Legepladsmedarbejder (pædagogmedhjælper el.lign) til Kulværket – Valbys nye bemandede a...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

I København er der 27 bemandede legepladser fordelt over hele byen. Målsætningerne for de bemandede legepladser er at skabe gode muligheder for børn og unges aktiviteter, leg og bevægelse, skabe rammer for trygge mødesteder samt bidrage til børn og unges trivsel og udvikling i lokalområdet. Samtidig favner de bemandede legepladser en bred målgruppe af borgere mellem 1-100 år. De bemandede legepladser er organisatorisk forankret i Center for Driftsudvikling, Byens Drift, Teknik og Miljøforvaltningen og har som målsætning at favne, opfange og udvikle sig i takt med byen og borgernes behov.

Om Kulværket
I efteråret 2019 åbner Teknik- og Miljøforvaltningen en bemandet aktivitetsplads i Kulbanekvarteret i Valby. Kvarteret er på listen over udsatte boligområder og huser beboere med mange forskellige kulturelle og sociale baggrunde. Området er desuden kendetegnet ved dets mangel på offentlige mødesteder, ligesom der er mangel på kulturelle og sociale tilbud til unge. Derfor er Kulværkets primære opgave at skabe et tilbud for unge i alderen 8-17 år – heraf betegnelsen aktivitetsplads. Vi søger nærværende og modige medarbejdere, som kan skabe pædagogiske rammer, hvor denne brugergruppe vil trives. Samtidig skal aktivitetspladsen fungere som et mødested for hele kvarteret, hvor fx foreninger, skoler, klubber og beboere i alle aldre kan samles om forskellige aktiviteter. Det er derfor vigtigt, at du som medarbejder er rummelig, empatisk og kan inkludere og skabe relationer til mange forskellige slags mennesker.

Den bemandede aktivitetsplads vil have til huse i Kulbaneparken side om side med Områdefornyelsen Kulbanekvarteret, der vil være en tæt samarbejdspartner. Det er derfor vigtigt, at du som medarbejder er åben for nytænkning og engagerer dig aktivt og konstruktivt i forhold til samarbejdet med områdefornyelsen, beboerne og andre aktører i området.

Faciliteter
Kulværket består af både inde- og udefaciliteter. Der er bl.a. indrettet et værksted, et køkken og lokaler til indendørsaktiviteter, ligesom der i umiddelbar nærhed ligger et udekøkken med bålsted og højbede. I sammenhæng med anlægget af resten af Kulbaneparken i løbet af 2021 etableres udendørs legeredskaber og en dyrefold til små klappedyr, som aktivitetspladsen vil have ansvaret for. Indtil da vil udeområdet bestå af en træterrasse og en plads, hvor der opstilles midlertidige udemøbler og faciliteter til idræt, leg og bevægelse. Personalet forventes at være med til at igangsætte relevante aktiviteter omkring disse faciliteter, fx kreative og grønne aktiviteter, hobby- eller cykelværksteder samt genbrugs- og naturprojekter.

Aktivitetspladsen vil være bemandet af et team bestående af to pædagoger og to legepladsmedarbejdere. I dette team vil pædagogerne ud fra deres faglige baggrund kunne vejlede omkring pædagogisk praksis. Udviklingen af aktivitetspladsen samlede pædagogiske tilbud sker dog i demokratisk samspil hele teamet imellem.

Din hverdag bliver travl, sjov, krævende og uforudsigelig. Du skal forvente, at der i hverdagen vil være en del praktiske opgaver forbundet med arbejdet i form af rengøring, vedligeholdelse inde og ude, opsyn på aktivitetspladsen område og administrativt arbejde.

Aktivitetspladsens åbningstider ligger i tidsrummet kl. 09.30-18.00 på hverdage samt enkelte aftner til 20.00 og kl. 10-15.00 i weekender. Du skal derfor være indstillet på, at din arbejdsdag fire hverdage om ugen slutter kl. 18.00 eller senere og at der er weekendarbejde hver tredje uge.

Om jobbet
Som legepladsmedarbejder på aktivitetspladsen bliver din vigtigste opgave, i samarbejde med det øvrige personale, at sørge for at pædagogikken er i højsædet. Du skal være synlig og imødekommende overfor legepladsens besøgende og være positiv og anerkendende i din relation med børn, unge, forældre og kollegaer. Du skal bidrage til og tage ejerskab over aktiviteter – både inde og ude – samt udviklingen heraf i overensstemmelse med de lokale behov og Teknik- og Miljøforvaltningens målsætninger.

Samtidig bliver det en vigtig opgave at inddrage legepladsens omgivelser og indgå i tæt samarbejde med NGO’er, områdefornyelse og andre lokale og kommunale aktører om at løfte kvarteret. Du skal kunne etablere stærke samarbejder med områdets skoler og daginstitutioner og i den forbindelse kunne planlægge og udføre aktiviteter med afsæt i åben skole og åben daginstitution.

Kvalifikationer

  • I stand til at nedtrappe konflikter og skabe trygge rammer for områdets børn, unge og familier, herunder støtte op om relationer og være brobygger i nærmiljøet.
  • Idérig og god til at tage initiativ til at udvikle og igangsætte nye aktiviteter, især for unge mellem 8 og 17 år.
  • Samarbejdsorienteret og villig til at indgå i både teamsamarbejde og tværfagligt samarbejde med lokale og kommunale aktører.
  • PC-kompetencer herunder evne til at arbejde i Outlook og andre Microsoft-programmer, samt kommunikation via Facebook.
  • Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med og brænder for at videreformidle praktiske kundskaber omkring et af temaerne ”idræt/bevægelse” og ”dyr/natur/madlavning”.
  • Udadvendt og glad for kontakt med både børn, unge og voksne på aktivitetspladsen.
  • Du skal være selvstændig og befinde dig godt i et til tider travlt arbejdsmiljø, hvor der også kan forekomme alenearbejde.
  • Fordomsfri og inkluderende i forhold til forskellige sociale og kulturelle baggrunde.
  • Rummelig og robust – både fysisk og psykisk.
  • Have en høj arbejdsmoral, være ærlig og vil bidrage aktivt til et godt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder
En arbejdsuge på 37 timer. Du bliver en del af en levende og alsidig arbejdsplads med vægt på høj faglighed og kvalitet i udførslen af arbejdet. Du ansættes på Kulværket, men skal være indstillet på også at have arbejdsdage på de øvrige bemandede legepladser, eksempelvis ved ferieafvikling.

Yderligere oplysninger
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst, afhængigt af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Stillingen er på 37 timer ugentlig med tiltrædelse den 1. februar 2020.

Mere information
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Lau Heidemann Petersen på 4024 5136 eller projektleder Klaus Emborg på 2034 1767.

Søg via nedenstående link senest søndag den 8. december 2019.
Vi planlægger at afholde samtaler i starten af uge 51.

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelsen, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København NV
  • Søndag den 08. december 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i København NV over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
20. september 2024 4
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1