Specialpædagogisk konsulent søges til PPR i Greve

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Vi er en gruppe bestående af seks fagligt engagerede konsulenter med et godt sammenhold og fælles supervision. Vi er en del af en PPR med fokus på faglig udvikling både fælles og individuelt. Vores engagerede og bredt fagligt funderede team består af en blanding af lærere og konsulenter med en pædagogisk grunduddannelse. Vi sætter pris på, at nye kollegaer kan være med til at bringe nye ideer ind i huset og hjælpe os med at se på vores egen praksis med andre øjne.

Vi søger en kollega, som vil være med til skabe høj trivsel og de bedste lærings- og udviklingsmuligheder for børn/unge i Greve Kommune – naturligvis i et tæt samarbejde med børn og unges familier/netværk, eksterne professionelle og tværfaglige og monofaglige kollegaer i PPR.

Vi er et specialpædagogisk team, som både arbejder på specialområdet og på almenområdet mhp. at bringe specialpædagogiske redskaber i spil i det inkluderende læringsmiljø. Arbejdet består desuden af at rådgive og vejlede familier og fagprofessionelle i forhold til børn/unge med særlige behov i alderen 0-18 år samt kendskab til specialpædagogiske redskaber, som kan imødekomme disse. De særlige behov er oftest generelle indlæringsvanskeligheder og/eller specifikke vanskeligheder, fx ADHD/ASF. Ydermere tilbyder vi ydelser i henhold til serviceloven og sidst men ikke mindst holder alle i teamet løbende oplæg/kurser for andre fagprofessionelle og/eller forældre. Oftest afholder vi disse kurser sammen to og to.

Stillingen er en fuldtidsstilling, og du skal som konsulent være indstillet på at indgå i såvel tværfaglige som selvstændige opgaver både på almen- og specialområdet. Erfaring og interesse for rådgivning, vejledning og arbejde i specialpædagogiske miljøer vil være en fordel, men har du andre relevante erfaringer, hører vi også gerne fra dig.

Vi håber at se din ansøgning, hvis du er på udkig efter:

  • Høj faglighed i et erfarent, nysgerrigt og engageret team.
  • Konstruktivt tværfagligt samarbejde både internt i PPR og eksternt i kommunen.
  • Et børne- og forandringssyn, som hviler på en systemisk forståelse og tilgang.
  • En arbejdsplads hvor udvikling, nye metoder og innovative tanker er i højsædet.
  • Kollegaer, som man altid kan række ud til og som vil række ud til dig for sparring og inspiration.
  • Kompetenceudvikling i form af mentorordning, kurser, supervision og løbende sparring med nærmeste leder. I 2022 er der bl.a. planlagt fælles kompetenceudvikling for hele PPR med Rebekka Tangstad fra HAFU.
  • Et arbejdsliv fuld af relevante og meningsfulde opgaver, hvor der derfor også er brug for, at man kan prioritere i opgaver, tid og indsatser.
  • En arbejdsplads præget af samskabelse - både fagligt, samarbejdsmæssigt og stemningsmæssigt.
  • At være en del af en PPR, hvor børn og unges trivsel, udvikling og læring er omdrejningspunktet for alt hvad vi gør.

Vi søger en engageret og faglig dygtig kollega:

  • med høj motivation for arbejdet med at bidrage til trivsel, læring og udvikling hos børn, unge og de voksne omkring dem.
  • med velunderbygget faglig viden og erfaring med at bringe specialpædagogiske redskaber i spil i praksis ift. småbørn og/eller skolebørn. Dette kan være ved praktisk erfaring og evt. efteruddannelse ift. at samarbejde med fagprofessionelle og forældre til børn, der er udfordret af ADHD/ASF.
  • der vægter og forstår betydningen af at se relationer og kontekster som væsentlige faktorer i forståelse af barnet og det, barnet fortæller sin omverden.
  • der står godt i sin faglighed og forstår at anvende den til at formidle, inspirere samt inddrage andre i deres arbejde omkring barnet/den unge. Det kunne således være via erfaring med at rådgive, supervisere og/eller undervise forældre og fagprofessionelle.
  • der kan navigere i flere positioner og dermed både kan møde samarbejdspartnere som ekspert på dit område men også som nysgerrig facilitator ved samtaler og møder.
  • med faglig relevant baggrund (Det kan eksempelvis være som lærer/pædagog med relevant erfaring og/eller lærer/pædagog med supplerende relevant efteruddannelse f.ex. cand.pæd., cand.pæd.pæd, cand.pæd.pæd.psych).

Vi er en PPR med ca. 70 medarbejdere, hvis arbejde bl.a. er baseret på tværfagligt samarbejde både internt og eksternt, høj faglighed, tidlige forebyggende indsatser og et systemisk blik på børn og unge med vægt på relationer og kontekst.
PPR er en selvstændig enhed i Center for Børn og Familie, vi samarbejder med skoler og dagtilbud samt specialtilbud for børn og unge i alderen 0-18 år. Vi har et tæt samarbejde med Sundhedsplejen, Familierådgivningen, Greve Familiecenter samt Udviklingscenter Greve.

Hvis du gerne vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Trine Bornhøft på tlf. 29339970 eller specialpædagogiske konsulenter Dina Berg Hauritz på tlf. 51168446.

Stillingen er på 37 timer, med opstart 1.10.2022 eller snarest derefter.Der afholdes løbende samtaler, og du kan senest sende din ansøgning indtil d. 4.9 2022 kl. 20.00.

Til samtalen vil der bl.a. være en forventning om, at du også medbringer en case, som vi kan tale ud fra.

Vi gør opmærksom på, at Greve Kommune indhenter børne- og straffeattest ved ansættelsen.

  • Jobstart 1. oktober eller snarest derefter.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Greve

Lignende jobs

  • Socialpædagog til ”De Unges Hus” i Greve, et lokal...

    Fri kontakt
    Vil du være en del af det? Vi søger uddannet socialpædagog til at varetage tovholderfunktioner i teamet. Kerneopgaven er at facilitere udvikling og arbejde med aftalte mål og samarbejde med de unge og familierne.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog på 30-37 timer til vuggestuen i Holmebo

    Fri kontakt
    Holmebo er en kommunal integreret institution med 6 almene stuer og 1 basisgruppe med børn med et fysisk handicap - til børn indenfor autismespekteret. Vi er normeret til ca. 120 børn, og en medarbejderstab på omkring de 35. Vi bor i et stort dejligt hus midt i Greve, med en skøn legeplads og nogle dejlige udenoms arealer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog til Dagtilbud Lundebo

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog som brænder for SFO og børnehaveklasse søg...

    Fri kontakt
    Vi var i mål med ansættelserne, men en hoppede fra, og vi har endnu ikke fundet vores nye kollega. Derfor har du nu muligheden for at blive en del af et nyt team omkring vores børnehaveklasse og SFO ”Guldminen”. S-klasserne er en autismepædagogisk specialklasserække fra 0. – 9. klasse.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Greve over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
7. september 2024 15
6. september 2024 15
5. september 2024 13
4. september 2024 13
3. september 2024 12
2. september 2024 11
1. september 2024 11
31. august 2024 11
30. august 2024 11
29. august 2024 11
28. august 2024 13
27. august 2024 12
26. august 2024 13
25. august 2024 12
24. august 2024 12
23. august 2024 12
22. august 2024 12
21. august 2024 11
20. august 2024 13
19. august 2024 12
18. august 2024 13
17. august 2024 13
16. august 2024 13
15. august 2024 15
14. august 2024 14
13. august 2024 11
12. august 2024 10
11. august 2024 10
10. august 2024 10
9. august 2024 12
8. august 2024 11