Faglige koordinatorer med personaleansvar søges til Botilbuddet Brohøj - Stevns

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Klippinge

Om Botilbuddet Brohøj
Botilbuddet Brohøj er det første af sin slags i Stevns Kommune. Botilbuddet er etableret i skønne naturomgivelser i de tidligere plejeboliger på Brohøj i landsbyen Klippinge på Stevns. Botilbuddet er godt i gang og de første borgere er flyttet ind, og derfor har vi valgt at ændre lidt på organiseringen og oprette to stillinger som faglige koordinatorer med personaleansvar.
Brohøj rummer 3 afdelinger med forskellige målgrupper; borgere med betydelig og varig nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne, borgere med alkoholrelateret demens og erhvervet hjerneskade og en afdeling for borgere med psykisk sårbarhed.

Som faglig koordinator på Botilbuddet Brohøj bliver du en del af en ny organisation i rivende udvikling. Vores vision er at skabe gode liv for de borgere i Stevns Kommune, som har brug for et specialiseret tilbud.
Den pædagogiske indsats skal tilrettelægges nøje ud fra borgerens særlige ressourcer og behov. Det handler konkret om at støtte borgeren i at få dagligdagen til at fungere bedst muligt. Blandt andet skal der gives støtte til praktiske opgaver i hjemmet, personlig hygiejne, kommunikation, beskæftigelse med mere.

Om dig
Du er uddannet pædagog, social og sundhedsassistent eller har anden social- eller sundhedsfaglig baggrund, og det er vigtigt for dig, at den faglige indsats er af høj kvalitet og at borgeren altid er i centrum. Idet botilbuddet Brohøj rummer borgere med forskellige og komplekse problemstillinger, vil det være en fordel, hvis du har et bredt metodekendskab indenfor det social- og sundhedsfaglige område eller en stor vilje til at lære nyt.

Du vil få opgaven at være tovholder og koordinator på de faglige udviklingstiltag på Brohøj. Du skal være et fagligt fyrtårn, som de øvrige medarbejdere spejler sig i. Du skal som person være god til at samarbejde, have en respektfuld og tillidsvækkende tilgang til andre mennesker såvel borgere som medarbejdere og bidrage helt naturligt til et godt arbejdsmiljø.

Du ser altid mennesket før udfordringen og trives i en hverdag, hvor tilbuddet er under etablering, og forandringer derfor vil finde sted.

Du vil som en del af stillingen få personaleansvar i forhold til medarbejderne på Brohøj, og det er derfor en fordel, hvis du har erfaring med personaleledelse.

Du skal endvidere være indstillet på at arbejde såvel dag, aften og weekend.

Øvrige oplysninger
Din løn vil blive forhandlet efter overenskomst med din faglige organisation.
Hvis du vil høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte leder af Handicap og Psykiatri, Tinamaria Götz, på telefon 51 16 80 66, eller mail: [email protected]

Ansøgningsfristen er den 22. januar 2020. Søg elektronisk nedenfor.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Klippinge.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Klippinge
  • Onsdag den 22. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Klippinge

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Klippinge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Klippinge over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. september 2024 3
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2