Pædagog søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Er du et nærværende menneske?

Det er måske et lidt skørt spørgsmål, at starte et stillingsopslag med. Men vi vil gerne have, at du stiller dig selv det spørgsmål, inden du søger denne stilling. For det er den vigtigste egenskab, vi leder efter hos vores nye pædagog. At du kan være til stede i nuet, og det rum du er i med andre mennesker. At du har overblikket over dagens forløb og stadig kan være lige der i det nu, som børnene er i.

Din baggrund er ikke afgørende, nyuddannet eller erfaren, men vi forventer, at du har en lyst til at være en fast og tryghedsskabende voksen for vores ca. 40 børn hver dag. Og er nysgerrig på, hvad det gode børneliv er i den virkelighed, som de københavnske dagsinstitutioner tilbyder, så du kan være en engageret og pro-aktiv kollega for de andre voksne i vuggestuen, og en voksen der giver børnene det nærvær, tryghed og dejlige udviklende stunder, som de har brug for.

Vi er en selvejende institution i hjertet af Nørrebro lige mellem Assistens Kirkegården og Nørrebroparken og ca. 60 familier har deres daglige gang i huset, fordi deres børn går i enten vores vuggestue (ca. 20 børn) eller børnehave (ca. 40 børn). Vi er ikke stueopdelt, men arbejder ud fra, hvad vores børnegruppe har brug for, og deler børnene i mindre grupper, som skaber en tryg og overskuelig hverdag for både dem og os voksne. Vi fokuserer på årets gang og naturen, selv om vi ligger midt i byen. Hele huset bruger derfor både skolehaverne på Bispebjerg, vores kolonihave i De Gamles By og selvfølgelig Assistensen. Vi kan også godt lide bare tæer, så vi kan mærke jorden under os, og at synge fredagskor sammen på tværs af huset.

I børnehaven er der lige nu to pædagoger, en pædagogiskassistent og to medhjælpere, (hvoraf den ene bliver færdig som pædagog til december) som bliver dine nærmeste kollegaer. Men vi er 13 faste folk i huset og har ca. 4 vikarer, som alle arbejder sammen for at give alle vores børn en god dag. Eksempelvis sørger vores madmor for, at vi alle får god varm frokost hver dag og plaster på, når vi har slået os.

Hvis du søger stillingen hos os forventer vi, at du har en lyst til at være end del af det fællesskab, og kan biddrage til, at vi alle kan gå på arbejde og gøre vores bedste for vores børn.
Stillingen er 35 timer fordelt på vagter mellem 7 og 17 mandag til fredag og lønnes efter gældende overenskomst mellem KL og BUPL.

Ansøgningsfrist er d. 1. august.

Har du spørgsmål kan du skrive en mail til [email protected] ansøgningen sendes til mærket "ansøgning børnehave" via knappen "Send ansøgning".
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=47a1add3)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København N
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i København S

    <p>Brænder du for grøn omstilling og vil du gerne være med til at sikre et bæredygtigt grønt samfund i social balance i, så er et job hos Society Transformation måske noget for dig. Her kan d..
    • Pædagog
    • København S
    Få mere info
  • Pædagog (studiejob) i København S

    <p>Brænder du for den grønne omstilling og vil gerne være med til at sikre et bæredygtigt grønt samfund i social balance, så er et studenterjob hos Society Transformation måske noget for dig..
    • Pædagog
    • København S
    Få mere info
  • Pædagog i Dragør

    Harevænget er en kommunal daginstitution med 110 børn i alderen 0-6 år. Børnene er fordelt på 6 stuer. Din arbejdstid vil være placeret mellem 7.00-17.00. Vi forsøger, at tage så mange hensyn som m..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagog i Frederiksberg C

    Har du en særlig evne til at forstå og støtte børn med autisme? Vil du gøre en forskel i en 9-årig piges liv og give hendes forældre den aflastning, de har brug for?Så læs videre!Om opgavenVi søge..
    • Pædagog
    • Frederiksberg C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i København N over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1