Misbrugsbehandler søges til Næstved Kommunes ambulante stofrådgivning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Har du faglig erfaring indenfor misbrugsbehandlingsområdet og/eller indenfor området socialt udsatte voksne, er du måske vores nye medarbejder

Stillingen
Center for Socialt Udsatte Næstved søger en engageret og dygtig misbrugsbehandler, til vores ambulante stofrådgivningsteam.

Målgruppen er borgere over 18 år bosat i Næstved Kommune, der ønsker hjælp til at reducere eller stoppe et stofmisbrug, uanset misbrugets omfang eller karakter. Herunder også borgere, som endnu kun har et sporadisk eller eksperimenterende forbrug af stoffer, eller borgere, som er ophørt med et misbrug, men som ønsker hjælp til at fastholde stoffriheden. Desuden pårørende til borgere over 18 år, som har et misbrug af stoffer.

Vi yder rådgivning og ambulant behandling efter Servicelovens (SEL) § 101 og Sundhedslovens (SUL) § 142. Herunder: Reduktion; Stoffri behandling; Efterbehandling; Tilbagefaldsforebyggelse; Tilbagefaldsbehandling; Skadesreducerende indsatser, abstinensbehandling m.m. Vi yder også åben anonym rådgivning, samt rådgivning til pårørende.

Vi ved at misbrugsbehandling handler om meget mere end det vigtige arbejde, der foregår i behandlingstilbuddenes individuelle samtaleforløb. Derfor har vi brug for dig, der er optaget af at få den tværfaglige koordinering, behandlingsplanen og de individuelle forløb, til at gå op i en højere enhed. Det er altså afgørende for os, at du er opsøgende ift. samarbejdet med øvrige relevante samarbejdspartnere, herunder fx kriminalforsorgen, praktiserende læger, øvrige sundhedsvæsen, kommunale instanser og lign.

Du kommer til at indgå i et behandlerteam, med en stærk tværfaglig kultur og et stort fokus på effektiv opgaveløsning og kvalitet i behandlingen. Her kommer du til at medvirke til den fortløbende udvikling, som vores behandlerteam hele tiden vægter højt – både ift. kvaliteten i egen praksis, men også ift. kolleger og afdelingen som helhed.

Du skal have lyst til (og være fortrolig med) at arbejde med nogle af samfundets mest udsatte borgere og have en stærk tro på borgeren som eksperten i eget liv. Det betyder at vi vægter din evne til at omsætte selvbestemmelse, medbestemmelse og medindflydelse i praksis, som en vigtig del af din faglighed.

Dine kvalifikationer
  • Du er uddannet pædagog, socialrådgiver, sygeplejerske el.lign. Gerne med erfaring indenfor det voksne socialområde, socialpsykiatri, hjemløseområdet el.lign.
  • Du har uddannelse i, og praksiserfaring med, den kognitive metode, Motiverende samtale (MI) og/eller lign.
  • Du har dobbeltdiagnoseuddannelse og/eller relevant praksiserfaring indenfor arbejdet med integreret psykiatri
  • Du har en stærk interesse for og erfaring med det terapeutiske arbejde, samt meget gerne erfaring med gruppebehandling
  • Du har meget gerne NADA uddannelse og erfaring hermed
  • Du har erfaring med målgruppen, dvs. mennesker med misbrug og afhængighedsproblematikker/socialt udsatte voksne med komplekse problemstillinger
  • Du ser borgeren som ekspert i eget liv og kan arbejde helhedsorienteret og med en høj grad af brugerinddragelse
  • Du er stærk i dit dokumentationsarbejde og kan bidrage positivt ind i afdelingens udvikling ift. kvaliteten af dette i fremtiden
  • Du trives med at arbejde tæt sammen i et team men kan også arbejde selvstændigt i tilrettelæggelsen af individuelle behandlingsforløb
  • Du er interesseret i andres praksis og kan bidrage aktivt til en konstruktiv feedback/feedforward kultur
  • Du er et udadvendt menneske som evner at kunne kommunikere på alle niveauer.
  • Du er åben og ærlig i din tilgang til dine medmennesker


Vi tilbyder:
  • Et fagligt engageret og tætsamarbejdende team, med en dynamisk og inddragende ledelse
  • En udviklende arbejdsplads, med højt til loftet og gode selvstændige rammer ift. tilrettelæggelsen af behandlingsforløbene
  • Løbende fællesfaglig udvikling blandt andet med udgangspunkt i supervision af høj kvalitet
  • Et tæt tværkoordinerende samarbejde med den øvrige organisation, Center for Socialt Udsatte Næstved, der blandt andet består af Forsorgshjem, bostøtte, opsøgende gadeteam, varmestue, specialiseret bofællesskab, stoffrit værested, mobilsygepleje, medicinudlevering mv.
  • En værdibaseret organisation midt i en spændende udvikling og med stort fokus på arbejdsmiljø, trivsel og faglig udvikling indenfor vores fagområder.
  • En arbejdsplads der er uddannelsessted for elever og studerende, der kan stille spørgsmål og bringe vores praksis i et nyt lys


Du kan se job- og personprofil her.

Relevante uddannelsesbeviser skal vedhæftes.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst

Tiltrædelse: 1. oktober 2021

Arbejdstid pr. uge: 33 timer

Hvis du vil vide mere:
Kontakt Christina Skovly Odèr på tlf. 5588 1496.

Ansøgningsfrist: 1. august 2021

Ansættelsessamtaler: mandag d. 9. august. 2. samtale mandag d. 16. august 2021

Næstved Kommune har røgfri arbejdsdag.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Næstved
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Næstved over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2