Socialpædagoger/socialrådgivere til Hvidovre Udslusningsfængsel, [xxxxx] Hovedstaden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Har du stor interesse og erfaring med at arbejde med socialt udsatte? Vil du bidrage til at bringe mennesker videre til et sikkert liv uden kriminalitet? Og vil du have et alsidigt og ansvarsfuldt arbejde? Så læs videre her.

kriminalforsorgens udslusningsfængsel i Hvidovre søger uddannede socialpædagoger eller socialrådgivere til udslusningsfængslets to afdelinger Kastanienborg og Lysholmgård pr. 1. december 2022.

Arbejdet består i at støtte og motivere klienten til et liv uden kriminalitet. Opgaverne er mangeartede i forhold til hver enkelt klient. Der er en del skriftlig sagsbehandling tilknyttet stillingen, som fagligt skal styrke og understøtte de socialfaglige og -pædagogiske indsatser. Det betyder, at du bliver ansvarlig for handleplansarbejdet, sagsbehandling vedrørende frigang, udgange, prøveløsladelse samt den videre udslusning.

I udslusningsfængslet er der tale om et tværfagligt samarbejde mellem socialrådgivere og socialpædagoger, og som døgnmedarbejder har faggrupperne samme sagsbehandlingsopgaver uanset faglig baggrund.

Som døgnmedarbejder arbejder du overvejende i 24 timers vagter. Der er tale om ca. fem til seks døgnvagter om måneden, der er placeret i både hverdage og weekender samt på helligdage. Hertil er der møder af forskellige karakter.

Vi søger medarbejdere, der:

  • er uddannet socialpædagog eller socialrådgiver
  • har +8 års erfaring med at arbejde med borgere, der er socialt udsatte
  • er velformuleret i skrift og tale og har høje faglige ambitioner
  • kan tilegne sig faglig viden og er indstillet på udvikling og deling af viden og metoder i forhold til arbejdet med udslusningsfængslets klientel/beboere.
  • forstår vigtigheden af relationsarbejde
  • kan arbejde selvstændigt såvel som i gruppe
  • har humoristisk sans og har kørekort.

Vi tilbyder:

  • Et alsidigt og ansvarsfuldt arbejde, hvor der lægges vægt på, at du kan hjælpe beboerne til at ændre deres livssituation og blive bedre i stand til at leve uden kriminalitet
  • Mange forskellige og spændende samarbejdspartnere
  • Faglig udvikling
  • Et godt arbejdsmiljø med gode kolleger.

Om Hvidovre Udslusningsfængsel
Udslusningsfængslet har samlet plads til i alt 43 klienter, aktuelt fordelt med 21 pladser på Lysholmgård og 22 på Kastanienborg. I udslusningsfængslet afsoner mænd og kvinder i alderen fra 18 år og opefter. De kan være udstationeret fra lukket eller åbent fængsel, prøveløsladte, betingede dømte eller overført efter Straffelovens § 78. Kastanienborgs klientel er ofte kendetegnet ved at psykisk og socialt skrøbelige, mens de indsatte på Lysholmgård overvejende er yngre. På Lysholmgård undervises der endvidere i kognitive færdighedsprogrammer.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftalen for socialrådgivere i staten eller pædagoger m.fl. i kriminalforsorgen, samt aftale om Ny Løn.

Arbejdsstedet er Hvidovre Udslusningsfængsel, Storegade 10, 2650 Hvidovre.

Stillingerne er med tiltrædelse d. 1. december 2022 eller snarest derefter.
Der er tale om fuldtidsstillinger med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer.

For allerede ansatte tjenestemænd i staten kan der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en evt. samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest onsdag den 19. oktober 2022 inden kl. 12.00.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansættelsessamtalerne forventes at foregå i ugerne 44-45.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingerne, kan du henvende dig til institutionens personale på tlf. nr. 7255 7700 – tryk 1.

Om kriminalforsorgen Hovedstaden
kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, Ungekriminalforsorgen, et åbent fængsel, et udrejsecenter, et udlændingecenter, otte arresthuse, fem afdelinger i friheden samt tre udslusningsfængsler, som geografisk ligger i Københavnsområdet, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1250 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, transportbetjente, værkmestre, institutionsmedarbejdere, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, køkkenmedarbejdere, servicemedarbejdere, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Hvidovre
  • Onsdag den 19. oktober 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Mosebo er en lille børnehave med tre stuer, som er aldersblandede. Vi er et sted mellem 18 og 23 børn på stuerne hen over året. Det skaber et hyggeligt miljø hvor der er god stemning, og man er tæt på alle børn og forældre. Der er mulighed for god pædagoisk udvikling med god normering.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Du skal sammen med to stuekolleger skabe trygge og udviklende rammer for børn, og være med til at organisere det pædagogiske arbejde med børnene, samt kunne tilbyde spændende og udviklende læringsmiljøer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 6
27. juni 2024 7
26. juni 2024 5
25. juni 2024 6
24. juni 2024 7
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 7
20. juni 2024 7
19. juni 2024 11
18. juni 2024 9
17. juni 2024 11
16. juni 2024 11
15. juni 2024 12
14. juni 2024 13
13. juni 2024 15
12. juni 2024 15
11. juni 2024 15
10. juni 2024 15
9. juni 2024 13
8. juni 2024 13
7. juni 2024 13
6. juni 2024 17
5. juni 2024 17
4. juni 2024 17
3. juni 2024 20
2. juni 2024 19
1. juni 2024 19
31. maj 2024 22