Styrelsen for Undervisning og Kvalitet søger læringskonsulent til de gymnasiale uddannelser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Har du erfaring fra de gymnasiale uddannelser, og vil du være med til at understøtte de gymnasiale institutioners arbejde med at sikre høj kvalitet i uddannelserne? Så er du måske en af vores nye kolleger i teamet af gymnasiale læringskonsulenter. De gymnasiale læringskonsulenter bidrager til at løfte kvaliteten i htx, hhx, stx og hf gennem initiativer i forhold til hele den gymnasiale sektor og gennem rådgivning af enkeltinstitutioner.

Vi søger en læringskonsulent, enten som fuldtidsansættelse eller som delvis frikøb fra en ansættelse på en skole. Det er en fordel, men ikke en forudsætning, at du har viden om og erfaring fra hhx, eux eller hf.

Om arbejdsopgaverne De gymnasiale læringskonsulenter har især fokus på to hovedopgaver i arbejdet i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet:

  • At gennemføre lokale rådgivningsforløb med skoler i forskellige faser af arbejdet med kvalitetsudvikling i sammenhæng med styrelsens kvalitetstilsyn
  • At understøtte skolerne bredt i arbejdet med gymnasiereformen og skolernes kvalitetsudvikling, blandt andet gennem facilitering af skolenetværk samt planlægning og afholdelse af møder og konferencer.

Som læringskonsulent vejleder du – med skolens ledelse som indgang – om udvikling af skolens indsatser og understøtter formidling af viden på tværs af skoler og mellem skoler og ministerium. Læringskonsulenterne indgår samtidig i forskellige dele af ministeriets arbejde med betjening af ministeren samt den løbende faglige og politiske udvikling på de gymnasiale uddannelser. I tillæg til ovenstående opgaver, arbejder vi også med opgaver relateret til elevfordelingsaftalen – i tæt samarbejde med vores kollegaer i Kontor for Gymnasier i styrelsen.

Om dig Du har et godt kendskab til de gymnasiale uddannelsers styring og indhold. Du er en erfaren leder eller underviser i gymnasiet. Du har erfaring med at arbejde med strategiske temaer og kvalitet i skolen, og interesserer dig for skolen som organisation. Du har god indsigt i pædagogik og gerne erfaring med ledelse af pædagogisk personale. Du har interesse for den nationale og politiske styring af det gymnasiale område og for arbejdet i ministeriet som politisk styret organisation, og du er dybt optaget af, at eleverne på de gymnasiale uddannelser får den bedst mulige uddannelse.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • Har gennemslagskraft, og har gode formidlingsevner, herunder at du kan præsentere og holde oplæg i større fora
  • Har gode samarbejds- og faciliteringsevner
  • Har erfaring med procesledelse og forandringsteoriarbejde
  • Bidrager til at løfte teamets samlede arbejde fagligt og ift. nye tendenser og forskning
  • Kan arbejde videns- og databaseret og er analytisk stærk
  • Arbejder selvstændigt, systematisk og udviklingsorienteret
  • Har en positiv indstilling og godt humør


Om os Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet. Vi understøtter ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle.

Læringskonsulenterne er en del af Center for Udgående Kvalitetsarbejde med ca. 120 medarbejdere fordelt på seks teams, i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet. Læringskonsulentteamet på gymnasieområdet består af otte konsulenter og en teamleder.

Centeret har et stærkt og professionelt læringsmiljø, hvor vi løbende udvikler vores opgaveløsning og de redskaber vi bruger i den – i tæt samarbejde med kollegaer, både inden for det enkelte team og på tværs af centerets teams, fra dagtilbud til ungdomsuddannelser. Vi løser oftest opgaverne i makkerskaber eller i mindre grupper. Teamet er karakteriseret ved høj faglighed og omfattende erfaring fra sektoren – og stor lyst til at støtte sektoren og skabe de bedste betingelser for eleverne.

Gennem en ansættelse som læringskonsulent i centeret udvikler du dine kompetencer som konsulent, som specialist i skoleudvikling og som embedsmand i centraladministrationen, og du vil derfor stå stærkt i forhold til din videre karriere, når din ansættelse ophører.

Centeret er en fleksibel arbejdsplads, der er optaget af at sikre gode betingelser for gode opgaveløsninger, hvorfor det også i nogle sammenhænge vil være muligt at løse opgaver hjemmefra.

Løn- og ansættelsesvilkår Du vil blive ansat som pædagogisk konsulent efter organisationsaftale mellem Børne- og Undervisningsministeriet og forhandlingsberettiget organisation eller efter anden relevant organisationsaftale. Du kan ansættes på en af følgende måder: Som fuldtidsansat vil du blive ansat tidsbegrænset som pædagogisk konsulent i læringskonsulentteamet, efter organisationsaftale for pædagogiske konsulenter m.fl. i Børne- og Undervisningsministeriet eller efter anden relevant organisationsaftale. Som deltidsansat vil du som udgangspunkt blive tilknyttet læringskonsulentteamet gennem en frikøbsaftale mellem din arbejdsgiver og STUK. Frikøbet forventes at være ca. 50 pct. Der kan være mulighed for at forhandle tillæg afhængigt af dine kvalifikationer. Du skal i perioder forvente en del rejseaktivitet.

Vi ønsker at besætte stillingen senest fra d. 1. oktober 2022. Stillingen er tidsbegrænset og løber frem til 31. december 2024, evt. med mulighed for forlængelse.

Vil du vide mere? Hvis du har spørgsmål til stillingen som læringskonsulent, er du velkommen til at kontakte teamleder for læringskonsulenterne Sara Lindhardt på telefon 23251562 eller kontorchef Annegrete Larsen på telefon 21676463.

Du kan også læse mere om os på STUK’s hjemmeside https://www.uvm.dk/gymnasiale-uddannelser/skoleudvikling/læringskonsulenter eller på www.uvm.dk om gymnasiereformen.

Sådan søger du Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest fredag den 12. august kl. 12, 2022. Du søger stillingen via vores hjemmeside uvm.dk/job. Vi forventer at holde 1. samtale d. 17. juni og 2. samtale forventeligt i uge 34.

Du får flere oplysninger, hvis du indkaldes til anden samtale, hvor der tillige indgår en case.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Holbæk
  • Fredag den 12. august 2022

Lignende jobs

  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger en uddannet pædagog pr. 1/09-2024 Møllehuset er en integreret institution i Kirke Sonnerup, vi er normeret til 24 vuggestuebørn fordelt på to stuer, og 45 børnehavebørn fordelt på 3 .
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Om jobbet Stillingen er en deltidsstilling på 32 timer. Du følger dog skoleårets gang, og dermed har du en gennemsnitlig arbejdstid på 34 timer om ugen, så du kan optjene afspadsering til skolefe..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Vil du gøre en forskel for børn og unge med alvorlig synsnedsættelse, deres forældre og for fagprofessionelle der arbejder med målgruppen? Motiveres du af stærke faglige fællesskaber og et godt arb..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Munke Bjergby

    Der blev sidste år ansat en kok til at lave mad sammen med vores beboere. Dette har været en succes og derfor ønsker vi nu at styrke tiltaget yderligere, hvorfor vi søger en husassistent på 20 time..
    • Pædagog
    • Munke Bjergby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Holbæk over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
4. juli 2024 13
3. juli 2024 13
2. juli 2024 13
1. juli 2024 13
30. juni 2024 13
29. juni 2024 13
28. juni 2024 12
27. juni 2024 13
26. juni 2024 11
25. juni 2024 11
24. juni 2024 12
23. juni 2024 12
22. juni 2024 12
21. juni 2024 12
20. juni 2024 15
19. juni 2024 16
18. juni 2024 16
17. juni 2024 16
16. juni 2024 16
15. juni 2024 16
14. juni 2024 15
13. juni 2024 12
12. juni 2024 13
11. juni 2024 12
10. juni 2024 10
9. juni 2024 10
8. juni 2024 10
7. juni 2024 9
6. juni 2024 8
5. juni 2024 8
4. juni 2024 13