Nærværende og engageret pædagog til unikt børnehus søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Børnehuset Oceanet søger en relations stærk, kompetent og engageret pædagog på 37 timer. Stillingen er ledig per 01. september 2021.

Er du nærværende og omsorgsfuld person med flair for struktur, er denne stilling måske noget for dig.

Hvem er vi?

Børnehuset Oceanet er en integreret institution, som er normeret til 190 børn mellem 0 og 6 år. Vi har mange forskellige familietyper, som skaber en spændende børne- og forældregruppe.

Vi er i dag ca. 50 fastansatte som trives med hinanden og er meget glade for vores job – en af vores kollegaer siger: "Jeg synes, at det er dejligt at arbejde i Oceanet, fordi jeg har virkelig gode kollegaer. Jeg tænker især i forhold til, at vi alle samarbejder om at udvikle et miljø for børnene, hvor de kan være trygge, hvor de kan trives og udvikle sig bedst muligt."

Og en anden tilføjer:

"Jeg elsker at komme på arbejde. Det kan lyde poetisk, men jeg møder ind hver dag til glade og smilende kollegaer- det er den bedste start på dagen! "

Oceanet er delt i fire teams med både vuggestuer og børnehaver i alle teams. De fire teams er fordelt på tre huse som ligger i forbindelse af hinanden. Hvad synes vi om den form for organisering?: "I Oceanet arbejder vi i familiehuse. Det betyder at barnet er i det samme team i hele sin institutionstid. Det giver et trygt og positivt flow i barnets og familiens hverdag og det hjælper os med at kunne understøtte barnets udvikling hele vejen. "

Den ledige stilling er i vuggestuen i team 1

Vi bor tæt på tog og bus og har dejlige fysiske rammer, som vi hele tiden udvikler. Lige nu er vi særligt optagede af udvikling af mangfoldige, afgrænsede og tematiserede legeområder både inde og ude. En af vores kollegaer siger: " Vi har haft fokus på at udvikle vores fantastiske læringsmiljøer både ude og inde. Det er en god inspirationskilde i min hverdag og det er tydeligt at børnene høster frugten heraf."

Samtidig er vi gået i gang med at løfte kvaliteten af de pædagogiske processer med særligt fokus på kvaliteten af voksen-barn interaktion. Dette gør vi ved at implementere Marte Meo elementer for udviklingsstøttende samspil i vores praksis. Pt. har vi 6 kollegaer, som er startet på Marte Meo uddannelsen, så du skal være indstillet på at blive en del af et fagligt udviklende og utroligt spændende læringsmiljø. Vi arbejder i mindre grupper med fokus på nærværende og engagerede voksne i børnehøjde. Vores hverdag er struktureret og baseret på faste rutiner.

Vi har brug for en ambitiøs ildsjæl, der har hjerte på det rette sted. En pædagog med inkluderende og anerkendende tilgang og lysten til at gøre en forskel for vores børn og deres forældre.

Vi glæder vi os rigtig meget til at møde dig, som:

  • Er rolig og har et godt overblik i en til tider travl hverdag
  • Er omsorgsfuld, empatisk, nærværende og i øjenhøjde
  • er god til at skabe relationer og tager udgangspunkt i børneperspektivet
  • kan skabe en atmosfære af varme, glæde og respekt for børnene
  • Er kreativt tænkende og ser muligheder i alle situationer
  • Har kendskab til Marte Meo eller lyst til at lære om metoden
  • Tør reflektere over sin egen praksis og stille nysgerrige spørgsmål
  • Er god til at organisere og strukturere hverdagen
  • Er smilende, imødekommende og skaber en god stemning

Vi har fokus på nærvær, kram, god stemning og god trivsel for både små og store. Du bliver en del af en skøn arbejdsplads med fokus på samarbejde, inddragelse, kvalitet og faglighed med kontinuerlig kompetenceudvikling og faglig sparring som er individuelt tilpasset. Dette bekræfter vores kollegaer: "Jeg kan altid finde faglig sparring. Både hos mine kollegaer, men også hos vores dygtige inklusionspædagoger og hos vores ledelse, som altid står til rådighed. Det hjælper mig med at reflektere over min praksis og finde flere perspektiver og handlemuligheder."

Hvad tilbyder vi:

  • et udviklende læringsmiljø, hvor der arbejdes med trivsel og læring ud fra den inkluderende tankegang: "Jeg synes også, at det er vigtigt at fremhæve vores dygtige inklusionsteam, da det for mig som pædagog er et virkelig spændende og vigtigt samarbejde, og en stor hjælp i hverdagen i forhold til at have mulighed for "hands on"-sparring hele tiden"
  • høj faglighed med opgaven i fokus " Jeg synes, at vi i fællesskab løbende prøver at dygtiggøre os - at udvikle os og lære nye og/bedre metoder. Vi vil noget mere end bare at arbejde på rutinen!"
  • inddragende, lyttende og udviklingsorienteret ledelse, der skaber en klar retning og bakker op om initiativerne: "Vi har en ledelse som håndterer de emner der rører sig i vores hverdag. Vores ledelse lytter for at forstå- ikke for at svare. Det er en god støtte når vi oplever problemstillinger i hverdagen." En anden kollega tilføjer: "Jeg er særlig glad for at have medindflydelse på hverdagen med en lyttende, samt handlekraftig leder"
  • kollegaer der brænder for sagen, som vægter samarbejde og trivsel: "Vi er en ambitiøs medarbejderstab, som brænder for at skabe et godt sted for børn at være og for at skabe et godt arbejdsmiljø". En anden tilføjer: "Vi er en medarbejdergruppe, som også gerne vil have det sjovt og som lægger vægt på social trivsel"
  • mulighed for faglig udvikling og videreuddannelse på diplom niveau.
  • mulighed for at tage Marte Meo uddannelsen

Yderligere oplysninger om stillingen og/eller Oceanet:

Er du blevet nysgerrig på stillingen, eller har spørgsmål til denne, er du mere end velkommen til at kontakte dagtilbudsleder Anna Maria Nielsen på tlf. 41 73 84 64, på mail [email protected] eller vores afdelingsledere: Kim Panduro på tlf. 61 91 68 26, mail [email protected] ; Anna Eichen Hartmann på tlf. 25 44 92 37, mail [email protected]

Vi glæder os til at møde dig!!!

Vi holder åbent hus d. 16. august kl. 16:30. Tilmelding hos Anna Maria, Anna eller Kim.

Du kan også orientere dig om Børnehuset Oceanet på institutionens hjemmeside: https://oceanet.hvidovre.dk/

Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og aftale om Ny Løn.
Der indhentes straffe- og børneattest ved ansættelse inden for Børne- og Ungeområdet.

Ansøgningsfrist d. 18.august 2021 kl. 12:00

Ansættelsessamtaler bliver afholdt i uge 34

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1916453d)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Hvidovre
  • Onsdag den 04. august 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vi var i mål med ansættelserne, men en hoppede fra. Derfor har du nu muligheden for at blive en del af et nyt team omkring vores børnehaveklasse og S-SFO. S-klasserne er en autismepædagogisk specialklasserække fra 0. – 9. klasse. Vi ligger på en helt almindelig folkeskole lige ved Hundige Station, Hundige Strand og Waves.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Greve

    Fri kontakt
    Strandskolen er en tresporet skole i Karlslunde tæt på skov, strand og mose, med 620 elever, hvor indskolingen og SFO udgør ca. 300 børn. Skolen er faseopdelt i 0-5. klasse og 6.-9 klasse og er nu og frem til 2025 i gang med en omfattende renovering.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
10. juli 2024 15
9. juli 2024 15
8. juli 2024 14
7. juli 2024 11
6. juli 2024 11
5. juli 2024 11
4. juli 2024 11
3. juli 2024 10
2. juli 2024 8
1. juli 2024 5
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 6
27. juni 2024 7
26. juni 2024 5
25. juni 2024 6
24. juni 2024 7
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 7
20. juni 2024 7
19. juni 2024 11
18. juni 2024 9
17. juni 2024 11
16. juni 2024 11
15. juni 2024 12
14. juni 2024 13
13. juni 2024 15
12. juni 2024 15
11. juni 2024 15
10. juni 2024 15