Pædagog med ledelsesfunktioner til fast stilling på 37 timer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjallerup

Den private institution Hjallerup Børnehave søger en pædagog med ledelsesfunktioner til en fast stilling på 37 timer med ansættelse den 1. januar eller snarest derefter.

OM HJALLERUP BØRNEHAVE
Hjallerup børnehave blev den 1. august 2015 en privat institution. Fra 1971 - 2015 har den været en selvejet institution. Børnehaven er normeret til 59 børn. Børnehaven er sammensat sådan at den består af en institutionsbestyrelsen og en forældrebestyrelse. Institutionsbestyrelsen består af 5 medlemmer - formand, næstformand, økonomiansvarlig, lederen af børnehaven og formanden for forældrebestyrelsen. Institutionsbestyrelsen varetager den overordnede ledelse og administrerer økonomien i børnehaven. Det er ligeledes denne bestyrelse der i samråd med leder og personale ansætter nye faste medarbejdere.
Forældrebestyrelsen er en hjælp og støtte til pædagogerne i det daglige. F.eks. sta°r forældrebestyrelsen for sponsorløb, hjælper til ved koloni mm. Det er som regel nemt at fa° sine ideer ført ud i livet - til stor glæde for børnene.

Børnehaven er ombygget i 2002 og i 2015 blev der lagt nyt tag på bygningen, alle facader blev renoveret og der blev installeret et udluftningssystem.
Derudover er der lavet en del el-arbejde samt sat nye lamper og lofter op. I børnehaven er der fortsat fokus på at optimere bygningen.
Som privat institution administrerer man selv økonomien og dette kan mærkes. Der er mange fordele i selv at kunne prioritere, hvor pengene skal bruges og i Hjallerup Børnehave er der en fornuftigt økonomi.
Børnetallet i Hjallerup vokser og det samme gør vores venteliste. Mange børn er opskrevet på venteliste og børnehaven fyldes løbende op.

Som privat institution indgår man under de samme pædagogiske tilsyn, støttemuligheder m.m som andre kommunale børnehaver. Vi er medlem af LDD og følger deres overenskomst, herunder lønvilkår.

ARBEJDSOPGAVER:
  • Sparringspartner for børnehavens leder
  • Varetage administrative ledelsesopgaver
  • Dokumentation og evaluering af den pædagogiske praksis
  • Stuepædagog og det med ansvar der her følger, fx planlægning af hjemmefødselsdage, deltagelse på årets koloni, møder med forældre og samarbejdspartnere m.m.

VI FORVENTER, AT DU:
  • Er uddannet pædagog
  • Er en handlekraftig person, som ikke er bange for at give sin mening til kende
  • Brænder for at arbejde med børn, herunder være aktiv sammen med børnene og sætte forskellige aktiviteter i gang for børnene (tonse afsted, spille boldspil, lege sammen med børnene m.m.).
  • Har interesse og/eller evner indenfor musik og drama
  • Er livredder eller har lyst til blive livredder, da vi tager i den lokale svømmehal med børnene.

VI KAN TILBYDE:
  • Et hus med en flok ildsjæle, der elsker at være sammen med skønne børn hver dag. Vores målsætning indikerer også dette, da vi ønsker at børnehaven, er stedet hvor børn og voksne mødes, som værdsatte og værdifulde dele af et nærende fællesskab.
  • En børnehave som er et trygt og hjemligt sted, hvor der er plads til at være, samt til at udfordre sig selv og blive udfordret.
  • En børnehave hvor du vil opleve at de voksne også ses, findes og opleves i børnehøjde.
  • Et miljø hvor børnene mødes af nærværende og omsorgsfulde voksne
  • En hverdag præges af genkendelighed og daglige rutiner. Vi er et del af et hold hvor børn, forældre og personale sammen skaber tilhørsforhold og ejerskab.

Vi er en medarbejdergruppe bestående af både kvinder og mænd, og opfordrer derfor begge køn til at søge på stillingen.
For at passe på "vores børn" ønsker vi ikke unødige forstyrrelser i deres dagligdag, med mange besøg, så har du spørgsmål er du meget velkommen til at ringe til børnehavens leder mandag, onsdag eller fredag mellem 10 og 12 på telefon 72 62 55 99.

Ansøgninger modtages kun elektronisk via knappen "Send ansøgning".

Se mere på vores ansøgersite: https://hjallerup-bornehave.ofir.com



Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=316eae78)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjallerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Hjallerup
  • Lørdag den 30. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Hjallerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Hjallerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Hjallerup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1