Pædagog til fast stilling på fuld tid i Bostedet Kuben

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Bostedet Kuben er en del af Bofællesskaberne i Center for Selvstændig Bolig og Beskæftigelse (CSBB), som hører ind under Socialforvaltningen i Københavns Kommune. På Kuben arbejder der syv teammedlemmer på fuld tid. Teamet yder støtte til og samarbejder med 27 borgere.

Beboerne er voksne med psykisk nedsat funktionsniveau samt, i nogle tilfælde, psykiatriske overbygninger.

Den pædagogiske opgave består i at støtte beboerne i at få et så selvstændigt liv som muligt – med beskæftigelse, netværk og aktiviteter. Beboerne bor i egne lejligheder og klarer generelt de fleste af hverdagens gøremål selv.

Kom og bliv vores teammedlem
Vi arbejder i en medstyrende organisering, hvilket betyder, at vi har meget medindflydelse på team-, organisations- og centerniveau. Det medstyrende team har mange organisatoriske og administrative ansvarsområder, som det er teamets fælles opgave at varetage i det daglige. Dertil kommer det direkte beboerrettede pædagogiske arbejde, som i praksis er mangefacetteret, idet beboerne er vidt forskellige og med lige så forskellige støttebehov.

På Kuben arbejdes der ikke med et individuelt kontaktpersonsansvar. Beboerne er derimod inddelt i to kontaktgrupper med hhv. tre-fire kontaktpersoner tilknyttet hver gruppe. Dette bevirker, at der stort set altid er min. en kontaktperson på arbejde, hvorved beboerne får en hurtigere respons, mere effektiv og smidig støtte samt vejledning i forhold til deres behov. Dog skal alle medarbejdere kunne varetage samtlige opgaver hos den enkelte beboer, hvis dette er påkrævet. Denne struktur kræver en høj grad af refleksion og vidensdeling, hvilket bidrager til udvikling af det faglige niveau og den pædagogiske tilgang.

Teamet på Kuben arbejder med et stort engagement, høj faglighed og fokus på samarbejde samt udvikling – både ift. teamets, men også vores egen personlige udvikling, og hvordan vi hver især kan blive en bedre medspiller i teamet. Vi har således kontinuerligt fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til forskelligheder og uenigheder, men hvor vi alle ved, at vi skal samme vej, og at denne skal findes i kompromiser og respektfuld kommunikation.

Det er vigtigt for os, at du kan se dig selv i ovenstående organisering. Ligeledes at du vægter faglighed og samarbejde lige højt.

For at du kan komplementere os bedst muligt, er det vigtigt, at du kan arbejde målrettet og struktureret, er handlekraftig, reflekteret, iderig og har en god energi samt en positiv tilgang til tingene. Vi vil gerne have, at du tænker VI før JEG – hvilket for os betyder, at vi arbejder ud fra beslutninger, som vi sammen har taget i teamet – og efterfølgende udfører med høj ansvarlighed i den individuelle opgaveløsning.

At dokumentere vores arbejde og indsatser, udarbejde handleplaner m.m. anser vi som understøttende og kvalificerende for vores arbejde, og denne holdning vil vi gerne have, at du deler med os. Derudover forventer vi, at du er stabil, i balance med dig selv, herunder afklaret med egne styrker og udfordringer samt byder ind med holdninger og ideer til opgaveløsningerne samt den pædagogiske praksis. Desuden at du har mod på at blive udfordret fagligt og personligt samt lyst til at udfordre os!

Du får:

  • en arbejdsplads, hvor der altid er fokus på at skabe et højt fagligt niveau
  • en borgergruppe, der stiller vidt forskellige krav til medarbejderne
  • en arbejdsplads, som hele tiden udvikler sig

Vi forventer desuden, at du:

  • er fleksibel, da det kan forekomme, at du skal blive lidt længere enkelte dage eller bytte dage med en kollega
  • har en etisk og respektfuld tilgang til de mennesker, du arbejder med og er interesseret samt engageret i dit arbejde
  • naturligt giver og modtager feedback
  • er velbevandret i brugen af IT som et arbejdsredskab

Arbejdstider vil være i tidsrummet 07.00-21.30, opdelt i et antal dag-, mellem - og aftenvagter. Arbejdet vil indeholde weekendvagter hver fjerde uge. Det gennemsnitlige ugentlige timetal er på 37 timer.

Løn- og ansættelsesforhold:
I henhold til gældende overenskomst og principperne i Ny Løn.

Tiltrædelse den 1. september 2021.

Hvis du ønsker yderligere informationer, kan faglig leder Dorthe Buch kontaktes på 2616 6252 – tjek også vores hjemmeside på www.sof-csb.dk

Send ansøgning, CV samt relevante bilag elektronisk.

Søg via nedenstående link senest fredag den 23. juli 2021
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 30.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København NV
  • Fredag den 23. juli 2021

Lignende jobs

  • Digital Transformation Consultant

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Pædagog
    • København Ø
    Få mere info
  • Pædagog

    Vi søger pædagoger, som kan inspirere, udvikle gode læringsmiljøer samt være med til at videreudvikle pædagogikken. Tænker du at det er lige dig, så er det måske dig, der skal være vores nye kolleg..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Intern partner til digital transformation

    I [xxxxx] er digitalisering højt på dagsordenen, til fordel for både kunder, samfund og medarbejdere. Forretningens digitale behov strækker sig bredt fra kundeløsninger, store anlægsprojekter, ekst..
    • Pædagog
    • København S
    Få mere info
  • Omstillingskonsulent til forandringsprocessen 'Tvæ...

    Er du god til at facilitere udviklingsprocesser, og kan du se og formulere værdien i nye udviklingstiltag? Så har vi en unik stilling, hvor du kan bruge dine kompetencer aktivt og være med til at f..
    • Pædagog
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i København NV over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
4. oktober 2024 4
3. oktober 2024 5
2. oktober 2024 5
1. oktober 2024 5
30. september 2024 5
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 5
25. september 2024 5
24. september 2024 5
23. september 2024 5
22. september 2024 5
21. september 2024 5
20. september 2024 4
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 3