Pædagog(er) til den nye specialklasserække på Kirsebærhavens Skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Har du lyst til at gøre en forskel for elever diagnosticeret inden for ADHD- og autismespektret? Kan du med dit pædagogiske lederskab give eleverne struktur og forudsigelighed samt tydelige dog fleksible rammer? Har du lyst til at arbejde med kærlige, ærlige og til tider udfordrende børn?

Så søg en stilling hos os, da vi lige nu har brug for dig, som er erfaren og/eller har en stor interesse inden for feltet – du skal være med til at gøre en vigtig forskel!

Kirsebærhuset søger en eller flere KKFO-pædagoger (Københavns Kommunes Fritidsordning) til den nye specialklasserække på Kirsebærhavens Skole. Vi søger pædagoger, der kan starte den 1. december 2019 eller tidligere.

I København arbejdes der altid målrettet med at sikre, at alle elever modtager det tilbud, der opfylder deres behov. København er en by i vækst, og børnetallet vokser, også antallet af børn diagnosticeret inden for autismespektret.

Det betyder, at Kirsebærhavens Skole har fået en ny specialklasserække med i alt otte klasser – 64 elever, når tilbuddet er fuldt udbygget. Pr. 1. august startede fem klasser op med i alt 40 elever, og 1. januar 2020 starter de sidste tre klasser med i alt 24 børn op.

Eleverne er vurderet til intellektuelt at befinde sig indenfor normalområdet.

Kirsebærhuset vægter den individuelt tilrettelagte specialundervisning, både hvad angår faglige krav og udvikling af elevernes sociale færdigheder. Dette medfører krav om skriftlighed omkring udformning og evaluering af elevplaner. Vi vægter også et tæt og gensidigt respektfuldt forældresamarbejde, da vi alle har én fælles interesse, nemlig barnet.

Vi søger bredt med et ønske om at kunne sammensætte et godt solidt hold, der sammen kan varetage undervisningen i alle skolens fag og aktiviteter i KKFO’en, der udvikler børnene personligt, socialt og relationelt. KKFO’en har en daglig åbningstid fra kl. 7.00-17.00 og har åbent i alle skoleferier og på skolefridage.

Vi har til huse i tre bygninger ud mod Blommehaven, der er en stille villavej. Klasserne er fordelt i to af bygningerne, og den sidste indeholder faglokaler, motorikrum samt kontor for Børnecenter Københavns specialister, der betjener os med psykolog, ergoterapeut og tale-høre-lærer.

Det forventer vi af dig
Vi lægger vægt på, at du har erfaring med eller lyst til at arbejde med børn diagnosticeret inden for ADHD- og autismespektret. Du skal være rollemodel for eleverne, vise vejen, skabe trygge rammer og tage ansvar for elevernes læring.

Vi forventer, at du har erfaring med og/eller lyst til at arbejde med visualisering, tydelighed og fast struktur – herunder TEACCH-inspirerede arbejdsmetoder og brugen af Boardmaker/piktogrammer.

Du er åben for sparring og udvikling af fælles og egen praksis. Det er vigtigt, at du har interesse for at skabe en god balance mellem skoleliv og et aktivt fritidsliv - og dermed er optaget af at styrke samarbejdet på tværs af faggrupper og med en aktiv forældregruppe.

Vi søger en uddannet pædagog, der

  • har specifik viden om og erfaring med at arbejde med børn indenfor ADHD- og autismeområdet eller har lyst til at lære det
  • har grundlæggende kendskab til de mest almindelige pædagogiske strategier, der anvendes inden for autismeområdet
  • er udviklingsorienteret og ved, at det, der rykker, er sjove, veltilrettelagte, kreative pædagogiske aktiviteter i børnehøjde
  • er positivt indstillet på og har erfaring med tæt forældresamarbejde
  • har gode samarbejdsevner og også evner at arbejde selvstændigt
  • har kendskab og lyst til at arbejde i team sammen med lærere
  • er vant til at arbejde struktureret og kan indgå i udviklingen af arbejdet omkring vores børnegruppe
  • er god til at formidle sig skriftligt

Hvis du har særlige kompetencer indenfor idræt og bevægelse eller musik eller har særlige interesser, du kan byde ind med, vil vi meget gerne høre om disse.

Hvad kan vi tilbyde dig
I december måned holder vi kursusdage for nyansatte, som Frejaskolens kompetencecenter står for. Det er et kompetenceforløb, der giver en grundlæggende viden om pædagogikken i et specialtilbud for børn med autisme og ADHD. Derudover får du også en indføring i skemaredskaber, og hvorledes man planlægger undervisning for netop denne type elever.

I løbet af december vil du derudover også blive tilknyttet en af de eksisterende klasser, hvor du aktivt kan deltage i praksis, inden du er med til at starte de nye klasser op 1. januar. Der vil også være løbende supervision til personalet i løbet af skoleåret ift. til den kompetenceudvikling, der arbejdes med i december.

Hvem er vi
Kirsebærhuset er en nyopstartet specialklasserække, inklusive fritidstilbud, beliggende på Kirsebærhavens Skole, der er en almen skole. Vi har egen legeplads, skolegård og faglokaler til indskoling/mellemtrin. Kirsebærhavens Skole har gode fællesområder og faglokaler, som vi også kan benytte.

Kirsebærhuset fungerer som et helhedstilbud, hvor faste lærere og pædagoger udgør et team omkring børnegruppen, og hvor pædagogerne indgår i både skole- og fritidsdel. Vi vægter udvikling af og refleksion over fælles praksis højt og prioriterer kompetenceudviklingsforløb for den samlede medarbejdergruppe.

Udover Kirsebærhuset er Kirsebærhavens Skole en almen skole med ca. 500 elever. Vi er en levende skole for alle børn i et mangfoldigt område. Vi nytænker faglighed og holder også fast i vores traditioner. Hos os er bevægelse og nærvær med til at skabe læring og hele mennesker. Vi arbejder og leger, såvel digitalt som kreativt, i klassen og i vores smukke, grønne omgivelser.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst.

I forbindelse med ansættelsen indhenter vi straffe- og børneattester samt referencer.

Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade CV og uddannelsesbevis.

Yderligere information
Er du interesseret i at vide mere om os, inden du søger en stilling, så kig på vores hjemmeside: http://kir.skoleporten.dk/sp eller kontakt KKFO-leder Thomas Haugaard Andersen på 6089 4829.

Søg via nedenstående link senest søndag den 20. oktober 2019

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København NV
  • Søndag den 20. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i København NV over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
20. september 2024 4
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1