Særligt til dig! - den fagligt stolte pædagog, som brænder for børnefællesskabet i naturen!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nærum

Naturen forærer os roen, fordybelsen, forundringen, sansningen, glæden og nærværet i fællesskabet. I Tudsen mødes vi i det læringsrum naturen giver os – vi lærer om os selv – og om hinanden.

Da efterlønstiden kalder på en af vores medarbejdere, søger vi nu en pædagog til vores skovbørnehave.

Se denne film om Tudsen: https://media.videotool.dk/?vn=441_2021070514082846761732947733

Obs! Grundet ferie, kan du først ringe til Dorte Tranholm fra d. 26. juli 2021.

Om jobbet: Med udgangspunkt i undringen, udforskningen og fællesskabets ramme og betydning, arbejder vi målrettet med læringsmiljøet, især med fokus på børneperspektivet.

For os betyder undring at stille sig nysgerrig overfor den anden, eller det vi undres over sammen. Man lader sig overraske over den andens tilgang og får indblik, sammen bliver vi klogere. Dette gælder både i mødet med barnet, forældrene og kollegerne.

Vi arbejder ud fra det anerkendende perspektiv og med fokus på den voksnes positionering. Vi er en medarbejdergruppe som undres, er nærværende og leger med børnene.

Vi arbejder med rutinerne som naturlige rytmer, og rutiner som giver plads til at lege færdig.

Læs mere om Tudsen på vores hjemmeside: https://www.rudersdal.dk/tudsen

Din profil: Du er uddannet pædagog med høj faglighed og visioner for det pædagogiske arbejde. Du brænder for natur- og udeliv. Du arbejder ud fra et inkluderende perspektiv med øje for børnefællesskabet, og sikrer forankring af vores pædagogik i tæt samarbejde med de øvrige kollegaer. Du er nysgerrig på og optaget af at understøtte den pædagogiske udvikling og praksis.

Du har kontinuerlig opmærksomhed på børnenes indbyrdes relationer, samt egne relationer til børnene og kan handle derefter. Du involverer dig og udvikler børnenes leg. I din kommunikation er du klar, tydelig og anerkendende, og du reflekterer både over egen praksis og fællespraksis sammen med kollegerne for at sikre barnets trivsel og læring.

Du har overblik og kan organisere arbejdet, så der er tid med og for børnene - og du kan organisere børnene i mindre grupper. Du kan udarbejde indsatsplaner og følge op på dem. Du mestre den faglige samtale med forældrene, også når det er udfordrende.

Du har flair for It og vil bruge de digitale platforme, som er tilgængelige.

Derfor skal du vælge os: Vi vægter faglig sparring og udvikling højt. Vi har en dygtig medarbejdergruppe og et højt ambitionsniveau.

Vi arbejder med læreplanen og Rudersdal kommunens værktøjer til planlægning og evaluering i udviklingen af vores pædagogiske praksis.

Vi er en skovbørnehave, som er i skoven dagligt. Vi har 40 børn, og er 7 medarbejdere. Vores pædagogprocent er 70%.

Vi benytter kommunens kulturelle tilbud, som biograf, teater og bibliotek, samt Natur og kulturskolens tilbud med naturvejleder, og kreative fortællingsforløb.

Som en del af område Øverød, er der god mulighed for faglig udvikling via uddannelse og netværk på tværs af husene.

I Rudersdal Kommune kompetencer vi vores pædagogiske personale, så vi kan løfte opgaven med at styrke kvaliteten i vores dagtilbud endnu mere. Det vil sige, at du kan forvente at komme på et skræddersyet forløb, hvor du rustes til arbejdet med den styrkede pædagogiske læreplan. Læs mere om kompetenceudvikling i Rudersdal Kommunes dagtilbud her: https://www.rudersdal.dk/kompetenceudvikling-i-vores-boernehuse

Ansættelsesvilkår: Stillingen er på 37 timer, og ønskes besat 1. september eller hurtigst muligt derefter.

Ansøgning, samtale og kontakt: Du søger jobbet ved at trygge på ”Søg stilling” nedenfor.

Vi anbefaler at du kommer ud og besøger os inden du søger stillingen. Hvis du ønsker at aftale nærmere eller hvis du har spørgsmål til stillingen, kontakt daglige leder Dorte Tranholm, 72 68 43 55. OBS! Grundet ferien, først efter d. 26. juli 2021.

Samtaler: Holdes løbende, finder vi den rette ansøger inden ansøgningsfristens udløb, forbeholder vi os retten til at ansætte denne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nærum.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Nærum
  • Torsdag den 19. august 2021

Lignende jobs

  • Børnehuset Siv søger pædagog med stor erfaring med...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at indgå i en lille, engageret personalegruppe, hvor du kan være med til at udvikle og. skabe glæde for sårbare børn? Er du nysgerrig og trives du i et miljø med børn, der har behov for. struktur, forudsigelighed og skærmning, 1:1 støtte og faste dagsrutiner? Så er det lige dig, vi har. brug for.
    • Pædagog
    • Farum
    Få mere info
  • To pædagoger til Chili

    I dagtilbud Chili er vi vilde med natur og udeliv og følger børnenes invitationer.I Chili siger forældrene:"Der bliver lyttet og spurgt ind til, hvad børnene går op i og synes er spændende""Der a..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Uddannet pædagog 35-37 timer i vuggestue

    Er du god til at skabe nære relationer samt sætte dig i børnehøjde og sammen med børnene gå på opdagelse – så er det lige dig vi mangler.Vi søger en pædagog, som i samarbejde med sine kolleger .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog/skolepædagog 30-32 timer/ugen til SFO samt...

    Vi søger en pædagog/skolepædagog til HFO (Hillerød fritidsordning) Mini (0.- 2. klasse) og indskoling, Kornmarkskolen [xxxxx] Kornmarkskolen har to matrikler i henholdsvis Skævinge og L..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Nærum

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Nærum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Nærum over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1