Pædagog til herligt børnehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellebæk

Børnehuset Hellebæk søger pædagog 30 t/u

Børnehuset Hellebæk søger endnu en super pædagog

Skal du arbejde i et herligt lille Børnehus med naturskøn beliggenhed og dejlige kollegaer som er vilde med nærvær, nærværsøvelser og natur?
Vi søger stadig en uddannet pædagog 30 timer ugentligt, til fast stilling, med start 1.10.2021.

Kort om os
Vi er et hus fuld af dygtige og engagerede medarbejdere, som brænder for vores arbejde og er æreskær omkring det. Vi har en dagligdag med høj faglig kvalitet, nærvær og masser af spontane og planlagte aktiviteter, ude og inde, grebet og planlagt med udgangspunkt i det enkelte barn.

Vi kan have super travlt, men er et hus med varm atmosfære, nærvær og masser af humor. Vi vægter alle det gode arbejdsmiljø højt og er dagligt fælles om at sikre det. Vi prioriterer åben dialog med udgangspunkt i gensidig nysgerrighed.

Vi bor i skovkanten lige op ad sø og strand i et hyggeligt hus. Vi har plads til 49 skønne børn i alderen 0-6 år. Vi er 13 faste medarbejdere, en pædagogstuderende, faste tilkaldevikarer og engagerede forældre. Vi er én af Helsingør Kommunes ældste selvejende institutioner og har driftsaftale med Helsingør Kommune.

Kunne vi være et match?
Vi ønsker at finde dig som er fagligt dygtig og eksplicit både mundtligt og skriftligt ift. faglige mål og processer. Vi leder efter dig som brænder for at være med til at sætte en høj standard og som bakker op om fælles mål og visioner.
Du har masser af idéer til aktiviteter med børn, i og med inddragelse af elementer fra naturen eller også har du lyst til at dygtiggøre dig ift. det. For os er naturen, nærvær og aktiviteter med nærvær vigtige elementer i vores hverdag og vi ønsker derfor at finde dig, som har lyst til at blive en del af det. Vi ønsker at finde dig, som er nærværende i dit samspil med andre og som brænder for arbejdet både med vuggestue- og børnehavebørn. Du vil blive ansat til hele Børnehuset Hellebæk, men vi mangler p.t. en Pædagog til vores lilleteam med børn fra 0 - 3 år.
Vi bevæger os meget sammen med børnene og du skal derfor have en fysik der kan holde til både at løbe, cykle, lave yoga, køkkenhavearbejde og meget mere med børnene og dine kollegaer.
Vi er et lille hus og organiserer os, så det giver mest mening for børnene. Du skal derfor være omstillingsparat, kunne bevare overblikket og fungere godt i en til tider travl hverdag. Vi har i huset også en forventning om at alle er mødestabile, da vi og børnene er afhængige af hinanden, for at kunne alt det vi drømmer om sammen og med børnene.
Vi leder efter dig som også vil have en fantastisk arbejdsplads, med engagerede kollegaer, som du både kan være faglig og skraldgrine med og som ved at du selv aktivt bidrager, til det gode arbejdsmiljø og konstruktive samarbejde – både med forældre og kollegaer. Vi leder efter dig som har et positivt livssyn og er optimistisk af natur - og som viser det både i ord og adfærd.

Jeg er særligt glad for den varme og positive stemning, som gør at Børnehuset Hellebæk er et dejligt sted at være. Det er et hus med høj faglighed som giver masser af vidensdeling og god sparring, samt skønne kolleger, som nærer stor omsorg for børnene og hinanden. Desuden er den fantastiske beliggenhed tæt på skov og strand et stort plus, som giver et unikt læringsmiljø for både store og små”.
Pædagog Marianne

”Det bedste børnehus! Medarbejderne er altid glade og super dygtige til deres arbejde. De skaber sammen med børnene en fantastisk stemning og samtidigt lærer vores børn hele tiden nye ting om naturen, dagligdagsting og oplever glæden ved at være sammen og fordybe sig. Det betyder meget for os, at børnene er ude så meget som muligt. Det er skønt at hente glade børn” Lars, far til Lærke og Lauge

”Børnehuset emmer af en rar og hyggelig stemning. Her bliver børn og forældre mødt af voksne som giver sig tid til nærvær og hjertevarmende samtaler og aktiviteter med børnene. Forældreengagementet vægtes højt, så vi forældre også kan have sjov, mens vi gør hvad vi kan for bakke op om Børnehuset”.
Sebastian Damkjær-Ohlsen, Bestyrelsesformand og far til Villads og Valdemar

Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst. Vi tager reference og indhenter
Børne- og straffeattest for den ansøger som vi påtænker at ansætte.

Kontaktoplysninger
Har du spørgsmål vedrørende stillingen, så ring endelig til Souschef Trine Pagh på tlf. 41 86 82 88 eller Leder Karin Folkmann på tlf. 49 28 12 37. Da vi skiftevis holder ferie skal du ringe til Trine i uge 27, 28, 29 og til Karin i uge 29, 30 og 31.

Kan du se dig selv i ovenstående?
I så fald vil vi glæde os meget til at modtage din ansøgning senest søndag den 15. august 2021. Vi afholder samtaler løbende, dog tidligst fra uge 32.

Bemærk vi modtager kun ansøgninger via knappen ”Søg jobbet” nedenfor.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellebæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Hellebæk
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Børnehuset Siv søger pædagog med stor erfaring med...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at indgå i en lille, engageret personalegruppe, hvor du kan være med til at udvikle og. skabe glæde for sårbare børn? Er du nysgerrig og trives du i et miljø med børn, der har behov for. struktur, forudsigelighed og skærmning, 1:1 støtte og faste dagsrutiner? Så er det lige dig, vi har. brug for.
    • Pædagog
    • Farum
    Få mere info
  • To pædagoger til Chili

    I dagtilbud Chili er vi vilde med natur og udeliv og følger børnenes invitationer.I Chili siger forældrene:"Der bliver lyttet og spurgt ind til, hvad børnene går op i og synes er spændende""Der a..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Uddannet pædagog 35-37 timer i vuggestue

    Er du god til at skabe nære relationer samt sætte dig i børnehøjde og sammen med børnene gå på opdagelse – så er det lige dig vi mangler.Vi søger en pædagog, som i samarbejde med sine kolleger .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog/skolepædagog 30-32 timer/ugen til SFO samt...

    Vi søger en pædagog/skolepædagog til HFO (Hillerød fritidsordning) Mini (0.- 2. klasse) og indskoling, Kornmarkskolen [xxxxx] Kornmarkskolen har to matrikler i henholdsvis Skævinge og L..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Hellebæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Hellebæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Hellebæk over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1