Styrelsen for Undervisning og Kvalitet søger læringskonsulenter til matematik, samfundsfag og kristendomskundskab til...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du en stærk faglig, didaktisk og pædagogisk profil inden for et eller flere af fagene matematik, samfundsfag eller kristendomskundskab og arbejder du vidensbaseret?Så hører vi gerne fra dig.

Vi søger 1-2 medarbejdere til enten fuldtidsstillinger eller kombinationsansættelser 2-3 dage ugentligt i to-årige projektansættelser fra 1. oktober 2022.

Om stillingen

Du bliver en del af et stort team af læringskonsulenter på grundskoleområdet, som internt fungerer som ministerets vidensressource om fagene i praksis, og understøtter ministeriets arbejde med udviklingen af fag, test og prøver. Eksternt fungerer læringskonsulenterne som fagets fyrtårn i sektoren, og arbejder med at understøtter kommuner og skoler, så det bliver lettere for pædagogisk personale og ledelse at skabe god undervisning for eleverne.

I stillingen som læringskonsulent skal du understøtte folkeskolesektorens arbejde med området generelt, herunder:

  • Informere og vejlede sektoren, lærere og ledere om gældende regler og nye tiltag i fagene, herunder afholde oplæg for sektoren
  • Besvare henvendelser fra sektoren, særligt på emu-respons
  • Vejlede om prøver, og vejlede de statsligt beskikkede censorer, samt afholde censorkurser
  • Bidrage til kvalitetssikring af udviklingsopgaver på prøveområdet
  • Bidrage til kvalitetssikring af udvikling af fagene og undervisningen i fagene
  • Udvikle og kvalitetssikre indhold til emu.dk om faget
  • Vejlede og rådgive om skoleudvikling generelt til udfordrede skoler, på baggrund af data


Om dig

Vi søger profiler, der har linjefag eller tilsvarende undervisningskompetence i et eller flere af fagene: matematik, samfundsfag og kristendomskundskab. Du har stærke kompetencer til at vejlede og understøtte kollegers arbejde, internt i ministeriet såvel som eksternt sektoren, med udviklingen af fag og undervisning med afsæt i den nyeste viden om fagene.

Du er en erfaren lærer inden for dit fag, og du har gerne en relevant efter- eller videreuddannelse som vejleder samt viden om at udvikle og forankre nye praksisser på skoleområdet og inden for dit fag. Du har prøveerfaring fra prøver i både 9. og 10. klasse og gerne erfaring med vejlederrollen på en skole. Du brænder for at være med til at gøre en forskel for folkeskolen.

Vi forventer, at du:

  • er analytisk tænkende og systematisk i din tilgang
  • er struktureret og kan bevare overblikket, også i perioder med mange opgaver
  • kan formulere dig klart og tydeligt på skrift og i tale
  • kan se de store sammenhænge uden at miste blikket for detaljerne
  • har gode samarbejdsevner
  • har forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation


Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingerne kan besættes enten som fuldtidsansættelse eller som kombinationsansættelse 2-3 dage om ugen. Stillingerne er midlertidige for en to-årig periode med forventet udløb december 2024.

Vi ønsker at besætte stillingerne pr. 1.oktober 2022. Du vil blive ansat som pædagogisk konsulent eller fuldmægtig efter organisationsaftale mellem Børne- og Undervisningsministeriet og forhandlingsberettiget organisation.

Du vil blive ansat i Center for Udgående Kvalitet, der har et stærkt og professionelt læringsmiljø, hvor vi løbende udvikler vores opgaveløsning og de redskaber, vi bruger i den. Det gør vii tæt samarbejde med kollegaer både inden for det enkelte team og på tværs af centerets teams fra dagtilbud til ungdomsuddannelser.

Gennem en ansættelse i centeret udvikler du dine kompetencer som specialist i skoleudvikling og som embedsmand i centraladministrationen, og du vil derfor stå stærkt i forhold til din videre karriere, når din ansættelse ophører.

Center for Udgående kvalitet er placeret i Holbæk. Har du bopæl i Jylland eller på Fyn, har du mulighed for enten at arbejde hjemmefra, eller fra styrelsens lokaler i Aarhus, når ikke du har møder og samarbejde i Holbæk eller er på besøg i kommuner og på skoler.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.uvm.dk/job senest fredag den 12.august 2022 kl 23:59.

Der bliver holdt ansættelsessamtaler 2022. 1.samtaler afholdes d. 23.8 og 2. samtaler d. 26.8. Hvis du går videre til 2. samtale, vil du blive bedt om at besvare en case, der vil indgå som en del af den samlede vurdering.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Mette Liv Skovgaard på 30 91 33 48 eller kontorchef Lise Nordvig Rasmussen 4022 3975. Du kan også læse mere på stukuvm.dk.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriets koncern. Vi understøtter ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle. STUK beskæftiger ca. 480 medarbejdere i København og Holbæk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København K
  • Fredag den 12. august 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i København S

    <p>Brænder du for grøn omstilling og vil du gerne være med til at sikre et bæredygtigt grønt samfund i social balance i, så er et job hos Society Transformation måske noget for dig. Her kan d..
    • Pædagog
    • København S
    Få mere info
  • Pædagog (studiejob) i København S

    <p>Brænder du for den grønne omstilling og vil gerne være med til at sikre et bæredygtigt grønt samfund i social balance, så er et studenterjob hos Society Transformation måske noget for dig..
    • Pædagog
    • København S
    Få mere info
  • Pædagog i Dragør

    Harevænget er en kommunal daginstitution med 110 børn i alderen 0-6 år. Børnene er fordelt på 6 stuer. Din arbejdstid vil være placeret mellem 7.00-17.00. Vi forsøger, at tage så mange hensyn som m..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagog i København

    Regnbuen søger pr 1.9.24 pædagoger 35 timer ugentlig til vores vuggestue, gerne nyuddannede!Regnbuen I Ishøj er et multikulturelt dagtilbud, der består af tre små enheder: En vuggestue og .
    • Pædagog
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i København K over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0