GENOPSLAG - nysgerrig og fagligt velfunderet kollega til helhedstilbud

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Vi søger på vegne af vores tværfaglige sammensatte personalegruppe samt husets fantastiske og unikke borgere en nysgerrig og fagligt velfunderet kollega, der har lyst til at komme med på rejsen til at blive Danmarks bedste helhedstilbud inden for vores målgruppe. Er det dig?

Vi forestiller os, at du kan være, nyuddannet socialpædagog, PAU, Ergoterapeut/ psykomotoriskterapeut, omsorgsmedhjælper, eller at du på anden vis har relevante kompetencer og/eller kvalifikationer, som du vil kunne sætte i spil, sammen med os.

Du vil blive en del af et allerede tværfagligt hus i rivende udvikling, hvor alle arbejder ud fra vores definerede kerneopgave med fokus på, hvordan vi som ressourcepersoner fagligt og personligt kan bidrage til, at understøtte den enkelte borgers liv.

”Vi understøtter den enkelte borgers ønsker for et godt, sundt og værdigt liv. Vi tager udgangspunkt i borgerens ønsker, ressourcer og netværk og finder de bedste løsninger sammen med borgeren”.

Vi arbejder ud fra et holistisk menneskesyn med en neuropædagogisk referenceramme med borgeren i centrum og er nysgerrige på forskellige faggrupper ift. at kunne bidrage til at komme hele vejen rundt om den enkelte borger.

Vi ønsker at sætte handling bag vores ord, hvorfor vi arbejder med dynamisk sammensatte ressourceteams, for derved at sikre en helhedsorienteret tilgang til den enkelte borger. Dette kræver en mangfoldig- og tværfaglig personalegruppe, hvorfor vi søger lige præcis dig, der har særlige kvalifikationer og kompetencer, som du ønsker at sætte i spil sammen med os.

Arbejdet byder på intenst og nærværende samvær med borgerne, der har omfattende behov for støtte til at opretholde balance i deres nervesystem. Det betyder bl.a. at man som medarbejder skal være god til at være på forkant af situationer, eller være villig til at lære, at kunne vende utrygskabende situationer til igen at være trygge. Derudover skal du kunne aflæse/tolke nonverbal kommunikation og tegn, der til tider kan komme til udtryk ved, at kaste med ting, slag og råb i forbindelse med at borgerens utryghed/angst tager over.

OM DIG
Du er drevet af, at ville udvikle dine kompetencer i takt med de behov, som vores kerneopgaveløsning har behov for, og vi forventer derfor, at du i dit virke deltager og bidrager til din egen kontinuerlige kompetenceudvikling bl.a. ved at deltage i faglige refleksionsrum med dine øvrige kollegaer og daglige leder.

For at komme i betragtning til jobbet kræver det, at du er professionel, fagligt velfunderet og heraf er bevist om egne kompetenceområder. Endvidere forventer vi, at du er handlekraftig og villig til at tage ansvar - også når det handler om at lære fra sig. At du som person er struktureret og deraf evner at planlægge og udføre aftalte opgaver, samt at du formår at dokumentere praksis.

Det er ligeledes et krav, at du besidder et nuanceret menneskesyn og altid er nysgerrig i mødet med den enkelte borger, og deraf formår at reflektere over egen praksis. Ligeledes forventer vi, at du oplever helhedspleje - herunder personlig pleje - som en naturlig del af dit arbejde. Beboernes miljø er struktureret og forudsigeligt, men arbejdsopgaverne kalder på, at du er omstillingsparat og fleksibel.

På Stokholtbuen tilknyttes du ved ansættelsesstart en mentor, der de første 3 måneder vil sikre din introduktion til Botilbuddet og medvirke til ,at du hurtigt opnår viden og tryghed omkring Stokholtbuen, vores tilgange, metoder og ikke mindst vores menneskesyn, hvorfor vi ikke har en forventning om, at du har direkte erfaring med vores målgruppe.

Alle fastansatte forventes at deltage i et 4 ugers uddannelsesforløb i neuropsykologi og neuropædagogik inden for det 1. års ansættelse. De opnåede kompetencer understøttes desuden af 4-6 årlige fagsupervisioner af de undervisere, som forestår uddannelsesforløbet.

Hvis du kan genkende dig selv i vores ovenstående, hører vi meget gerne fra dig.
Inden du ansøger, ser vi meget gerne, at du læser om os på vores hjemmeside www.stokholtbuen.dk

HVEM BOR PÅ STOKHOLTBUEN
Stokholtbuen er et helhedstilbud for 36 voksne mennesker mellem 22-75 år med autismespektrum forstyrrelser og andre følgehandicap.

VORES FYSISKE RAMMER
Stokholtbuen er opført i år 2000 og hører til Ballerup kommune. Helhedstilbuddet består af 4 bomiljøer, 6 solistboliger, en administration og en flot sansehave og udeområde.

LØN OG ANSÆTTELSE
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation, samt mulighed for individuel forhandling med baggrund i kvalifikationer.

Arbejdstid er som udgangspunkt skiftende tjeneste (dag/aften tjeneste samt hver anden weekend. Timeantal: 32-37 timer ugentlig.

YDERLIGERE INFORMATION
Yderligere information kan fås på hjemmesiden: http://stokholtbuen.dk eller ved henvendelse til leder Christine Walentin Skøtt på telefon 4477 6203 i dagtimerne. Ferie i uge 40

Video pædagog
Video SOSU
Video Psykomotoriskterapeut

ANSØGNINGSFRIST 31. OKTOBER 2021
Vi vurderer løbende ansøgningerne og indkalder derfor også løbende til samtaler.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.

I Ballerup Kommune er vi fælles om fremtiden. Vi møder borgerne i øjenhøjde, og sammen finder vi de gode løsninger på tværs af institutioner, foreninger og erhvervsliv. Vi arbejder hele tiden på at være en attraktiv arbejdsplads, hvor alle medarbejdere trives, udvikler sig og leverer en professionel service til borgere og virksomheder.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Herlev
  • Søndag den 31. oktober 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vi var i mål med ansættelserne, men en hoppede fra. Derfor har du nu muligheden for at blive en del af et nyt team omkring vores børnehaveklasse og S-SFO. S-klasserne er en autismepædagogisk specialklasserække fra 0. – 9. klasse. Vi ligger på en helt almindelig folkeskole lige ved Hundige Station, Hundige Strand og Waves.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Greve

    Fri kontakt
    Strandskolen er en tresporet skole i Karlslunde tæt på skov, strand og mose, med 620 elever, hvor indskolingen og SFO udgør ca. 300 børn. Skolen er faseopdelt i 0-5. klasse og 6.-9 klasse og er nu og frem til 2025 i gang med en omfattende renovering.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Herlev over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. juli 2024 6
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 5
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 5
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 6
24. juni 2024 7
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 7
20. juni 2024 8
19. juni 2024 9
18. juni 2024 9
17. juni 2024 9
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 4
5. juni 2024 3