Bo-og støttetilbud, Centervej søger pædagog m/ koordinator ansvar

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Pædagog med koordinator ansvar søges til Centervej – bolig og støtte til borgere med varig fysisk og psykisk funktionsnedsættelse

Kolding Kommune søger pr. 1. september 1 pædagog med koordinator ansvar til Bo- og støttetilbud Centervej, du skal være med til at skabe genkendelighed og forudsigelighed for vores borgere i et spændende og dynamisk specialpædagogiske område.

Centervej

Bo- og støttetilbud Centervej, i den nordlige del af Kolding, er et døgntilbud til voksne mennesker med betydeligt og varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne jf. servicelovens §85. Beboerne har alle ud over deres udviklingshæmning også andre kognitive udfordringer og diagnoser. Flere har også autistiske træk, og der kan derfor forekomme udadreagerende adfærd.

Personalet på Centervejs opgave er gennem højt fagligt niveau med tilpassede strukturer at sikre, at den enkelt borger får mest mulig indflydelse på sin hverdag og sit liv gennem mestring og selvbestemmelse. Den pædagogiske grundtilgang bygger på low arousal-pædagogik samt autismeforståelse.

På Bo- og støttetilbud Centervej bor der 40 borgere, fordelt på tre forskellige afdelinger, der understøttes af ca. 80 faste medarbejdere, der har den største respekt for, at gå på arbejde i borgerens eget hjem. Det stiller store krav til både faglige og etiske kompetencer og refleksioner.

Socialforvaltningens vision Selvværd & Sammenhæng understøttes af vores fælles faglig fundament i KRAP. Vi har en værdi- og tillidsbaseret tilgang med høj grad af indflydelse i det daglige arbejde via en anerkendende og samarbejdende dialog. Det forventes, at alle tager ansvar for at opgaverne løses smartest, med høj faglighed, kvalitet og hensyntagen til den individuelle borger og den samlede økonomi.</p Vores forventninger til vores nye pædagog med koordinator ansvar

Som pædagog og koordinator på Centervej bliver du en del af en faglig stærk gruppe af engagerede og fantastiske kolleger, som gennem tværfagligt samarbejde arbejde ud fra de pædagogisk vedtagne aftaler/planer. Vi prioriterer at der er en løbende tilpasning af snævre dagligdags strukturer, der skaber genkendelighed og forudsigelighed for vores beboere. Vi byder alle ind i et højt fagligt niveau, hvor vi følger, dokumenter og rapporter delmål og status på SENSUM.

Vi forventer indledningsvis, at du er uddannet pædagog, og det er en fordel, hvis du har kendskab til og interesse i det specialpædagogiske område og/eller viden om autisme og autismeforståelse, samt viden inden for psykiatri området. Du må også gerne have erfaring fra et døgntilbud, ligesom det er en fordel, hvis du har stiftet bekendtskab med KRAP.

En del af målgruppen er nonverbalt kommunikerende og kommunikation foregår med lyd, mimik, taktil tegn o.a. I arbejdet ligger derfor en vigtig tolkeopgave implicit. Arbejdet på Centervej er derfor præget af meget pædagogik og omsorgsarbejde.

Koordinatorens vigtigste funktion er at være bindeleddet mellem afdelingerne og afdelingslederen. Koordinatoren skal have overblik over afdelingen.

Som faglig koordinator skal du evne at have mange bolde i luften, og kunne navigere i krydspresset mellem ledelse, medarbejdere, borgere og samarbejdspartnere. Du skal kunne prioritere dine arbejdsopgaver i en hverdag, der kan være omskiftelig, og hvor der er stor efterspørgsel efter dine faglige kompetencer. Dit helt store fokus vil være på at bistå udviklingen på det fagfaglige område og bistå ledelsen i gennemførelse af de pædagogiske indsatsområder.

Som koordinator på Centervej forventer vi at du kan koordinere møder da du kommer til være deltagende på møder sammen med afdelingslederen samt at du kan sikre en kontinuitet i og forberede teammøder hvor du kan stille dig i et helkopterperspektiv når der drøftes opgaver og pædagogisk refleksion. Du skal kunne faciliteter møder med de forskellige teams. Du indgå som en del af arbejdsplanen, du vil have 8-10 timer i ugen til koordinatortid.

Du er rolig, solid, empatisk og har en tydelig personlighed. Dit menneskesyn bygger på tanken om ligeværd og refleksion over egen praksis, og du kan med din faglige ballast håndtere perioder, hvor hverdagen er konfliktfyldt for vores borgere. Vi arbejder løbende med supervision for at sikre at vi får både relevant sparring, udvikling og dialog.

Vi er på Centervej en arbejdsplads med en stærk kultur, en god trivsel og et godt arbejdsmiljø, hvor vi brænder for at skabe selvværd og sammenhæng i vores borgeres liv. Vi prioriterer at udvikle vores faglighed, og vi er åbne for at give hinanden sparring og feedback, fordi vi tror på, det er sammen vi bliver bedre.

"Selvværd og Sammenhæng"

Med afsæt i Borgerens Centrum betyder visionen Selvværd og Sammenhæng i alt hvis vi siger og gør, at vi på Centervej udvikler vores tilgang til borgerene på vores botilbud i et tæt samspil mellem os som fagpersonale og borgeren. Vi møder borgerne, som de mennesker de er og med respekt deres udfordringer og støttebehov.

For at gøre vores tilgang konkret, har vi skabt vores vision "Selvværd og Sammenhæng i alt hvad du siger og gør". Det er en vision, som alle medarbejdere opfylder ved at have en adfærd, der afspejler de fem leveregler:

  • ?Tal et sprog alle mennesker forstår
  • Alt indenfor din radar er dit ansvar
  • Det er borgerens plan
  • Sæt fællesskabet i spil
  • Gå borgeren i møde

Yderligere information:

Selvværd og Sammenhæng

Afdelingsleder Pernille Holt Sørensen på tlf. 2126 4637 (Uge 27+28)

Løn og ansættelsesvilkår:

Arbejdstiden er fordelt på dag- og aftentjeneste. Weekendarbejde hver 2. weekend.

Vi forventer, du har kørekort B, da der er meget kørsel med vores borgere.

Løn i henhold til gældende overenskomst. Lønnen bliver fastsat efterprincipper for lokal løndannelse i henhold til ansøgerens kvalifikationer.

Ansættelse hurtigst muligt, senest 1. september.

Ansøgning via knappen "ansøg"

Send din ansøgning med relevante bilag, så vi har din ansøgning senest 23 juli 2021.

Ansættelsessamtaler:

Vi har planlagt 1. samtale til 29 juli 2021, hvor der vil indgå en case.

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=7e9b01c3)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Kolding
  • Fredag den 23. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Kolding over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
4. oktober 2024 7
3. oktober 2024 5
2. oktober 2024 4
1. oktober 2024 4
30. september 2024 3
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 3
25. september 2024 4
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 4
21. september 2024 4
20. september 2024 4
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 5
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 8
5. september 2024 7
4. september 2024 6