Vi søger en vuggestuepædagog med hjertet på det rette sted til vores lille og hyggelige private daginstitution

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kokkedal

Vægter du nærhed, tryghed og tæt kontakt til børn og forældre højt? Ønsker du faglig udvikling i et fællesskab med engagerede kolleger? Så er det måske dig vi søger.

Jellerød Børnegård er en lille privat institution, Kokkedals mindste, hvor vi værner om at småt er godt. Vi har plads til 24 vuggestuebørn og 32 børnehavebørn fordelt på fire stuer med hver sin faste stuepædagog. I anledning af at vores vuggestuepædagog, har søgt vores ledige stilling i børnehaven, søger vi nu en ny stuepædagog på 36 timer/ugen til den ene vuggestuegruppe på 12 børn.

Som stuepædagog vil du indgå i et fast team med to faste medhjælpere tilknyttet stuen. De ældste børn fra begge vuggestuegrupper danner et par dage om ugen deres egen store-gruppe med et fast team. Vi har desuden en køkkenmedarbejder som sørger for alle børnenes måltider.

Vi forventer, at du

  • er motiveret til at arbejde med tilknytning og det lille barn.
  • kan trives i en virksomhed, hvor struktur og mange husaftaler allerede er defineret og nyligt evalueret.
  • tør overveje, hvorfor du gør som du gør, og dermed reflektere over egen praksis.
  • er åben, professionelt imødekommende og respektfuld i din tilgang til børn, forældre og kolleger.
  • er nysgerrig, lyttende og nærværende i dialog og samvær.
  • kan arbejde selvstændig med at planlægge, udføre, dokumentere og evaluere din pædagogiske praksis.
  • kan tage ansvar for dagens gang, i fællesskabet med hele teamet og vuggestueafdelingen.
  • interesserer dig for at bidrage til et godt arbejdsmiljø og det kollegiale fællesskab, da det sociale for os som kolleger er betydningsfuldt.
  • er fleksibel mht. vores åbningstid og opgaver, da vi er et lille hus.

Det er en fordel men ikke et krav, hvis du har kendskab til arbejdet med den Nye styrkede læreplan og til værktøjerne Hjernen og Hjertet, Sprogtrappen, Sproggaven, dialogisk læsning og Fri For Mobberi.

Vi ser os selv som et hus, der prioriterer et pædagogisk overskud, så vi kan tilgodese børnenes individuelle behov og interesser, og så vi har tæt kontakt til børnene og familierne. Vi fungerer som én enhed, der lærer af og tager hensyn til hinanden, og vi løfter i flok uagtet titel. Vi er stolte af vores fælles faglighed, fx er hele personalegruppen uddannet i brug af og værktøjer som Fri For Mobberi og vores børnesyn, som er en del af tænkning omkring arbejdet med børnene.

Vi arbejder altid ud fra vores børnesyn ”Børn gør det godt, når de kan”, hvilket betyder at børn gør det godt, når vi voksne gør det muligt for dem, at gøre netop det. Det er derfor de voksnes opgave at få øje på barnets intentioner i deres adfærd. Det kommer også til udtryk, når vi reflekterer over, hvorfor vi gør, som vi gør.

Vi arbejder anerkendende og tydelig i vores kommunikation, både i forhold til børn, forældre og kolleger med afsæt i vores værdigrundlag:

  • Vi er nysgerrige, åbne og imødekomne overfor det vi ikke kender
  • Vi er empatiske og rækker ud for at favne, hjælpe og støtte hinanden
  • Vi vægter tryghed og nærhed højt og skaber små børnefællesskaber
  • Vi giver plads i fællesskabet, og vi giver rum til forskellighed, hvor der tages hensyn til det enkelte individ, kunnen og formående.
  • Vi har respekt for faglighed, vi træffer beslutninger sammen, vi tilegner os ny viden og vi deler viden på tværs at personale- og faggrupper.

Vores pædagogiske grundlag tager udgangspunkt i vores fælles kultur som afsmitter vores tilgang til rutiner og aktiviteterne i hele huset. Vi arbejder i årshjul med temaer fra læreplanen samt emner tilpasset børnegruppernes ståsted. Vi udvikler os hele tiden og har en vision om på sigt at blive en bevægelsesinstitution. Samtidig vægtes traditioner højt og er noget af det, der gør os til et fælles hus og et rart sted at være.

Du er velkommen til at kontakte leder Pia Starberg på 60 61 56 45, hvis du vil vide mere om stillingen.

Ansøgning og CV med emnet ”Ansøgning” sendes til [email protected]. De indkomne ansøgninger vil blive evalueret løbende, og samtaler afholdes løbende.

Ansøgningsfrist: Når rette kandidat er fundet.

Tiltrædelse snarest muligt.

Læs mere om os på www.Jellerod.dk

Løn- og ansættelsesvilkår: Fastsættes efter forhandling inden for gældende overenskomst

GDPR

Jellerød Børnegård er dataansvarlige for de oplysninger, som du sender os i din jobansøgning via email. Se vores datapolitik for yderligere information.

Når du ansøger, accepterer du, at vi registrerer og samler dine personlige oplysninger, som du angiver i forbindelse med din ansøgning. Dette gælder også videopræsentationer, billeder mm.

Vi kan dele din ansøgning med vores medarbejdere, som er involveret i rekrutteringen og tredjeparter, som hjælper os med processen. Dette inkluderer også rekrutteringsfirmaer, som udbyder personlighedstests mm.

Vi opbevarer din ansøgning samt de andre oplysninger, som du har angivet, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet, og i den periode efterfølgende, hvor vi mener, at din ansøgning er relevant for os, men aldrig mere end 6 måneder.

Ved at indsende dine personlige oplysninger accepterer du:

  • at du har læst og forstået ovenstående persondatapolitik
  • at oplysningerne som du har indtastet, er sande og efter din ærlige mening også det mest korrekte. Herunder forstår du også, at hvis ikke oplysningerne stemmer overens, kan det forårsage, at ansøgningen ikke accepteres eller ikke vil tages i betragtning
  • at du giver samtykke af egen fri vilje til, at vi må indsamle og anvende dine oplysninger


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kokkedal.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Kokkedal
  • Torsdag den 15. juli 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vi var i mål med ansættelserne, men en hoppede fra. Derfor har du nu muligheden for at blive en del af et nyt team omkring vores børnehaveklasse og S-SFO. S-klasserne er en autismepædagogisk specialklasserække fra 0. – 9. klasse. Vi ligger på en helt almindelig folkeskole lige ved Hundige Station, Hundige Strand og Waves.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Greve

    Fri kontakt
    Strandskolen er en tresporet skole i Karlslunde tæt på skov, strand og mose, med 620 elever, hvor indskolingen og SFO udgør ca. 300 børn. Skolen er faseopdelt i 0-5. klasse og 6.-9 klasse og er nu og frem til 2025 i gang med en omfattende renovering.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Kokkedal

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Kokkedal over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Kokkedal over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1