Leder til forskning og udvikling på Institut for Pædagoguddannelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Synes du også, at forskning skal være relevant for praksis? Har du klare visioner for anvendelsesorienteret forskning på det pædagogiske område? Har du flair for ledelse og lysten til at sætte en klar retning for forsknings- og udviklingsområdet på Danmarks største pædagoguddannelse? Så har vi jobbet til dig.

Institut for Pædagoguddannelse på Københavns Professionshøjskole (KP) arbejder for en endnu mere praksisnær og vidensbaseret uddannelse, og vi vil skabe fremragende undervisning for vores studerende med en stærk kobling til praksis.

Ambitionen med arbejdet for forskning og udvikling på Institut for Pædagoguddannelse er at opbygge stærke solide faglige miljøer med en høj videnskabelig kvalitet, som bidrager til Københavns Professionshøjskoles mål:

  • Mere praksisnær forskning og udvikling i uddannelsen
  • Mere forskning og udvikling der kan besvare udfordringer i praksis
  • Øget ekstern finansiering af forskning og udvikling

På Institut for Pædagoguddannelse er arbejdet med forskning og udvikling organiseret i to forskningsprogrammer: ”Pædagogisk arbejde for gode børneliv” og ”Pædagogisk arbejde for udsatte unge og voksne”, som begge omfatter forskellige forskningsprojekter og satsninger.

Om jobbet
Som forskningsleder har du det strategiske og faglige ansvar for området Forskning og Udvikling (FoU), udvikling af FoU-programmer og nye FoU-satsninger på Institut for Pædagoguddannelse i tæt samarbejde med institutchefen og dekanen. Du har den daglige ledelse af forsknings- og udviklingsmiljøet, og du skal sætte en klar retning og rammer for arbejdet. Du er derfor god til at prioritere indsatser og skabe sammenhæng til KPs strategi, mål og drift samt KPs centrale stab for Forskning og Udvikling.

Du har samtidig ansvar for at videreudvikle forsknings- og udviklingsmiljøet mhp. at gøre Institut for Pædagoguddannelse til en af de mest attraktive samarbejdspartnere for praksis og andre forskningsinstitutioner. Det gør du bl.a. ved at sikre høj faglig kvalitet i forsknings- og udviklingsaktiviteter og relevans for praksis.

Du bliver personaleleder for 5 docenter, 4 ph.d.-studerende og en chefkonsulent, og derudover kommer du til at arbejde med:

  • fagfælleevaluering og kvalitetsarbejde på forsknings- og udviklingsområdet samt opfølgning på mål og nøgletal ift. KPs strategi og kvalitetspolitik
  • at skabe et forskningsmiljø hvor studerende og undervisere uden ph.d. har mulighed for at deltage i forskningsprojekter
  • overblik og opfølgning på alle forskningsprojekterne på forsknings- og udviklingsområdet mhp. at sikre fremdrift, koordinering, budgetopfølgning og datasikkerhed
  • økonomi- og budgetstyring på hele forsknings- og udviklingsområdet
  • omsætning af viden fra forsknings- og udviklingsaktiviteter i undervisningen
  • rekruttering af medarbejdere med ph.d. – herunder understøtte medarbejderes ansøgningsproces om ph.d.-stipendier
  • kvalitetssikring og godkendelse af forskningsansøgninger
  • inddragende processer mhp. kvalificering af fx projektideer, fondsansøgninger og igangværende projekter.

Om dig
Du har visioner om anvendelsesorienteret forskning, og du har forsknings- og ledelseserfaring samt en baggrund inden for det pædagogiske område. Du er visionær, handlekraftig, troværdig, tilgængelig og nærværende som leder. Og du kan skabe følgeskab sammen med meget engagerede docenter og forskningsaktive undervisere.

Derudover forventer vi, at du har:

  • en relevant kandidat- eller masteruddannelse suppleret med en ph.d.
  • viden og indsigt i pædagogprofessionen og gerne publiceret forskning på området
  • nyere forskningserfaring og dokumenteret erfaring fra et forskningsmiljø eller en forskningsorganisation samt erfaring med udvikling af forskningsmiljøer
  • dokumenteret succes med indhentning af ekstern finansiering af forskningsprojekter inden for det pædagogiske område
  • viden om forskningsøkonomi og budgetopfølgning og kan holde overblik med rettidig omhu
  • erfaring med at navigere i en politisk ledet organisation
  • fagligt netværk herunder også forskningsnetværk inden for det pædagogiske område i regioner og kommuner.

Vi lægger samtidig vægt på, at du:

  • har engagement og lyst til at skabe samspil mellem forskning, uddannelse og professionspraksis
  • er god til at skabe relationer og samarbejde både internt på instituttet og til de øvrige forskningsmiljøer på KP.
  • kan lide en travl og til tider hektisk hverdag med mange deadlines, som du overholder
  • er resultat- og målorienteret med fokus på bolden og det gode inddragende samarbejde
  • er god til at prioritere i både opgaver og ressourcer.

Din arbejdsplads
Institut for Pædagoguddannelse er en del af Det Pædagogiske og Samfundsfaglige Fakultet, der også omfatter Institut for Socialrådgiveruddannelse og Institut for Forvaltnings- og Administrationsuddannelser.

Med mere end 6.000 studerende og flere end 200 medarbejdere fordelt på Campus Carlsberg i København, Campus Nordsjælland i Hillerød og Campus Bornholm i Rønne, er Pædagoguddannelsen på Københavns Professionshøjskole Danmarks største. Hver 3. pædagog, der dimitterer, er uddannet på vores institut.

Ledelsesgruppen og -grundlag
Du kommer til at indgå i et tæt og konstruktivt samarbejde med institutchefen samt det samlede og engagerede ledelsesfællesskab på instituttet. Ledelsesgruppen består, foruden af dig, af en viceinstitutchef, en sekretariatschef og syv uddannelsesledere. Dertil har ledelsesgruppen et tæt samarbejde med fakultets øvrige ledergrupper.

På Københavns Professionshøjskole leder vi med udgangspunkt i seks principper:

  • Vi leder med fokus på opgaven
  • Vi samarbejder ved at blande os i hinandens opgaver
  • Vi prioriterer kritik og dialog og realiserer vedtagne beslutninger
  • Vi er i tæt dialog med vores omverden
  • Vi begår fejl fremfor at sidde passivt tilbage
  • Vi sætter retning, der inspirerer og giver mening.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelsen er med tiltrædelse 1. januar 2021.

Ansættelse sker på overenskomstvilkår i henhold til organisationsaftale mellem Finansministeriet og relevant faglig organisation.

Din daglige arbejdsplads er på Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 København V. Der kan forekomme aktiviteter på Københavns Professionshøjskoles øvrige adresser.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om Pædagoguddannelsen og visionen og ambitionen for Københavns Professionshøjskole på www.kp.dk, hvor du også kan læse mere om vores strategi

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos institutchef Kirsten Balle på [email protected] og telefon 41897442.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest søndag den 8. november 2020.

Der afholdes 1. samtaler den 11. november 2020 og 2. samtaler den 16. november 2020. Som forberedelse til 2. samtale vil der indgå en case såvel som en personlighedstest. Der afholdes tilbagemeldingssamtaler i forbindelse med personlighedstest den 13. november 2020.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 23.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i København over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. september 2024 56
18. september 2024 52
17. september 2024 57
16. september 2024 58
15. september 2024 60
14. september 2024 62
13. september 2024 62
12. september 2024 64
11. september 2024 62
10. september 2024 62
9. september 2024 63
8. september 2024 64
7. september 2024 66
6. september 2024 69
5. september 2024 71
4. september 2024 69
3. september 2024 70
2. september 2024 67
1. september 2024 66
31. august 2024 70
30. august 2024 72
29. august 2024 72
28. august 2024 69
27. august 2024 72
26. august 2024 72
25. august 2024 70
24. august 2024 71
23. august 2024 69
22. august 2024 68
21. august 2024 66
20. august 2024 67

Værd at vide når du søger job som pædagog i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer