Vikarstilling: Børnehavepædagog med lyst til udeliv til barselsvikariat i Guldsmeden på Nørrebro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - København NV

Vil du være med til at give Nørrebros børn en børnehavetid fuld af udviklende oplevelser og gode minder? I Guldsmeden søger vi en fagligt stærk pædagog, som brænder for det gode forældresamarbejde og børnenes relationer, og som har lyst til at bruge hver anden uge i naturskønne omgivelser i vores udflytterhus.

Stillingen er et barselsvikariat, men med gode muligheder for efterfølgende at søge et fast job.

Vi har netop nytænkt vores måde at organisere vores børnehave på. Det har resulteret i nye stuer for børn og voksne, samt nye arbejdsgange. Den nye struktur er allerede lagt, og som vores nye pædagog skal du være med til at sikre, at både børn og forældre føler sig trygge og inddragede i overgangen til den nye organisering.

Vi har et fantastisk udflytterhus ved Dyrehaven i Klampenborg få minutter fra stationen, hvor du sammen med stuens børn skal være hver anden uge. Derfor får du hos os en særlig mulighed for at arbejde med pædagogik både i byens puls og ude i naturens ro.

I Guldsmeden har vi høj trivsel og et godt tilsyn, og du bliver en del af et hus, hvor vi hele tiden har fokus på at udvikle os og blive endnu bedre. Vi vægter den fælles kompetenceudvikling i personalegruppen højt, så vi altid har de bedste forudsætninger for at skabe en god hverdag for vores børn.

Vores ønsker til dig
Du er uddannet pædagog og brænder for pædagogfaget. Om du er erfaren eller nyuddannet spiller ingen rolle.

Du skal være med til at planlægge hverdagen og de mange pædagogiske aktiviteter for børnegruppen, så de udvikler sig og har masser af gode lege- og læringsoplevelser, både når vi er hjemme på Nørrebro og i vores udflytterhus. I vores udflytter er vi ved at ansætte en naturmedarbejder, som skal hjælpe med at facilitere naturforløb og -aktiviteter.

Den nye organisering i børnehaven kræver både, at du er struktureret og har lyst til at arbejde efter den plan, vi allerede har lagt – men det kræver også, at du er dygtig til at arbejde med børnenes relationer og skabe fællesskaber på den nye stue. Du skal være god til at samarbejde og kommunikere, med både kollegaer og forældre.

Det får du her hos os
Hos os i Guldsmeden får du en spændende stilling, hvor du får lov at udfolde din faglighed og starte en ny stue op sammen med dine to nye dygtige kollegaer.

Vi har stort fokus på den første tid for nye medarbejdere i huset, og vi gør vores bedste for, at du kommer hurtigt ind i dit nye arbejdsfællesskab og bliver godt klædt på til at være en del af Guldsmeden.

Vi arbejder med forskellige temaer på tværs af hele huset gennem året og tænker dem sammen med læreplanstemaerne. Når du starter hos os, skal vi i gang med et Astrid Lindgren-tema, hvor vi skal dykke ned i forfatterens mange fantastiske historier og omsætte universet til udviklende aktiviteter for hele husets børn.

Om Guldsmeden
Guldsmeden er en integreret institution, som ligger i hjertet af Nørrebro tæt ved ByOasen og De Gamles By, hvor vi har de skønneste grønne omgivelser og ofte tager på tur for at klappe geder, ae kaniner, tumle i græsset og afprøve nærområdets legepladser.

Vi har tre vuggestuegrupper, to børnehavegrupper og en bus, som skiftevis tager børnehavebørnene med ud i vores udflytterhus i Klampenborg.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om stillingen eller kunne tænke dig at komme og se vores skønne hus, så er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Majken A. Samming på 3539 0402.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer om ugen, og vi håber, du kan starte hurtigst muligt eller gerne senest 1. oktober. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest.

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende regler. Derudover er der mulighed for årlig lønforhandling.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.
Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 18. august 2021
Vi forventer at holde samtaler i uge 34.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København NV
  • Onsdag den 18. august 2021

Lignende jobs

  • Omstillingskonsulenter til indsatsen "Tværfaglige ...

    Er du god til at indgå i udviklingsprocesser, og kan du se og formulere værdien i nye udviklingstiltag? Så har vi en unik stilling, hvor du kan bruge dine kompetencer aktivt og være med til at form..
    • Pædagog
    • København
    Få mere info
  • Engageret byrumsforvalter til renholdelsesopgaver ...

    Ønsker du at bidrage til, at København fremstår ren og indbydende? Vil du være med til at sætte et konkret præg på københavnernes hverdag og medvirke til en velfungerende by? Og har du lyst til at .
    • Pædagog
    • København
    Få mere info
  • Pædagog til [xxxxx]

    Kom og vær med til at gøre Danmarks bedste SFO bedre!Vi søger en uddannet pædagog, der har interesse i både SFO- og skoleområdet, og har lyst til at være en tydelig medspiller i det positive ko..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagog

    Kom og vær med til at gøre Danmarks bedste SFO bedre!Vi søger en uddannet pædagog, der har interesse i både SFO- og skoleområdet, og har lyst til at være en tydelig medspiller i det positive ko..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i København NV over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3