Socialpædagoger og social og sundhedsassistenter søges til §108 tilbud på Søbæk Have Jyderup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Jyderup

Botilbuddet Søbæk Have i Jyderup søger Social- og sundhedsassistenter og socialpædagoger.

Vil du være med til at gøre en forskel for voksne med psykiske og fysiske handicap, så søger vi netop nu Social- og Sundhedsassistenter samt socialpædagoger til vores botilbud Søbæk Have. Søbæk Have i Jyderup er en specialinstitution under Handicap og Psykiatri, det specialiserede voksenområde.

Vi søger medarbejdere til vores §108 botilbud, 30 timer i gennemsnit pr uge, til en bo-gruppe på 5 borgere, der har behov for døgndækning.
Botilbuddet henvender sig til borgere der har behov for et længerevarende ophold. Borgerne kan have udfordringer som personlighedsforstyrrelse, udadreagerende adfærd, udviklingshæmning, samt psykiatriske sidediagnoser. Tilbuddet er desuden godkendt til domsanbragte.
Tilbuddet har vågen nattevagt.

På Søbæk Have er vores ambition at støtte borgerne, til størst mulig livsmestring, selvbestemmelse og indflydelse på eget liv og vi arbejder løbende med fokus på relevante forbedringer til gavn for borgerne.
Fagligt arbejder vi med afsæt i den anerkendende og relationelle tilgang, og vi inddrager forskellige pædagogiske metoder tilpasset den enkelte borger.
Hos Søbæk Have tilbyder vi:
  • Ansættelse i en organisation, hvor den enkelte medarbejder er en vigtig ressource
  • Kontinuerlig kompetenceudvikling pt. KRAP-uddannelsen
  • Fokus på høj faglig kvalitet
  • En arbejdsplads i udvikling
  • Alsidige arbejdsopgaver
  • Dygtige kolleger som løser kerneopgaven i tæt samarbejde med borgerne
  • Teammøde hver 14. dag
  • Ekstern supervision

Vi ønsker os en kollega der:
  • Har en faglig relevant uddannelse f.eks. Social- og Sundhedsassistent eller socialpædagog
  • Kan indgå i pædagogisk støtte/guidning
  • Kan arbejde ud fra Søbæk Haves værdier, tilgang og metoder
  • Kan arbejde efter Søbæk Haves etiske profil i hverdagens krydspres mellem effektivitet og borgernes ønsker og beslutninger
  • Kan arbejde med elektronisk dokumentation, herunder statusbeskrivelser, udviklingsplaner og måleredskaber
  • Har lyst til at arbejde tværfagligt mellem bo-grupper og dagtilbud på tværs i organisationen
  • Har kørekort

Desuden har vi brug for en medarbejder med høj faglighed, gode samarbejdsevner. Du er struktureret og god til at skabe overblik, kan arbejde selvstændigt og har lyst til at indgå i teamsamarbejde samt indgå i de daglige omsorgs- og plejeopgaver. Det er desuden en fordel hvis du har målgruppeerfaring, samt erfaring med at arbejde anerkendende og relationelt.

Løn og ansættelsesvilkår

Vi arbejder som udgangspunkt i 4- ugers rul, dog arbejder vi på at skabe så faste arbejdstider som muligt, der dog kan ændres ved personaleomsætning eller lignende. Arbejdstiden ligger i tidsrummet 7.00 – 23.00, hvor du vil indgå i 8 timers vagter. Du vil ligeledes indgå i weekendarbejde hver anden weekend samt på helligdage.

Løn og ansættelse sker i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst med forhandlingsberettiget organisation.
For pædagoger på Søbæk Have, er der indgået en forhandlingsaftale om tillæg til grundløn på 4. specialinstitutionsløntrin.

Elektronisk ansøgning via link, bilagt følgende, din ansøgning, uddannelses bevis, CV, reference oplysninger samt dokumentation for tidligere ansættelser.

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.
Ansættelse pr. 1. juli, 1. august 2021 eller efter aftale.

Ansøgere, der indkaldes til ansættelsessamtale, gøres opmærksomme på, at en eventuel ansættelse er betinget af tilfredsstillende straffeattest, samt to forskellige telefon referencer fra nuværende eller tidligere leder.

Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at ringe til afdelingsleder Maiken Jensen tlf. 7236 8718.

Søbæk Have er en del af Holbæk Kommune, beliggende i naturskønne Jyderup og består af 44 moderne nybyggede lejligheder og et aktivitetstilbud. Søbæk Have, der er etableret for fem år siden, er bygget med vinkelhuse, fælles terrasser, atriumgårde og en skøn parklignende have der omkranser stedet. er et botilbud til voksne over 18 år, med psykiske og fysiske handicap. Vores fælles kerneopgave: ’Livsmestring: Vi understøtter borgerens evne til at mestre dele af sit liv eller hele sit liv. Er du nysgerrig på at vide mere om din måske kommende arbejdsplads kan du læse mere på vores hjemmeside.Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 71.000 indbyggere og 4.500 medarbejdere.
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid.
Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Alle Kan Bidrage, Uddannelse til Alle Unge, Læring og Trivsel, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Borgerservice. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Jyderup.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Jyderup
  • Lørdag den 31. juli 2021

Lignende jobs

  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger en uddannet pædagog pr. 1/09-2024 Møllehuset er en integreret institution i Kirke Sonnerup, vi er normeret til 24 vuggestuebørn fordelt på to stuer, og 45 børnehavebørn fordelt på 3 .
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Om jobbet Stillingen er en deltidsstilling på 32 timer. Du følger dog skoleårets gang, og dermed har du en gennemsnitlig arbejdstid på 34 timer om ugen, så du kan optjene afspadsering til skolefe..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Vil du gøre en forskel for børn og unge med alvorlig synsnedsættelse, deres forældre og for fagprofessionelle der arbejder med målgruppen? Motiveres du af stærke faglige fællesskaber og et godt arb..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Munke Bjergby

    Der blev sidste år ansat en kok til at lave mad sammen med vores beboere. Dette har været en succes og derfor ønsker vi nu at styrke tiltaget yderligere, hvorfor vi søger en husassistent på 20 time..
    • Pædagog
    • Munke Bjergby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Jyderup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Jyderup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Jyderup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1