hverdag. Du er god til at lede andre og er indstillet på at ”gå foran”.

Derudover forventer vi, at du:

  • Har en anerkendende og respektfuld tilgang til kollegaer og patienter.
  • Udviser overblik, engagement og gennemslagskraft.
  • Har fokus på at fastholde og videreudvikle den faglige tilgang og indsats i teamet. I den forbindelse er du tydelig omkring forventninger og følger op, evaluerer og giver feedback.
  • Understøtter god trivsel og kommunikation i teamet og evner at igangsætte og motivere den enkelte såvel som hele teamet.


Din baggrund
Du har en sundhedsfaglig eller socialfaglig baggrund, som fx socialpædagog eller sygeplejerske. Du har erfaring med børne- og ungdomspsykiatri og er nysgerrig på en karriere indenfor ledelse. Du har måske nogle års erfaring fra et lignende job, hvor du har fået erfaring med personaleledelse.

Vi har fokus på, at du får en god start
Det er vigtigt for os at understøtte et godt læringsmiljø og sikre, at du kommer godt fra start. Derfor skræddersyr vi din introduktion til afsnittet og patientgruppen med udgangspunkt i dine kompetencer og erfaring.

Løn og vilkår
Stillingen er på fuld tid, og vi ønsker, at du starter 1. januar 2023 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

I henhold til lovkrav skal der ved eventuel ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevises ren børneattest. Centret indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra ansøger, der indstilles til ansættelse.

Vil du vide mere?
Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen og afsnittet, er du meget velkommen til at kontakte afsnitsleder Rikke Mathiassen på 29 64 99 73, [email protected]

Du er også velkommen til at sende en sms til Rikke Mathiassen på 29 64 99 73, så kontakter hun dig for en snak om jeres mulige samarbejde.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Sådan søger du
Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis via link senest den 22. november 2022.

Vi forventer at holde samtaler i uge 47.

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige psykiske lidelser. Centeret har to kliniske afdelinger: Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen.

Herudover har centeret en række støttefunktioner og en forskningsenhed. Samlet er vi ca. 750 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 9.000 børn og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Glostrup
  • Tirsdag den 22. november 2022

Lignende jobs

  • Pædagog til Dagtilbud Lundebo

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Mosebo

    Fri kontakt
    Er du en pædagog, der kan holde hovedet koldt, når tingene er i forandring? Brænder du for at skabe trygge rammer for børn, selv når hverdagen hurtigt kan ændre sig, og vil du være en del af et team, der sammen gør en forskel – også når hverdagen er travl. Så er vi i Mosebo Børnehave klar til at høre fra dig!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog til børnehavegruppe

    Fri kontakt
    Solstrålen er en 0-6 års institution med ca. 30 vuggestuebørn og 77 børnehavebørn. Solstrålen er et stort hus med mange muligheder for leg og aktiviteter, og vi har en dejlig stor naturpræget legeplads. 2 dage om ugen kører 2 voksne og 7 børn ud i naturen med vores bus.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog, SSA, sygeplejerske, ergoterapeut eller an...

    Fri kontakt
    Kan du smitte dine omgivelser med godt humør, energi, faglighed og engagement. Har du en pyt knap og tager socialt ansvar, er det lige dig, vi godt vil have på vores hold i Pædagogisk Psykiatrisk Vejledningscenter (PPV).
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
7. oktober 2024 2
6. oktober 2024 2
5. oktober 2024 2
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 3
30. september 2024 3
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 3
23. september 2024 2
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 3
7. september 2024 3