Dygtig og anerkendende vuggestuepædagog til De Syv Have i Husum

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være med til at skabe en tryg, stabil og udviklende hverdag for de mindste børn i De Syv Have? Så kom og bliv en del af en spændende institution i udvikling med fokus på sprog og bevægelse i herlige Husum.

I De Syv Have har vi været gennem en stor udvikling, og vi er stolte af, hvor langt vi er nået. Ud fra en anerkendende og struktureret tilgang sørger vi for, at vores børn oplever en tryg og udviklende hverdag, hvor dagens aktiviteter planlægges ud fra børnegruppens nærmeste udviklingszone.

Vi er placeret i Husum, hvor der er et særligt politisk fokus på at sikre chancelighed for alle områdets børn. Det betyder, at vi helt ekstraordinært har to ledere og en ressourcepædagog ansat.

Derfor er den faglige ledelse i fokus hos os, og du kan forvente, at der altid deltager en leder på stuemøderne, som afholdes hver 14. dag, samt til diverse møder med familier.

Vores ressourcepædagog har fokus på forældresamarbejde og at lave handleplaner for børnene, i samarbejde med personalet. Vi har i klyngen en nyansat bevægelseskonsulent, som skal i gang med en spændende indsats, hvor vi skal tænke sprog, bevægelse og forældresamarbejdet ind på nye måder. Vi har desuden ekstra ressourcer, hvilket betyder, at vores 'flyvere' dækker ind, når det pædagogiske arbejde skal forberedes.

Faglige faste rammer
Hverdagen hos os har faste rammer, så børnene ved, hvad der venter dem, når de bliver afleveret om morgenen.

Vi arbejder særligt med temaerne: bevægelse og sprog, og som vores nye pædagog skal du tænke disse temaer ind i de faste rammer og dagens aktiviteter.

Vi arbejder med sanseprofiler og skal til at indføre sprogtrappen. Det betyder, at vi i endnu højere grad kan lave aktiviteter, der stimulerer og udvikler børnenes sprog, motorik og generelle udvikling. Det kræver, at du kan planlægge målrettede pædagogiske aktiviteter og udføre dem selvstændigt med en mindre børnegruppe.

Vores ønsker til dig
Du er uddannet pædagog eller færdiguddannet til sommer. Vi ønsker os en pædagog med en anerkendende tilgang og stor lyst til at arbejde med faglighed, så vores børn oplever udvikling. Vi arbejder med mentalisering og forståelse af børnenes følelser, og derfor skal du arbejde i børnehøjde og møde børnenes forskellige følelser med anerkendelse.

Det er vigtigt, at du er samarbejdsorienteret over for både kollegaer og forældre. Vi henter nemlig meget støtte og sparring blandt hinanden i personalegruppen. Derudover har vi et godt og tæt samarbejde med forældregruppen, som vi håber, du vil bidrage til.

Om De Syv Have
De Syv Have er en integreret institution med skønne børn i alderen 0-6 år. Vi bor i et forholdsvis nybygget hus i Husum, hvilket giver os nogle rigtig gode rammer at arbejde i og en dejlig mangfoldig børnegruppe med både ressourcestærke og udsatte familier.

Derudover har vi et skønt nærområde tæt ved Utterslev Mose, som vi bruger til at sætte bevægelse på dagsordenen.

Hos os bliver du en del af et godt og professionelt arbejdsfællesskab. I vores hus er der altid god stemning og tid til sparring om stort og småt.

Vi vægter faglig udvikling højt i personalegruppen, og pædagogik er hovedtemaet ved alle vores personalemøder.

Hvis du går rundt med en praktikvejleder i maven eller drømmer om at fordybe dig i et fagligt netværk, er der også gode kompetenceudviklingsmuligheder hos os.

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte pædagogisk leder Elísabet Vidarsdóttir på 5163 7160 eller Heidi Kristiansen på 5152 8355.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst.

I forbindelse med ansættelsesprocessen indhenter vi referencer samt børne- og straffeattest.

Vi håber, du kan starte den 16. august 2021 eller snarest derefter. Stillingen er som udgangspunkt 37 timer om ugen.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 22. juli 2021
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København NV
  • Torsdag den 22. juli 2021

Lignende jobs

  • Omstillingskonsulenter til indsatsen "Tværfaglige ...

    Er du god til at indgå i udviklingsprocesser, og kan du se og formulere værdien i nye udviklingstiltag? Så har vi en unik stilling, hvor du kan bruge dine kompetencer aktivt og være med til at form..
    • Pædagog
    • København
    Få mere info
  • Engageret byrumsforvalter til renholdelsesopgaver ...

    Ønsker du at bidrage til, at København fremstår ren og indbydende? Vil du være med til at sætte et konkret præg på københavnernes hverdag og medvirke til en velfungerende by? Og har du lyst til at .
    • Pædagog
    • København
    Få mere info
  • Pædagog til [xxxxx]

    Kom og vær med til at gøre Danmarks bedste SFO bedre!Vi søger en uddannet pædagog, der har interesse i både SFO- og skoleområdet, og har lyst til at være en tydelig medspiller i det positive ko..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagog

    Kom og vær med til at gøre Danmarks bedste SFO bedre!Vi søger en uddannet pædagog, der har interesse i både SFO- og skoleområdet, og har lyst til at være en tydelig medspiller i det positive ko..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i København NV over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3