[xxxxx] søger autismefaglig pædagogisk rådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

I Center for Autisme udvider vi med pædagogiske rådgivere i afdelingen for rådgivning, udredning og kurser (RUK). Vores målgruppe er børn, unge og voksne med autisme, hvoraf mange også har andre tilstødende neuroudviklingsforstyrrelser og/eller psykiske udfordringer. Vi har en målsætning om at gøre en forskel for personer med autisme, deres pårørende og fagpersoner indenfor autismeområdet, lige som vi har et mål om hele tiden at udvikle vores faglighed.

Afhængigt af efterspørgslen af vores ydelser fra kommuner, statslige institutioner, virksomheder og privatpersoner varetager vi en bred variation af arbejdsopgaver med mulighed for at præge eget arbejdsfelt i den retning, som den enkelte ønsker og har kvalifikationer til.

I afdelingen for rådgivning, udredning og kurser (/RUK) er vi 11 medarbejdere (1 sekretær, 7 psykologer, 3 specialpædagogiske vejledere) samt en faglig koordinator og en afdelingsleder.

Center for Autisme har siden 1994 givet faglig kvalificeret vejledning og viden til mennesker med autisme samt deres familier og fagfolk omkring dem. CfA er en del af Incita, som er en erhvervsdrivende fond og registreret socialøkonomisk virksomhed.

Vi tilbyder:

En rar og imødekommende arbejdsplads, som bærer præg af høj faglig ekspertise og af stor ordentlighed, ydmyghed og en respektfuld tilgang til vores målgruppe og samarbejdspartnere.

Du vil modtage oplæring og sparring alt efter kompetence og erfaring med de konkrete arbejdsopgaver. Der er høj grad af mulighed for indflydelse på de konkrete opgavers indhold og tilrettelæggelse.

Der er mulighed for stor fleksibilitet ift. arbejdstid, som du tilrettelægger efter aftale med borgere, myndigheder og andre samarbejdspartnere. Du vil kunne udføre en del skrivearbejde hjemmefra, hvis du ønsker det.

Fordi vi alle i langt de fleste opgaver arbejder meget selvstændigt, vægter vi intern og ekstern sparring højt samt deltagelse i sociale aktiviteter som fælles frokost mv.

Endvidere tilbyder vi:

  • Et job i en mangfoldig og ambitiøs arbejdsplads. Hele virksomheden er i en rivende positiv udvikling.
  • Et job, hvor du hver dag kan gøre en væsentlig forskel for mange af dine medmennesker.
  • En moderne arbejdsplads som investerer i medarbejdernes udvikling - fordi vores medarbejdere er det, som gør os til noget særligt.
  • Fællesskab og succes igennem et godt socialt og fagligt arbejdsmiljø, hvor vi lykkes sammen.
  • En velfungerende personaleforening og sociale arrangementer.
  • En virksomhed som arbejder konkret med at realisere verdensmål.
  • Et fagligt stærkt og uhøjtideligt arbejdsmiljø.
  • Røgfri arbejdstid
  • Gode IT-løsninger og IT-support
  • Ansættelse på overenskomst eller eventuelt som konsulent
  • Jobbet er som udgangspunkt på 37 timer – færre timer kan eventuelt forhandles

Hvilken type fagperson søger vi?

Du har relevant grunduddannelse som fx cand.pæd., pædagog, lærer, sygeplejerske, psykolog, ergoterapeut eller lignende. Meget gerne med relevant efteruddannelse.

Du har:

  • Solid viden om og forståelse for autisme og dens påvirkninger.
  • Flere års praksiserfaring med at arbejde med personer med autisme og dermed en god værktøjskasse med metoder og redskaber som du kan tilpasse til det enkelte individ.
  • Erfaring med at undervise eller lyst til at lære det.
  • God evne til at skabe kontakt og være nærværende, og samtidigt kan du ved behov også tage styring i vanskelige møder.

Du er kendetegnet ved:

  • Du arbejder selvstændigt, er struktureret og kan bevare overblikket i en travl hverdag.
  • Du er indstillet på, at en del arbejdsopgaver foregår udenfor Center for Autisme i forskellige kommuner og kan kræve en del kørsel
  • Du er generelt nysgerrig og har lyst til løbende at blive klogere på autisme, facilitering af processer, mm.
  • Du har overskud og lyst til at bidrage til både den faglige og sociale udvikling i afdelingen og på tværs.

Om arbejdsopgaverne:

  • At undervise og rådgive fagpersoner i autisme indenfor forskellige funktionsniveauer og i forskellige kontekster og tilbud.
  • At rådgive personer med autisme ift. egen diagnose, udfordringer og ressourcer, forståelse af neurotypisk kommunikation og adfærd, stresshåndtering, konkrete strategier til at komme igennem vanskelige situationer, mm.
  • At rådgive pårørende til børn og voksne med autisme om typiske problemstillinger som opstår i familiære sammenhænge. Det kan omhandle diagnoseforståelse, stresshåndtering, søskendeproblemstillinger, jonglering af forskellige personers meget forskellige behov i en familie, mm.

Du vil på sigt indgå i VISO rådgivningsopgaver i komplekse sager omkring personer med autisme, som også kan have andre udviklingsforstyrrelser. Opgaven består typisk af en afdækning af personen med autismes funktionsniveau og støttebehov og efterfølgende rådgivning og facilitering af samarbejde med de involverede (f.eks. myndighed, PPR-psykologer, pædagoger, lærere, støttekontaktpersoner, bostøtter, pårørende, mv.).

Nysgerrig?

Har du spørgsmål eller er du bare nysgerrig for at høre mere, så ring eller skriv til faglig koordinator og specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri Dorte Bek-Pedersen [email protected], mobil: 5251 3128 eller til områdechef Christine Pedersen [email protected], mobil: 6144 1747.

Lyder dette som et job for dig?

Så ser vi frem til at modtage din ansøgning på [email protected] mærket "Pædagogisk rådgiver til CfA" i emnefeltet senest søndag 29. maj 2022. Samtaler afholdes formodentlig 20.6.2022. Tiltrædelse 1.8.2022 eller eventuet 1.9.2022.

I februar 2022 fusionerede fonden Center for Autisme (CfA) med Incita. Det betyder, at Center for Autisme nu er en del af Incita, som dermed har fået en specialisering indenfor autisme og skabt et nyt kraftcenter på det specialiserede social- og beskæftigelsesområde.

I samarbejde med kommuner, virksomheder og aktører i civilsamfundet leverer Incita velfærdsløsninger, der er økonomisk og socialt bæredygtige. Vores medarbejdere er fagspecialister og motiveres af at gøre en forskel. Incita er en socialøkonomisk virksomhed, der arbejder for at gøre arbejdsmarkedet mere rummeligt - ved at skabe særlige arbejdspladser hos os selv og gennem partnerskaber med private og offentlige arbejdsgivere i Danmark. Se mere på www.incita.dk


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Herlev
  • Søndag den 29. maj 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vi var i mål med ansættelserne, men en hoppede fra. Derfor har du nu muligheden for at blive en del af et nyt team omkring vores børnehaveklasse og S-SFO. S-klasserne er en autismepædagogisk specialklasserække fra 0. – 9. klasse. Vi ligger på en helt almindelig folkeskole lige ved Hundige Station, Hundige Strand og Waves.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Greve

    Fri kontakt
    Strandskolen er en tresporet skole i Karlslunde tæt på skov, strand og mose, med 620 elever, hvor indskolingen og SFO udgør ca. 300 børn. Skolen er faseopdelt i 0-5. klasse og 6.-9 klasse og er nu og frem til 2025 i gang med en omfattende renovering.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Herlev over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. juli 2024 6
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 5
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 5
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 6
24. juni 2024 7
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 7
20. juni 2024 8
19. juni 2024 9
18. juni 2024 9
17. juni 2024 9
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 4
5. juni 2024 3